Adacığım, aynen dediğin gibi, biz ekle/sil yapamıyoruz ama kayıt yenilemesi sadece para yatırılarak oluyor ya, o ekrandan sağlamasını yapmaya çalışıyorum. Sisteme girdikten sonra güvenlik harflerini giriyoruz ya, birinci sınıfları sisteme sokmuyorlar ama orada bir uyarı mesajı oluyor. "Aktif öğrenci, işlem yapılamaz" yazarsa o zaman kayıt yenilenmiş demek oluyormuş. Bugün aus baktı aynı ekrandan, ona da "bankadan para ödeyip kayıt yenilemeniz lazım" benzeri bir uyarı çıkmış. Bana da aktif öğrenci uyarısı çıktı, ikimiz de para yatırdık. Aus soracaktı bugün büroya, bakalım ne diyecekler...
Bana da kayıt yaptırdığım için aktif öğrenciler işlem yapamaz diyor. Aus halletmiş sanırım aöf topiğinde okudum az önce. Bana tekrar bandrol yapıştırmadılar özellikle sordum yapıştıracak mısınız diye yok dediler. Sizlere yapıştırdılar mı?
Bana da kayıt yaptırdığım için aktif öğrenciler işlem yapamaz diyor. Aus halletmiş sanırım aöf topiğinde okudum az önce. Bana tekrar bandrol yapıştırmadılar özellikle sordum yapıştıracak mısınız diye yok dediler. Sizlere yapıştırdılar mı?
Auscuğum hallettiğine sevindim, toplamda kaç kitabın olacak? Güz döneminden devam eden kitabın var mı?
Yok canım geçen dönemden devam eden . 6 ders var canım , 7 ama yabancı dilden muafım .
İkisini aldım bugün , dış politika analizi var ; o derse bayıldım ama bir de kültür tarihi var ki
Sen ne yaptın fosforlu kalemler girdi mi devreye ?
Yaparız yaparız, bak ben türkçe biçim bilgisi dersinden başladım sırf moralim düzelsin diye, özel isim, cins isim, soyut isim, somut isim takılıyorum öyle.En kolayından başlayayım dedim, eski türk edebiyatına şöyle bir baktım da, bakmakla kaldım, o derece. Yani içinde anladığım bir cümle olmadı, latin harfleriyle arapça yazmışlar.
Evet ausum yaa, fosforluyu az önce bıraktım elimden, seni burada bulunca da çok sevindim. :))
Eşim kaydettiği belgeselleri izliyor kaşımda i bende pc başındayım .
Tam KK yı kapatayım dedim , senin mesajını gördüm bende
Misafirlerin geldi mi ?
Yok pazartesi sabahı gelecekler. Yarın bir temizlik, biraz da yemek yaparım. Ben de eşimin işini bitirmesini bekliyorum, aslında gözümden uyku akıyor. :)) Oğlan da erken yattı, sabah erkenciyiz yani perişanız. :))
Bizde dışarıdaydık akşama kadar , öğlen uyumadı diye 9da uyudu . Artık sabah 7 de annneee diye geliverir başıma
Yeter işte 3 de yatsam , koskocaaaaaaaa 4 saat
Bizimki de aynen, öğlen uyumadı o yüzden 9 da uyudu. Hadi bizi anladım auscuğum da, oğlanlar da benzemeye başladı gibime geliyor...
Bizimki de tipik seslenir odasından anneee, babaaa :)) Normalde ne kadar geç yatarsa yatsın 8'de kalkıyor zaten. Yarın herhalde 6-7 arası uyanır.
günaydın olsun herkese :)
aus ile biberon kaynatmışlar gece kuşları ne derdiniz var o saatte :) benim totomda pireler uçuşuyordu o saatlerde
kızlar ben yaşlanmaya başladım heraldesaçlarım tek tük beyazlıyor valla :26: genç yaşta pamuk nene gibi mi olacam ben yaa
boya aldım siyah..boyayacam biraz sonra....
kestane rengi normalde saçım ama yoğun siyah aldım garnier marka bakalım nasıl olcak :)
Saçların kalın telli mi? Kalın telliler çabuk beyazlıyor da. Bir de boya da beyazlamayı hızlandırır. :26:
yaa öylemi yaa
son bi kaç senedir boyuyordum..önceden beyazım yoktu geçen yıl..bu sene tek tük görünüyoryaşlanmaya mı başladım yoksa
yok canım ince telli, hemde okadar ince telli ki, benim üç telim normal bi saçın tek teli kadar..:) annem kedi kılı derdi saçlarıma.. :)
O zaman boyadan olmuş bence.Hangi markaları kullandın daha önce?
Gazelin saçları beyazlıyooor , gazelin saçları beyazlıyoooor
Canım ya bende saç konusunun ırsi olduğunu okumuştum , anne ya da anneanne gibi yakınlarının saç beyazlama yaşına bak ,sende üç aşağı beş yukarı öyle beyazlarsın
Benim anneannem sağolsun , 86 yaşında vefat ettiğinde herlade saysam 50 tel beyazı vardı yoktu
hem anne annem hem babaannem annem de dahil bembeyaz saçları...:) çekmişim demkki :)