Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Uymamııııı..
Ortaokula kadar kabul. O bıcır halleri ortaokulda kayboluyor
Evet, o yaramaz yavruyu alabilirim.

Yooooooook alımlık değil , tadımlık

Gelirsin bize iki ısırır , mıncıklarsın , en sevdiği oyunları oynarsınız

Şuanda avaz avaz Cem Karacadan nem kaldı şarkısını söylüyor , çocuklar mini mini bir kuş söyler bu da ausencia ın oğlu işte

Huu huu
Ben geldim
Nasılsınız bakalım?
Aus nerelerdesin kuzu. online gözükmüyorsun?
Skypeyi çözemedin mi yoksam

Huu huu
Ben geldim
Nasılsınız bakalım?
Aus nerelerdesin kuzu. online gözükmüyorsun?
Skypeyi çözemedin mi yoksam

Yok canım ya açmadım onu , msn pc açınca açılıyordu .Açmayı unutmuşum bunu :26:

Müstakbel damadımı kimseye vermem bikerem

Gel dünür gel.

Çok boşladın buraları zaten .Azıcık aktif ol , anlarsın ya

Gel canım gel

Pc açık , ben güneş çiziyorum oğluma.Sarı çiziyorum , mavi istiyor ,mavi çiziyorum , yeşil ...Allahtan boya kalemleri 12 renk

Geldim geldim

Renkli kişiliği var denmek ki benim yeğenimin çiz annesi çiz etkinlik yapmak şart çocuklara

Nem Kaldı mı
Yok artıkkkk..
Yerim onu yaaaa...

Nem Kaldı mı
Yok artıkkkk..
Yerim onu yaaaa...

Versiyon şu şekilde canım ;

Meemmm kaaalddddı memmmmmmm kaaaaldıııııııııı memmmmmmmmmm kaldııııııııııı

Gözemimde bi kaç dama memden baka memmm kaldıııııııııııııı

Biraz peltek konuşuyoruz da

Son düzenleme:
Annesine çekmiş demek kerata

var var 2.adet ellerinden öperler biri 18.i bitirdi pek el öpmez ama 4.girecek olan öpüyor

Oooooooooo arkadaşım sen birini boyunca kıvamına getirmişsin , Allah bağışlasın .

Ben geç kaldım yahu

Annesine çekmiş demek kerata

var var 2.adet ellerinden öperler biri 18.i bitirdi pek el öpmez ama 4.girecek olan öpüyor

Jelesec senin o kadar büyük çocuğun var mı yav benim kızdan 1 yaş büyük demek ki, 14 yıl sonra nasıl cesaret ettin 2.ye, insan gece uykusuzluklarını, gündüz ıngaaaa seslerini, gazını, kabızlığını unutuyor bir süre sonra, ben ara ara yapsam mı bir 40 çocuğu diyorum sonra dur yahu sil baştan popo temizle, pışpışla sana göre değil mune deyip vazgeçiyorum

Bende şaşırdım 18 yaşında dediğinde . Baksana ben hala 3 yaş ile kreş kıvamında devam ediyorum

Mune ne güzel haa , ufaklık seni oyalar , oyaladıkça sen foruma girmeye az zaman bulursun , o zamanda ohhh gelsin geyik gitsin konu dışı

bak bir anda çocuk yapmamak için bir sebep daha verdin bana, mersi canım

Cümlesini bağışlasın canım sagol sonra bi tekne kazıntısı yaparsın benim gibiçoooook tatlı oluyor tam buldumcuk oluyor insan

Yok yok ara veremem o kadar , bünyem rahatlığa alışırsa sonra zor toparlarım . Hele bir ana okuluna başlasın , hemen 35 de niyetim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…