Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Veee artık kızıl bombayım. :KK8::KK9: Tam istediğim ton oldu yaaa o kadar doğal bir kızıl oldu ki görseniz kendi saçım zannedersiniz. Bi de beyaz tenliyim ya hiç sırıtmadı. :KK9: Ama bu renk iştahımı açıyor biber salçasına benziyorum. Çok kilo alacağım çoook :KK60::KK60::KK60:

Canim, ne derece dogru bilmiyorum ama diger forumlardan ogrendigime gore iphonedan da geri cekmisler su an. Oradan da sadece ara sinav gozukuyormus... Herhalde bugun icerisinde internetten de aciklayacaklar, ben oyle tahmin ediyorum...

öyle olmuş galiba gözükmüyor çünkü
ne yaptıklrı belli değil oynatıyorlar insanı
ben bugünden de kestim ümidi
yarına kaldı artık:KK50:

Veee artık kızıl bombayım. :KK8::KK9: Tam istediğim ton oldu yaaa o kadar doğal bir kızıl oldu ki görseniz kendi saçım zannedersiniz. Bi de beyaz tenliyim ya hiç sırıtmadı. :KK9: Ama bu renk iştahımı açıyor biber salçasına benziyorum. Çok kilo alacağım çoook :KK60::KK60::KK60:

Vay vay vaay.:)) Ben demistim ama, emindim sonuctan. :)) Gule gule kullan canim benim, yaz da geliyor simdi, degisiklik super oldu bence.:))

güle güle kullan arkadaşım:KK16:
hangi kızıla boyadın
kızıl güzel renkte sürekli yenilemek gerekiyor çok çabuk akıyor
benim annemin saçlarıda kızıl
ben bi onda görmüyorum kızılın aktığını
beyazları çıkmasa boyamaya hiç gerek yok her gün yıkıyor yok yine aynı ton öyle bir oturmuş ki renk saçına:44:
tabi senelerdir aynı renk ondanda olabilir
bende bakır kızılla tarçın bakır denedim 3,4 kere ama 2 yıkamada sarıya döndüler:KK1:
şu kızıl saçlar için olan şampuanlar kremler falan işe yarıyor mu acaba onu merak ediyorum

Son düzenleme:

güle güle kullan arkadaşım:KK16:
hangi kızıla boyadın
kızıl güzel renkte sürekli yenilemek gerekiyor çok çabuk akıyor
benim annemin saçlarıda kızıl
ben bi onda görmüyorum kızılın aktığını
beyazları çıkmasa boyamaya hiç gerek yok her gün yıkıyor yok yine aynı ton öyle bir oturmuş ki renk saçına:44:
tabi senelerdir aynı renk ondanda olabilir
bende bakır kızılla tarçın bakır denedim 3,4 kere ama 2 yıkamada sarıya döndüler:KK1:
şu kızıl saçlar için olan şampuanlar kremler falan işe yarıyor mu acaba onu merak ediyorum

Benimki de akacak büyük ihtimalle ama şu anki tonu gördüm de o yeter bana. :KK9: İlk kızıl denemem de istediğim tonu tutturduğum için şanslıyım. Kızıl bakır boyadım, ama saçın orijinal rengi çok önemli her boya herkeste aynı durmuyor. Bakalım akınca ne renk olacak. :KK52:

Canim, ne derece dogru bilmiyorum ama diger forumlardan ogrendigime gore iphonedan da geri cekmisler su an. Oradan da sadece ara sinav gozukuyormus... Herhalde bugun icerisinde internetten de aciklayacaklar, ben oyle tahmin ediyorum...

Evet yok sonuçlar arkadaşım baktı da şansıma zaten :KK50:

Güle güle kullan :KK52:

Benimki de akacak büyük ihtimalle ama şu anki tonu gördüm de o yeter bana. :KK9: İlk kızıl denemem de istediğim tonu tutturduğum için şanslıyım. Kızıl bakır boyadım, ama saçın orijinal rengi çok önemli her boya herkeste aynı durmuyor. Bakalım akınca ne renk olacak. :KK52:

kızıl bakır süper renk ya aksada o kızıllık kaybolmuyor hemen akınca dahada hoş duruyor güle güle kullan:KK16:

oooooooooooffffffff oooooooooofffffffffff
1 ay bekle
yine sonuçları göreme
çıldırıcam vallahi
madem iphone da açılıyor bari androidlerde de açılsın yok açılmıyor
bende erkek arkadaşıma baktırıyorum ama orda da açılmıyor herkes mi iphone dan açıyor anlamış değilim orda da sıkışma var:KK53:
çatlıcam meraktan artık
acaba ne zamn normal yollardan görebiliriz resmen dışlandık var mı böyle birşey:KK19::KK1:

bende sinirden patlamak üzereyim canım yaa :KK47::KK47:
iphonelarda oluyor da normalde neden görünmyor, bunun ne denli bi açıklaması olabilir ki..ben hiç mantıklı bulmuyorum....
sistem çökmesin diye yapıyorlamış bu durumu güya, ama zaten açıklandıktan sonra öylede böylede sistem çöküyor....
çok saçma bi stil olmuş....arkadaşımda iphone var o da geç öğrenmiş bakmış şimdi oda açılmıyor diyor....
aöf iyice cozuttu....:63: yarın da allah bilir sistem çöker kesn, göremeyiz yine.....
ekran başında sinir krizilerine giriyorum tuşlara basa basa, hele şu ERROR yazısı çıkmıyormu fitil oluyorum :63:

Yaa ben dışarıdaydım bilsem birine baktırırdım sonuçlarımı :KK43:
Gerçi öğrensem ne olacak korkudan sorulara bile bakamadım açıklandığında :KK53:
Birtek biberon bakmış sanırım onunkilerin de maşallahı varr :nazar: Tebrik ederim canım :)

Teşekkür ederimmm.:KK16: Çok sevdim ben de gözlerim yemyeşil çıktı ortaya. :KK16:

güle güle kullan saçını tatlım :) eminim çok güzel olmuşsundur...
benim gözlerimde yeşil acaba bende mi boyasam...:KK53::KK53:
benimki aslında kestane rengi, ama böğürtlen siyaha boyamıştım bi kaç ay önce...
iyice açıldı dipleri tekrar siyaha boyayım diyordum, kızıl pek sevmem aslında :) anneannemin saçına kına yaktığı zamanlar gözümün önüne geliyor :) tupturuncu kalmıştı :)
böğürtlen siyahı çok güzel oluyor ama çok aşırı akıyor banyoda yerler simsiyah oluyor....:KK53::KK53:
tavsiye edebileceğin bi siyah varmı garengcim yaa çok akmayan bi siyah???

Yaa ben dışarıdaydım bilsem birine baktırırdım sonuçlarımı :KK43:
Gerçi öğrensem ne olacak korkudan sorulara bile bakamadım açıklandığında :KK53:
Birtek biberon bakmış sanırım onunkilerin de maşallahı varr :nazar: Tebrik ederim canım :)

anzer bende sorulara bakmaya korktum, inan sayfayı her açışımda içimde bi titreme oluyor heyecandan :KK52::KK52:
sanki öss sonucu bekler gibi pır pır hissediyorum...neden mi :) sonuç hüsran olacak diye korkumdan :KK60:

anzer bende sorulara bakmaya korktum, inan sayfayı her açışımda içimde bi titreme oluyor heyecandan :KK52::KK52:
sanki öss sonucu bekler gibi pır pır hissediyorum...neden mi :) sonuç hüsran olacak diye korkumdan :KK60:

Senin notların benden iyidir bence :)
Ya kendimi çok tembel hissettim biberonun notlarını görünce.. Üstelik evli ve küçük bir çocuğu var bense evde oturduğum halde pekte iyi beklemiyorum :KK43:
O heyecan bende de oluyor inşallah açıklanmıştır diye bilgisayarı açıyorum ama tam sayfa açılırken inşallah açıklanmamıştır diye geçiriyorum içimden :KK1:

güle güle kullan saçını tatlım :) eminim çok güzel olmuşsundur...
benim gözlerimde yeşil acaba bende mi boyasam...:KK53::KK53:
benimki aslında kestane rengi, ama böğürtlen siyaha boyamıştım bi kaç ay önce...
iyice açıldı dipleri tekrar siyaha boyayım diyordum, kızıl pek sevmem aslında :) anneannemin saçına kına yaktığı zamanlar gözümün önüne geliyor :) tupturuncu kalmıştı :)
böğürtlen siyahı çok güzel oluyor ama çok aşırı akıyor banyoda yerler simsiyah oluyor....:KK53::KK53:
tavsiye edebileceğin bi siyah varmı garengcim yaa çok akmayan bi siyah???

Ben yıllar önce kuzguni siyaha boyamıştım, hiç akmamıştı hatta başka renge dönmek için kestirmek zorunda kalmıştım ne yaptıysam akmadı çünkü. :KK9: Alix di sanırım boya.

kate-winslet-f6.jpg

Tam bu renk oldu saçım :KK8:

Süper olmuş garengciğim, güle güle kullan tekrar. :KK16: Ben de bu tonu çok seviyorum ama kendimde değil, bana yakışmıyor. :KK1:

Auscuğum pazar gezmesinde herhalde, yoksa nişan bugün müydü??

X