kuzum benım bosver gercekten
toplanın çete kuracagım
baskan benim
kımseye yedirmem liderliği hacı
kuzum zaten öyleydi en basında da dedik ya ama kazenn yandasları hala onu tutuyor.Kazen'in de amacı bu..ben art niyetle yapıldığını düşünmekteyim artık! konu saptı hala editörlerden tık yok! ne yapmaya çalışılıyor?
ah kuzum benim sacmalama deme öyle yaa:26:Lider sen ol kulun köpeğin olsamda olur lan
bıktım bu siteden ne boş konular bunlar resmen yöneticiler birbirimize düşelim diye konu açıyor
bıktım bu siteden ne boş konular bunlar resmen yöneticiler birbirimize düşelim diye konu açıyor
kuzum zaten öyleydi en basında da dedik ya ama kazenn yandasları hala onu tutuyor.
bence onlarda farkındalar sadece işlerine gelmiyor..bu kadar da saf olunmaz ki ama! resmen çıkar işi var..
çok boşmuş bu site bunu gerçek hayatta arkadaşlarım söylediğinde itiraz etmiştim ama öyle kız resmen orda kazene yaranmak için bana sataşıyr sonra ona yazacağını yazyr yuhh ya istedikleri banı versinler yemin ederim ben sildircem üyeliğimi yok böyle bi saçmalık
kuzum sen böyle yazma ilk def yazdıgın icin sana patlar şimdi. yapmaz ınsan degıl emın ol.kesinlikle! amaç kk'yı canlı tutmak, insanların dikkatine çekerek sürekli kk 'ya girmelerini sağlamak..mağlum nerede akşın orada saatlerce vakit geçirmek demek
Banlanmak için açık fırsat sunuyorlar , aman ... Orada ''aranızdaki meseleleri özelden halleden diyenlerin biride çıkıpta diyemiyor kazen niye özelden halledilmedi de ,buradan konuşuluyor diye ''
Duyurdu herkes birşeyler birbirlerine . İyi oldu mu
Herkeste kin ve ön yargı oluştu .
Yanlış yapıldı
çok boşmuş bu site bunu gerçek hayatta arkadaşlarım söylediğinde itiraz etmiştim ama öyle kız resmen orda kazene yaranmak için bana sataşıyr sonra ona yazacağını yazyr yuhh ya istedikleri banı versinler yemin ederim ben sildircem üyeliğimi yok böyle bi saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?