- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.535
Gazel yahu bildiğin terör estirmişsin arkadaşım
Yahu cidden bir iş yapıyorlar ama sırf yapmak için , saatlerce kuyrukta bekliyorsun , sonra sizin kitaplar yok demek kolay ama elimizde olan kitaplar şunlardır diye bir liste asmak zor
Ben aradım bugün , parayı yatırdım dedim yollayın adresime kitaplarımı
Kızcağız dedi ki ; ablacım ne demek , sen neden aradın biz seni arardık
Neyse , gerçeklere dönelim .Elimizde olan kitaplarınız var ama siz buraya gelene kadar bitebilir dedi. Ayırtsam olmaz mı diyecektim de hadi dedim cozutmamayım
Linki paylaştım yukarıda canım , koy , paylaş bugün ne yaptıysan .Yumurtan da kabul şekerim
bugünkü menüm:etli yaprak sarması,süzme mercimek çorba,kafama göre salata....
sevgiler:))
napıyım ausum yaa o kadar saat kuyrukta bekle sonra neymiş kitap yok....be kızım yoksa yazsana şuraya bi yazı millet görsün ona göre beklesin... ama yok canım nolcak beklesin millet işi ne dimi...töbe töbe ...valla terör ne kelime kızı yolacaktım orda sarı sarı pürçek saçları vardı şeytan dedi eğil masaya tut saçlarını, varmıymış kitap yokmuymuş bi öğretiver...gözüm döndü resmen...aus valla gülme :) o anda kim olsa yapardı inan çünkü oğlum babasının kucağında soğukta bekliyor ben içerde tıklım tıklım havasız basık bi ortam sinirler tavanda...valla yine iyi sabrettim...
neyse bu sefer olmaz inşallah
bu arada rezervasyon yaptırmadığın kalmış maşallah :) çok güldüm allah iyliğini versin..
kızın lafıda ilginç yani siz gelene kadar bitebilir ne demek yahu, ben oranın kayıtlı öğrencisiyim eş..ek gibi verecen kitabımı deseydin...
bankaya para yatacağı zaman, param bitebilir yatırmayabilirim ona göre artık siz bilirsiniz falan demiyoruz biz ama...
kuzu kuzu alıyorlar parayı....töbe töbe...akşam vakit sinirim zıpladı
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...bugun-pisti-resimli-tarifli.html#post29364109
Canım bugünkü mutfak maceralarımızı resimli ve tarifli olarak bu linkte paylaşıyoruz , istersen sende katıl
Geçen sefer kayıt sırasında bizde öyleydik gazelcim .Eşimle dönüşümlü kuyruktaydık , oğlumda diğerimizde . 8 saat sürdü sanırım .
Kitaplar yine çektirecek bence bu dönem.
Geçen sefer 2 tanesini babam Antalyadan yollamıştı düşün yani
auscum sorma bugün parayı yatıramamış eşim...bankada acaip kuyruk varmış, bir saat beklemiş ardından sistem sorunlu 5 den sonra gelin demişler...beşten sonra gitmiş eşim, kuyruğun ucu caddeye varıyordu dedi
mecburen vazgeçmiş geri gelmiş eve...yarın sabah erkenden gidecek...hep aöf öğrencisi herkes bunalmış beklemekten diyor...
bu gidişle son güne kadar yatıramazsak allah muhafaza...
bu ne çiledir yaaa, bankada çile kitap sırasında çile...bari verseler kitapları kuyruk beklemeye de razıyız ama yok öfff valla işkence yaa bu kadar mağduriyet olmaz
Gazelciğim biz internet bankacılığından yatırıyoruz hep siz neden öyle yapmıyorsunuz? Daha rahat en azından bankaya gidip kuyruk beklemezsiniz boşuna. Ben hiç bankaya gidip yatırmıyorum şu internet bankacılığı iyi ki var valla bir dk. sürmüyor yatırmak
Kızlar merhabalar, harç yatırma işini neden illa bankadan yapacaksınız ki.. Ben bugün işe gitmeden önce bankamatikten 5dk da yatırdım ne sıra bekledim ne bişi.. Sizden öyle yapın bence beklenir mi o kuyruklar yaa.
Gazelciğim biz internet bankacılığından yatırıyoruz hep siz neden öyle yapmıyorsunuz? Daha rahat en azından bankaya gidip kuyruk beklemezsiniz boşuna. Ben hiç bankaya gidip yatırmıyorum şu internet bankacılığı iyi ki var valla bir dk. sürmüyor yatırmak
canım internetten hiç istemiyor eşim riskli diye...malum hacker olayı :) internetten alışveriş falan yapmaz hiç..
ama bi söyleyim bakayım ne diyecek... hangi bankalardan yatıyor...
İyi geceler canım arkadaşlarım,
Siz burayı okurken ben muhtemelen uyuyor olacağım. :) Bakıyorum ders çalışmak denmiş, kulaklarım çınlatılmış. :) Evet, bir ünite daha bitirdim ve böylece ünite sayım 3 oldu. Yarından tezi yok, hepiniz bu geyik topiği kadar aöf sayfasında da vakit geçirmeye başlıyorsunuz ve toplaşıp ders çalışıyoruz artık. Tatil bitti, kayıtları da olduk, bahanemiz kalmadı.Vize-final arası geçen seferden daha kısa, bari şimdi biraz vaktimiz varken kendi kendimizi sıkıştırmayalım.
Bu arada ben de kayıt ve kitap maceramı anlatayım. Ben de parayı yatırdım, büronun yolunu tuttum. Bir baktım kuyruk dışarı taşmış, hemen sıra başına geçip sordum türk dilinin kitapları var mı dedim. O şekilde bilemiyoruz hanımefendi, tc kimliğinizi girip bakıyoruz dedi. Dedim bana sıra gelip de hiç kitabınız yok derseniz burada olay çıkar.Oradan bir çocuk bir kısmı var dedi. Sıraya girdim, tabii yeni gelen herkes öne uğrayıp soruyor kendi bölümünün kitabı geldi mi gelmedi mi diye. Gazelimin dediği gibi çok mu zor oraya asmak şu şu şu bölümlerin kitapları henüz gelmemiştir diye. Hem kitap dağıtan meşgul edilmez, hem de kısa yoldan bilgi sahibi olursun. Ama yoook, illa kavga edeceksin, tartışacaksın. Neyse, 3 kitabım gelmiş. 2 tane de geçen dönemden kullanacağız, böylece sadece 2 kitabım eksik. Tabii en sevindirici durum fosforlu kalemlerimi kullanarak ders çalışıyorum, keyifle.
Pazartesi kayınbiraderim ve eşi bize geliyorlar izmirden. Bir süre kalacaklar, o nedenle buralara uğrayamazsam kızmayın bana. En kısa zamanda da yemek topiğine dalacağım, hiç merak etmeyin.:))
aus haklı biberoncum özlettin kendini...dersle kafayı bozmamanı diliyorum canım arkadaşım :) arada buraya da uğra...
ben yatıramadım parayı bugün sabah erkenden eşim gitti geldi, sistem kabul etmiyormuş öff valla sinirlerim bozuldu...birde sistem zırvalığıyla tarihi geçirirsek çok yıkılırım ya..
yarında git dedim eşime yarında atm de sistem sorunu olursa boşuna gitmiş olurum pazartesiye kalsın hiç değilse atm sıkınıt verirse içerden yatırırım diyor...üfff bankayı çözsek bile aöf de kitap kuyruğu sinir edecek beni..bakasana biberon sormuş varmı diye sıra gelmeden bilemeyiz demişler...ondan sonra sıra gelince de yok derlerse gel de yolma saçlarını...resmen dalga geçiyorlar...
şu soğuk havada çoluğu çocuğu olanlara hiç acımaları yok...
Canım bende bugün gideceğim aöf e .Aradım dedim 1 saat uzaktasın , 3 yaşında çocukla geleceğim , kitaplarım var , sistemde sorun var göstermiyor şuanda dedi
Kuyruk var mı dedim ? Yok o kadar dedi .Artık göreceğiz bakalım o kadar dediği ne kadar
haha aus çok güldüm resmen kızı hesaba çekmişsin :) dur sen bende uygulayım bunu...
aslında bende biberon gibi yapıcaktım bu sefer aklımdaydı, yani ilk başa geçip soracaktım kıza varmı yokmu diye, yok derse dönüp gelecektim var derse kuyruğa girecektim....
ama baksana biberona öyle demişler bana da derler kesin ve ben biberon gibi sakin de davranamam kesin cingar çıkarırım :)
en iyisi senin gibi yapayım gitmeden önce telefon edip sorayım...bir iki tane bile varsa artık razıyız...aöf bürosunu yol yaptık zaten gidip gelip duruyoz maşallah...
ya auscum sormayı unuttum, netten baktım vakıfbanktan hesabı olanlar yatırabiliyormuş sanırım...
hesabı olmayanlar yatıramazmı??
ne bileyim kredi kartı ile aynen alışveriş mantığı gibi yatırılır diye sanıyordum....illa hesap olması şartmı??
keşke şart olmasa oturduğum yerden yatırırdım
Canlarım benim, özletmem söz veriyorum. :)) Ben de sizleri özlüyorum gün içinde, bir şey olup da giremezsem cidden aklım kalıyor burada, kaç sayfa yazmışlardır, ne yazmışlardır diye. Büyük keyif benim için sizlerle beraber olmak, böyle hele bir arada olduğumuzda daha da keyifli oluyor.
Gazelim yaa, cidden nasıl sinir oldum, soğukmuş, insanların işleri varmış, hiç düşünen yok. Sıra gelince öğrenirsin diye bir mantık var mı, ben o sırada 1 saate yakın bekledim, Allahtan kitap dağıtanlar 4 kişiydi yoksa daha çok beklerdim. Bir de orada bir kıza sinir oldum, ben buradan okuduğuma göre para yatırmanın yeterli olduğunu biliyordum. Tam kitap sırasına girdim, kız (o sırada arkamdaydı) para yatırsanız da önce kimliğinizi onaylatacaksınız dedi. Ben de saf gibi çıktım sıradan, kayıt bölümüne gittim. Bana para yatırdıysanız tamam, onaya gerek yok dediler. Tabii kitap sırasına döndüğümde eski yerimin 5 sıra arkasındaydım.
Ausumm, kitapları bekleme, yavaş yavaş internetten çalışmaya başla bence, kitapların tamamının gelmesi nisan başını bulacakmış. Gerçi sen son 2 hafta çalışıp hepsini hallediyorsun ama bana ne bana ne, bu dönem beraber çalışalım...Yemekleri de çekip koyarım, dur hatta hemen topiğe bir göz atayım...
benim bildiğimde para yatınca kayıt yenilemeye falan gerek yok....ama biberon nüfus kağıdını onaylaması falan deyince aklım karıştı şimdiGazel var ya yakında bu gidişle aöf kuyruğunda kavga diye seni gazetelerde göreceğiz.
İnegöl yerel basınını yakın takibe alayım ben bu ara
Canım vakıfbank internet bankacılığını bizde kullanmıyoruz , eşim arkadaşının hesabından yatırdı.
Hesabı olması gerekiyor yani gazelcim
Ya canım benim yaa
Bak nasıl iki güzel laf edip gelmediğin günleri telafi ettin , hain edebiyatçı seni
Ya arkadaşlar biz şimdi parayı yatırdıysak büroya sadece kitap almak için mi gidiyoruz , kayıt yenileme yok mu yani ?
benim bildiğimde para yatınca kayıt yenilemeye falan gerek yok....ama biberon nüfus kağıdını onaylaması falan deyince aklım karıştı şimdiaman yaa nasılsa öylede böylede gidilcek büroya, ordan öğreniriz :)