Mundar ediyorlar tabi onun bir asilliği vardır mahvettiler
Ahhh ah! Yanınada havuç salatası bol limonlu hmmmm
Ama benim favorimlerim Barbun ve Mezgittir...
Süpersin sen var ya.
Soru bankası almış mıydın ?
Mundar ediyorlar tabi onun bir asilliği vardır mahvettiler
Ahhh ah! Yanınada havuç salatası bol limonlu hmmmm
Ama benim favorimlerim Barbun ve Mezgittir...
Ben de yağda kızartılmış balığı sevmiyorumtadını alamıyorum cıcık cık yağda pişince.
En iyisi ızgara balık :) yanında da rakı oldu mu, tamamdır .
Murat soru bankasıydıyakında konu özetlerini diğer sitelerde paylaşmaya başlarlar takipteyim.
Benim favorimde istavrit ve hamsi.Balık yediğimi anlıyorum onları yiyince.
Balığı kızartıp bol ekmekle seviyorum , rakı balık benim için mazide kalan bir ikili.Alkol kullanmıyorum.
Şimdi burdan hemen derslere geçeyim evet murat soru bankası çok güzel çıkmış bu sene , konu anlatımları kalktığı için öyle bir soru bankası yapmışlar ki hepsinin özetide var(mış)
Bende hemen alakasız bir yerden dalış yapayım Ayfon5 14 aralıkta resmen Türkiye'de satışta
Sana mevcut telefonumun resmini yollarsam şimdi; dayanamaz çekilişte bana hediye olarak iphone 5 alırsın
Çok merak ettim yollasana
Ayrıca kendime bile almayacağımÇok pahalı... Ama sizler aranızada güçlerinizi birleştirip şu fakiri sevindirebilirsiniz Bende sana ayfon 4ümü hediye ederim
Ha ha ha
Benim telefonumun mazisi var hanım hanımmm ; yaşanmışlık dolu 2008'den beri(6300)
Geçen yılların üzerine oğlumun 2 kez 5. kattan atmasına bana mısın dememiş bir telefon o , emektarım benim.
Ama bu doğum günümde bende bir kıyak bekliyorum artık yakın çevremden
İlk haftalar kusma olmadığı için çabuk kilo alıyor olabilirsin ben o dönemde kusmaktan 3,5 - 4 kilo vermiştim.
Birde senin tuvalet sorunun vardı değil mi ; yazacaktım ama benim bildiğim herşeyi denemişsin okudum.
Kapanan konuda özelden devam etmiş hırsını alamamış deli fişek
aucensia kazenin actıgı konu niye silindi yine?
haberin var mı?
En son göz gezdirdiğimde geyiğe dönmüştü muhabbet.
Ben neden banlandım sen neden ceza aldın tarzında yazıp duruyorlardı.
Bilemedim , yine olmuştur bir vukuat..Silindiğinide senden öğrendim.
Hemde kökten gitmiş konu
Kapanmaktan da öte ne oldu ki acep ?
Hep kaçırırım böyle şeyleri zaten
Maxima sanırım sen hamileliğin vazgeçilmezi aşermeyi tuhaf bir şekilde yaşıyorsun.Hem istiyor hem yediğinden midem bulanıyor.
Ben mesela hiçbirşey istemedim özellikle ilk 2-3 ay ne yesem çıkardım , sonra da çok değişmedi durum zaten.Hamileliğim süresince 6 kilo aldım bu sebeble sadece , oğlum 3.5 kilo doğdu o ayrı.
Evet dediğin gibi değişik ve zorlu bir süreç.Hem kendi içinde değişik hemde kişiden kişiye değişiyor.Mide durumun kaldırır mı bilemeyeceğim ama en büyük tavsiyem fıstık ezmesi yemen olacak.Güçlü kemikler için çok etkili tecrübe ile sabit
Meyve kompostosuna da şimdiden başla zaten süt zamanıda çoğaltmak için içeceksin.
şimdi neler olmus en son diye baktım da konuyu bulmadım.
yazdıklarımda yoktu.
geyiğe döndü evet editör de dahil geyik yapıldı toplu ban lazımdı bana kalırsa.
hani konu kapatılsın madem neden siliniyor?
o zaman ben de actıgım konuların silinmesini isteyim ama silinmez
ben üyeyim cünkü
neyse yine sinirlendim durduk yere.
muhabbetinizi bozmayım:26:
Hangi konuydu o? Mune kapatmıştır.
Öncelikle aşkolsun muhabbeti bozmak da ne demek.
Laflıyoruz işte beraber.
Diğer meseleye gelince ; eee o kadar fark olacak aramızda ''onlar'' ve ''bizler''.
Konunun yoruma kapatılması ayrı silinmesi ayrı.Bizde bazen açtığımız konunun gidişatından pişman olabiliriz , o zamanda silinme talebini aklımızda tutalım