ne yemek yaptık mı ???? pardon...o da neydi unutmuşum ben
hahahahaaa
aşkolsun ahretlik ktılmazmıyız yaaa, emin ol orayı patlatırız, :) en pratik yemeklerden tutun en zorlarından çıkın....kırdığım iki yumurtayı bile paylaşmazsam ne olayım :)
biberonda görünmüyor gıcık kesin ders başındadır o...ama dönsün bak ben napıcam ona
bu arada auscum eşim bugün maaş günü gitti yatırmaya paraları payılıp gelecek aöf nin kasacıklarına
yarında nasipse bursaya gidip kitaplarımı bi sorayım diyorum...gitmeden telefon açsam fena olmaz diyordum ama nasılsa eşim de alacağı için kitapları gidelim bakalım dedik...artık ne çıkarsa bahtımıza...bir iki tane ne verirlerse kar kardır dedik...yine sinir olup dönecek gibiyim....allah vere de uyuz bi memura denk gelmesem geçen sefer görevli bi kızlar tartıştık zaten...
kısaca anlatayım bak sinir oldum gene aklıma gelince....
kaydımı yaptırdım zaten bi saat kayıt sırasında bekledim.....neyse kayıt oldum sonra kitao kuyruğuna girdim, bi saat da orda bekledim...oğlumda eşimin kucağında soğuk hava çocuk içerde sıkıntı bastı bağırıyo ağlıyor eşim buz gibi havada dışarda bekliyor ben içerde kuyrukta zaten sinirim tavan yapmış...
derken zar zor sıra geldi...kız diyorki ilahiyatın kitapları yok...neee dedim allahım delirdim resmen....
peki neden duyuru afiş bildiri bişey asmıyorsunuz da insanları bekletiyorsunuz bi saat dedim....
biz bir iki saat önce seslendik ilahiyat yok dedik dinleseydiniz demezmi....kızın o salkım saçak saçlarını elime bi dolayacaktım zaten burnumdan soluyorum....sen nediyorsun be dedim iki saat önce söylediğin şeyi nasıl duyalım dedim.....ben bir saattir burdayım dedim...o sizin bileceğiniz iş hanımefendi herkes bekliyor napalım yani diyor....herkes bekliyor ama kuyrukta üç kişiymişiz ilahiyat olan...onlarda beni destekledi baya bi agresif ortam oldu...
bi oğlan vardı kız habire gale almaz tarzda konuşunca masaya bi vurdu elini oğlan :) herkesin işi gücü var bi saatir kuyruktayız ne biçim iş yapıyorsunuz başlarım senin artistliğine dedi arkasından bi kız daha bize katıldı :) üçümüz birden kıza demediğimizi bırakmadık...kız nasıl toparlayacağını bilemedi içerden müdür geldi, durumu anlattı kız bizde zaten stresliyiz adam anladı arkadaşlar hata bizim kabul ama lütfen germeyelim ortamı biz özür dileriz falan dedi...oğlan küfürü bastı gitti bende kıza dik dik baktım gittim eşime anlattım keşke beni çağırsaydın ben yapacağımı bilirdim dedi..oda yazık dışarda soğukta donmuş çocuk kucağında bunalmış...patlama derecesinde...
diyeceğim o ki eğer o kıza denk gelirsem bu sefer aynı artsitliği yaprsa bakalım nolcak allah kerim...uyuz...