Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yok canım nüfus kağıdı değil, aöf kimlik kartlarını onaylayacaklar dedi kız bana. Ama kayıt bölümündekiler bakmadı bile kimlik kartıma, parayı yatırdıysanız tamamdır dediler. Kimliğin arkasına 2012-2013 kutucuğuna bir etiket yapıştırdılar ya, sanırım onu kastetti kız da ama dediğim gibi kayıt bölümü kartıma bakmadı bile...

Ausum, fena edebiyatçı olmayacağım değil mi, benden bir şeyler çıkar diyorsun yani.:KK1: Ama bunlar gerçek hislerim, öyle alıştım ki sizlere, buraya girmeyince eksiklik hissediyorum. O nedenle hiçbiriniz burayı bırakıp gitmeyin haa, sonra üşenmeden evlerinize kadar gelip zorla getiririm buraya, ona göre...:KK52:

Oğlumla babası dışarı dolaşmaya çıktılar, fırsattan istifade elime fosforlularımı alayım mı diye düşünüyorum. :KK1: Bu arada vize-finalde hangi üniteye kadar sorumlu olduğumuz bazı derslerde belli değildi, şimdi yenilemişler listeyi, sizin de varsa bakabilirsiniz, ben şimdi sayıp aöf sayfamıza, sevgiye söyleyeyim kaç ünite olduğunu ve çalıştıklarımı, siftahımı yapayım...

Canım hazır aöf topiğine gitmişken oraya yine buyazdığınla ilgili soru sordum onu da bir özetle yine be canım , beynim durdu .

Bir de hangi ders kaç üniteden sorumluyuz hangi linkteydi gülüm .

Bunadım mı ne :KK52:

Bu arada evime gelme olasılığına karşılık 15 gün girmeyeceğim kk ya
:KK16:

oooo biberoncum evime geleceksen eğer ben üyeliğimi bile kapattırırım sen yeterki gel kuzum :)

ahretlik bunadığın falan yok, geyik yaparken genç kızlığımızı döktürüyoruz ama iş ders çalışmaya gelince bunadık diye yırtıyoruz:)
yok öyle aynen devam bunamadık biz çıtırız güzeliz hanım hanımcık kızlarız....sende en kısa zamanda ders başına hadi bakem :)

Canım hazır aöf topiğine gitmişken oraya yine buyazdığınla ilgili soru sordum onu da bir özetle yine be canım , beynim durdu .

Bir de hangi ders kaç üniteden sorumluyuz hangi linkteydi gülüm .

Bunadım mı ne :KK52:

Bu arada evime gelme olasılığına karşılık 15 gün girmeyeceğim kk ya
:KK16:

Canımsın sen benim, dur yahu, sen yaşlıysan ben ne oluyorum o zaman?? :KK1: Hem şuradan bir minibüs ya da tren valla, sen yeter ki gir kk'ya, ben yine gelirim hatta çatkapı yaparım, oğlanları da kaynaştırırız. :KK34:

Şimdi okudum sorunu canım, benim bildiğim; buradan ve başka forumlardan öğrendiğim kadarıyla, sadece para yatırmak yeterli oluyor. Ama gittiğimde kızın kimlik kartını onaylamışlar, bana yapmadılar. Neye göre bir kriterleri var bilmiyorum. Sen para yatırdıysan eğer, ogrenci.anadolu.edu.tr'ye girip bir sayfandan bak, bazılarında "kayıt yenilendi" yazıyormuş. Bende yazmıyor, ama yine başka forumda okuduğuma göre kayit.anadolu.edu.tr sayfasına girip oradaki güvenlik harflerini yazdıktan sonra "aktif öğrenci, işlem yapamazsınız" yazısı çıkınca da kayıt yenilendi demek oluyormuş. Umarım kafanı daha çok karıştırmamışımdır...

Diğerinin linki de şu şekilde; http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf buradan ders listene ulaşabilir ve nereye kadar vizede ve finalde sorumlu olduğunu görebilirsin canımın içi...

oooo biberoncum evime geleceksen eğer ben üyeliğimi bile kapattırırım sen yeterki gel kuzum :)

ahretlik bunadığın falan yok, geyik yaparken genç kızlığımızı döktürüyoruz ama iş ders çalışmaya gelince bunadık diye yırtıyoruz:)
yok öyle aynen devam bunamadık biz çıtırız güzeliz hanım hanımcık kızlarız....sende en kısa zamanda ders başına hadi bakem :)

Gazelim, sana da bir otobüs uzaklığındayım, hem annemin memleketi, onu da getiririm. :KK1:

Ben son hafta performansımla katılırım aranıza . Belki ilk hevesle bir kaç ünite çalışabilirm gazelim

Yok ahiretlik ya , aynı soruyu yüz kez sordum ya ondan bunak dedim kendime .:KK6:
Canımsın sen benim, dur yahu, sen yaşlıysan ben ne oluyorum o zaman?? :KK1: Hem şuradan bir minibüs ya da tren valla, sen yeter ki gir kk'ya, ben yine gelirim hatta çatkapı yaparım, oğlanları da kaynaştırırız. :KK34:

Şimdi okudum sorunu canım, benim bildiğim; buradan ve başka forumlardan öğrendiğim kadarıyla, sadece para yatırmak yeterli oluyor. Ama gittiğimde kızın kimlik kartını onaylamışlar, bana yapmadılar. Neye göre bir kriterleri var bilmiyorum. Sen para yatırdıysan eğer, ogrenci.anadolu.edu.tr'ye girip bir sayfandan bak, bazılarında "kayıt yenilendi" yazıyormuş. Bende yazmıyor, ama yine başka forumda okuduğuma göre kayit.anadolu.edu.tr sayfasına girip oradaki güvenlik harflerini yazdıktan sonra "aktif öğrenci, işlem yapamazsınız" yazısı çıkınca da kayıt yenilendi demek oluyormuş. Umarım kafanı daha çok karıştırmamışımdır...

Diğerinin linki de şu şekilde; http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf buradan ders listene ulaşabilir ve nereye kadar vizede ve finalde sorumlu olduğunu görebilirsin canımın içi...

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Şaka şaka...

Sağol canım , 25 üniteyi doğru hesaplamışım ona baktım sayende .

Diğer linktede güvenlik harflerini girince sisteme giremedim , parayı yatırarak kaydınızı yenilemiş oluyorsunuz dedi.

Gazelim, sen daha para yatırmamıştın değil mi? Şu kayıt yenilemenin sağlamasını yapalım, bakalım elimizdeki bilgi doğru mu? Sen bir kayit.anadolu.edu.tr'ye girer misin? Daha önce girdin mi bilmiyorum, ilk sayfada Türk bayrağına tıklıyorsun, sonra sanki notları öğrendiğimiz sayfa gibi şifre sayfası çıkıyor, ona da gitiş yapınca karşına güvenlik kodu olan bir sayfa çıkıyor. O harfleri girince sana da acaba para yatırmadığın halde "aktif öğrenci" yazısı çıkacak mı yoksa başka bir şey mi çıkacak?

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Şaka şaka...

Sağol canım , 25 üniteyi doğru hesaplamışım ona baktım sayende .

Diğer linktede güvenlik harflerini girince sisteme giremedim , parayı yatırarak kaydınızı yenilemiş oluyorsunuz dedi.

Dediğin gibi ausum, sisteme giriş yapamıyoruz ders ekle/sil ekranı ya o aynı zamanda. Sende tam olarak ne yazdı, yukarıdaki şekilde mi uyarı verdi, "kaydınız yenilenmiştir" şeklinde? Bende "aktif öğrenci, ekle/sil işlemi yapamazsınız" yazıyor...

Dediğin gibi ausum, sisteme giriş yapamıyoruz ders ekle/sil ekranı ya o aynı zamanda. Sende tam olarak ne yazdı, yukarıdaki şekilde mi uyarı verdi, "kaydınız yenilenmiştir" şeklinde? Bende "aktif öğrenci, ekle/sil işlemi yapamazsınız" yazıyor...

2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz.

Bende yazan bu canım
:26:

2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz.

Bende yazan bu canım
:26:

Sen para yatırdın mı canım, yatırdıysan ne zaman yatırdın?

Eğer bankaya parayı yatırdıysanız ders ekle-sil kısmına giremiyorsunuz. Yani para yatırdıktan sonra hiçbir şekilde işlem yapamıyorsunuz. Ben de dün öğlen internetten yatırdım parayı ama sisteme geçiyor. Hatta az önce gittim 3 kitabımı aldım bile sadece onlar vardı diğerleri için haftaya gelin dediler. Para yatırdıktan sonra kitap alma dışında herhangi bir şey için büroya gitmenize gerek yok yani bandrol falan yapıştırmıyorlar. Onu ilk dönem yapıştırdıkları için bu döneme gerek yok.

aus haklı biberoncum özlettin kendini...dersle kafayı bozmamanı diliyorum canım arkadaşım :) arada buraya da uğra...:KK60:
ben yatıramadım parayı bugün sabah erkenden eşim gitti geldi, sistem kabul etmiyormuş öff valla sinirlerim bozuldu...birde sistem zırvalığıyla tarihi geçirirsek çok yıkılırım ya.. :KK43:
yarında git dedim eşime yarında atm de sistem sorunu olursa boşuna gitmiş olurum pazartesiye kalsın hiç değilse atm sıkınıt verirse içerden yatırırım diyor...üfff bankayı çözsek bile aöf de kitap kuyruğu sinir edecek beni..bakasana biberon sormuş varmı diye sıra gelmeden bilemeyiz demişler...:KK47: ondan sonra sıra gelince de yok derlerse gel de yolma saçlarını...resmen dalga geçiyorlar...
şu soğuk havada çoluğu çocuğu olanlara hiç acımaları yok...

İnternet bankacılığını kullanın hiç sorun olmuyor ve oturduğun yerden hallediyorsun teknoloji biraz teknoloji :KK52::KK52::KK52:

canım internetten hiç istemiyor eşim riskli diye...malum hacker olayı :) internetten alışveriş falan yapmaz hiç..
ama bi söyleyim bakayım ne diyecek... hangi bankalardan yatıyor...

Sanırım eşim vakıftan yatırdı tam bilmiyorum ama yine de bir sorarım canım. Ayrıca sanal kart kullanırsan internet alışverişlerinde hiç sorun olmaz. Biz hemen hemen her şeyi netten alıyoruz hiç sorun olmuyor. En azından gidip bankalarda kuyrukta beklemezsiniz yazık çocuğunuz var.

Gazelim, sen daha para yatırmamıştın değil mi? Şu kayıt yenilemenin sağlamasını yapalım, bakalım elimizdeki bilgi doğru mu? Sen bir kayit.anadolu.edu.tr'ye girer misin? Daha önce girdin mi bilmiyorum, ilk sayfada Türk bayrağına tıklıyorsun, sonra sanki notları öğrendiğimiz sayfa gibi şifre sayfası çıkıyor, ona da gitiş yapınca karşına güvenlik kodu olan bir sayfa çıkıyor. O harfleri girince sana da acaba para yatırmadığın halde "aktif öğrenci" yazısı çıkacak mı yoksa başka bir şey mi çıkacak?

biberoncum girdim sayfaya, dersler değişmiş, notlar silinmiş...yani bahar dönemi dersleri eklenmiş....
onun dışında bi bildiri falan yok...aktif öğrenci gibi bişey göremedim...
iyice inceledim öyle bişey yok...evet ben daha yatırmadım...pazartesi nasipse yatırcam...

biberoncum girdim sayfaya, dersler değişmiş, notlar silinmiş...yani bahar dönemi dersleri eklenmiş....
onun dışında bi bildiri falan yok...aktif öğrenci gibi bişey göremedim...
iyice inceledim öyle bişey yok...evet ben daha yatırmadım...pazartesi nasipse yatırcam...

Öğrenci sayfasında öyle gazelim, ama bir de kayıt sayfası var ya, ders ekle/sil yapılan sayfa. O sayfada güvenlik koduyla giriş yapıyorsun, onu dedim ben ama aus girdi, para yatırdığı halde başka bir uyarı çıkmış ona. Dur bakalım büroya gitti o, ne demişler ben de merak ettim...

Öğrenci sayfasında öyle gazelim, ama bir de kayıt sayfası var ya, ders ekle/sil yapılan sayfa. O sayfada güvenlik koduyla giriş yapıyorsun, onu dedim ben ama aus girdi, para yatırdığı halde başka bir uyarı çıkmış ona. Dur bakalım büroya gitti o, ne demişler ben de merak ettim...

anladım canım da dediğin yerden girince bana bu sayfa açıldı aynen türk bayrağı olan yere girdim türkiye otomasyonu yazıyor tıkladım ona direk sonuçları öğrendiğimiz sayfa çıkıyor....girdim baktım normal sonuçlara baktığımız yer...
ama senin dediğin yeri bilmiyorum, bende merak ettim yatırdktan sonra bende bakayım...link eklersen çok sevinirim canım ya bi zahmet..

anladım canım da dediğin yerden girince bana bu sayfa açıldı aynen türk bayrağı olan yere girdim türkiye otomasyonu yazıyor tıkladım ona direk sonuçları öğrendiğimiz sayfa çıkıyor....girdim baktım normal sonuçlara baktığımız yer...
ama senin dediğin yeri bilmiyorum, bende merak ettim yatırdktan sonra bende bakayım...link eklersen çok sevinirim canım ya bi zahmet..

https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx link bu canım. Kayıt yenilemeye gir ama 1. sınıflar ders ekle sil işlemi yapmıyor onlara otomatik dersler yükleniyor diye biliyorum ben

https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx link bu canım. Kayıt yenilemeye gir ama 1. sınıflar ders ekle sil işlemi yapmıyor onlara otomatik dersler yükleniyor diye biliyorum ben

Adacığım, aynen dediğin gibi, biz ekle/sil yapamıyoruz ama kayıt yenilemesi sadece para yatırılarak oluyor ya, o ekrandan sağlamasını yapmaya çalışıyorum. Sisteme girdikten sonra güvenlik harflerini giriyoruz ya, birinci sınıfları sisteme sokmuyorlar ama orada bir uyarı mesajı oluyor. "Aktif öğrenci, işlem yapılamaz" yazarsa o zaman kayıt yenilenmiş demek oluyormuş. Bugün aus baktı aynı ekrandan, ona da "bankadan para ödeyip kayıt yenilemeniz lazım" benzeri bir uyarı çıkmış. Bana da aktif öğrenci uyarısı çıktı, ikimiz de para yatırdık. Aus soracaktı bugün büroya, bakalım ne diyecekler...

Adacığım, aynen dediğin gibi, biz ekle/sil yapamıyoruz ama kayıt yenilemesi sadece para yatırılarak oluyor ya, o ekrandan sağlamasını yapmaya çalışıyorum. Sisteme girdikten sonra güvenlik harflerini giriyoruz ya, birinci sınıfları sisteme sokmuyorlar ama orada bir uyarı mesajı oluyor. "Aktif öğrenci, işlem yapılamaz" yazarsa o zaman kayıt yenilenmiş demek oluyormuş. Bugün aus baktı aynı ekrandan, ona da "bankadan para ödeyip kayıt yenilemeniz lazım" benzeri bir uyarı çıkmış. Bana da aktif öğrenci uyarısı çıktı, ikimiz de para yatırdık. Aus soracaktı bugün büroya, bakalım ne diyecekler...

Bana da kayıt yaptırdığım için aktif öğrenciler işlem yapamaz diyor. Aus halletmiş sanırım aöf topiğinde okudum az önce. Bana tekrar bandrol yapıştırmadılar özellikle sordum yapıştıracak mısınız diye yok dediler. Sizlere yapıştırdılar mı?

X