- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Yok canım nüfus kağıdı değil, aöf kimlik kartlarını onaylayacaklar dedi kız bana. Ama kayıt bölümündekiler bakmadı bile kimlik kartıma, parayı yatırdıysanız tamamdır dediler. Kimliğin arkasına 2012-2013 kutucuğuna bir etiket yapıştırdılar ya, sanırım onu kastetti kız da ama dediğim gibi kayıt bölümü kartıma bakmadı bile...
Ausum, fena edebiyatçı olmayacağım değil mi, benden bir şeyler çıkar diyorsun yani. Ama bunlar gerçek hislerim, öyle alıştım ki sizlere, buraya girmeyince eksiklik hissediyorum. O nedenle hiçbiriniz burayı bırakıp gitmeyin haa, sonra üşenmeden evlerinize kadar gelip zorla getiririm buraya, ona göre...
Oğlumla babası dışarı dolaşmaya çıktılar, fırsattan istifade elime fosforlularımı alayım mı diye düşünüyorum. Bu arada vize-finalde hangi üniteye kadar sorumlu olduğumuz bazı derslerde belli değildi, şimdi yenilemişler listeyi, sizin de varsa bakabilirsiniz, ben şimdi sayıp aöf sayfamıza, sevgiye söyleyeyim kaç ünite olduğunu ve çalıştıklarımı, siftahımı yapayım...
Canım hazır aöf topiğine gitmişken oraya yine buyazdığınla ilgili soru sordum onu da bir özetle yine be canım , beynim durdu .
Bir de hangi ders kaç üniteden sorumluyuz hangi linkteydi gülüm .
Bunadım mı ne
Bu arada evime gelme olasılığına karşılık 15 gün girmeyeceğim kk ya