Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

şimdi neler olmus en son diye baktım da konuyu bulmadım.
yazdıklarımda yoktu.
geyiğe döndü evet editör de dahil geyik yapıldı toplu ban lazımdı bana kalırsa.
hani konu kapatılsın madem neden siliniyor?

o zaman ben de actıgım konuların silinmesini isteyim ama silinmez
ben üyeyim cünkü
neyse yine sinirlendim durduk yere.
muhabbetinizi bozmayım
:26:

Fida Film Gururla Sunar...

:KK47:Reptomim'in İsyanı.:KK47:

Son düzenleme:
Ausencia'cım, sorma öyle değişik bi aşerme stilim var ki :KK9:
Allahtan yedikten sonra kusmuyorum, sadece midem kendini belli edecek düzeyde bulanıyo.
Ya ben hamilelikte pilates düşünüyorum doğuma yardımcı olsun, hem de salmayım kendimi diye. Eşim de burda da ne pilates hocası vardır ya diyo..:KK1:

Bana şimdiye kadar kusmadıysan bundan sonra kusmazsın diyolar,inşallah.

Hmm, fıstık ezmesi mi.Şu yer fıstığı ezmesi mi. Hani fındık ezmesi gibi satılan. Ama ona şekeri basmazlar mı? Ben böyle ürünlere karşı şüpheciyimdir, gönül rahatlığıyla kullanamam pek. Gerçi görümcem çok sever, onlara gittiğimde bulunur hep. Tadına bakmıştım bi ara, normal ezmelere göre fıstığın buruk bi tadı olduğu için hafif mayhoşumsu gibiydi. Hala öyle midir:KK9:

Hala öyledir evet:KK9:

Tabii burada çok doğal olduğunu savunamam ama yer fıstığının bebeğin kemik gelişimde ve pek tabii seninde yararı çok büyük.

Pilates hiç yapmadıysan başlangıç cd lerinden faydalanabilirsin.Hamilelikte faydasını görenler çokmuş.

bilerek oraya yazmıstım silinecegini adım gibi bildigim icin' biz buraya girerken yazdıgımız mesaj ve konular silinmeyecek dendi' yazdım
ve sonuc bekledigimden farklı olmadı
neyse Türkiye'de yaşadığımız icin problem yok
alışık oldugumuz durumlar.

herneyse soramadım nasılsınız?
angel sen ne yapıyorsun

Evet yazınca hatırladım şimdi silinme konusundaki mesajını.Geleceği görmüşsün ya da ....:KK34:

Biz iyiyiz , sen nasılsın ?

Merabalar ...

Bende sohbetinize katılabilir miyim acaba ?:KK3:

Buyrun....Şecerenizi alalım önce:KK52:

ben de derslerle muhattabım bu aralar.
aynı şeyler.

wishne merhaba

Şu an mutfakta dolanan kara bi sinek var vızır vızır, birazdan geberticem onu :KK53:

Sağol, sağol...

Yakışmış mı?:21:

Sana kırmızı çok yakışıyor :KK24:

Hala öyledir evet:KK9:

Tabii burada çok doğal olduğunu savunamam ama yer fıstığının bebeğin kemik gelişimde ve pek tabii seninde yararı çok büyük.

Pilates hiç yapmadıysan başlangıç cd lerinden faydalanabilirsin.Hamilelikte faydasını görenler çokmuş.

Ezmesi yerine kendini yesem o zaman?
Normalde kendim yaparım pilatesi azcık ucundan ama, şimdi hamileyim, ters bi hareket yaparım kasılırım falan, güvenemem kendime, risk alamam yani..

Mesajlarda siliniyor ayrıca reptomim bilgin olsun.

Çok tartışmalı bir konuda bir üye mesaj yazmıştı , adım gibi eminim okudum .Sonra konu dallanıp budaklanınca sanırım o polemiğin içinde mesajı yer alsın istemedi ya da başka birşey o mesajı yok olmuştu.

Hatta o konuda yazar ( bir adet mesaj silinmiştir ) diye.
Neye göre değişiyor bunun tercihi bilemiyorum ama var böyle bir durum.

Selamlar :KK16:

Eminim ki ,o silinen konuyu herhangi bir üye açsaydı konu silinmekle kalmaz,üyeliği de süresiz pasif olurdu..:KK55:

Gereksizdi açılması da kanımca.....

Hakkınızı helal edin...Fazla cesur bir yorum oldu...:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajlarda siliniyor ayrıca reptomim bilgin olsun.

Çok tartışmalı bir konuda bir üye mesaj yazmıştı , adım gibi eminim okudum .Sonra konu dallanıp budaklanınca sanırım o polemiğin içinde mesajı yer alsın istemedi ya da başka birşey o mesajı yok olmuştu.

Hatta o konuda yazar ( bir adet mesaj silinmiştir ) diye.
Neye göre değişiyor bunun tercihi bilemiyorum ama var böyle bir durum.

var biliyorum.
da benim sinirlendigim en basından söylemeleri gerekmesi
gerekli durumlarda silinecektir vs diye

neyse kk icin fazla mükemmelliyetçi mi düşünüyorum bilmiyorum

Şu an mutfakta dolanan kara bi sinek var vızır vızır, birazdan geberticem onu :KK53:

Sana kırmızı çok yakışıyor :KK24:

Ezmesi yerine kendini yesem o zaman?
Normalde kendim yaparım pilatesi azcık ucundan ama, şimdi hamileyim, ters bi hareket yaparım kasılırım falan, güvenemem kendime, risk alamam yani..

Dur ben hepsine yetişeyim şimdi;:KK33:

1.Kara sinek için tavsiyem üzerine sprey kolanya sık.Eşim iki gündür evin sıcaklığına tav olup kapıdan bacadan giren sinekleri bu şekilde sersemletip , öldürme yolunu keşfetti.

2.Evet kırmızı çok yakışmış:KK37:

3.Fıstık ye , ezmesini ye ...bişey ye de:KK3:

4.Aman ha sakın pilatesi hocasız ya da cdsiz deneme;hamilelikte pilates dvd leri vardı bir bak istersen:KK34:

gereksiz oldugunu yazdım ama sanırım düşünncem anlasılamadı.
sonra da cevap atılmadan geyiğe döndü zaten

hala aynı fikirdeyim konuyu acan da dahil ban verilmeliydi

Eminim ki ,o silinen konuyu herhangi bir üye açsaydı konu silinmekle kalmaz,üyeliği de süresiz pasif olurdu..:KK55:

Hakkınızı helal edin...Fazla cesur bir yorum oldu..
:KK60::KK60::KK60:

Selam canım , iki üç şarkı paylaşıp gidiyorsun kaç gündür...Fena da olmuyor hani,başka dünyalara dalıyorum sayende.

Yok ya dur hele..gazan mübarek ola denecek bir durum yok (henüz):KK34:

var biliyorum.
da benim sinirlendigim en basından söylemeleri gerekmesi
gerekli durumlarda silinecektir vs diye

neyse kk icin fazla mükemmelliyetçi mi düşünüyorum bilmiyorum

Hmmm , varmışta ben bilmiyordum.
O üye için çok sempati duymazdım da oradan gözüme çarptı:KK14:

Normalde üyelerin mesajlarını silip sadece ................ diye yazmaları ban nedeni....

prokartla ilgili bir konuda bir soru sormuştum....

............................ yazılmış...Yani kazen bişeyler yazmış sonra belli ki silmiş.......

Kib yapasım gelmişti :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Selam canım , iki üç şarkı paylaşıp gidiyorsun kaç gündür...Fena da olmuyor hani,başka dünyalara dalıyorum sayende.

Yok ya dur hele..gazan mübarek ola denecek bir durum yok (henüz):KK34:

Hmmm , varmışta ben bilmiyordum.
O üye için çok sempati duymazdım da oradan gözüme çarptı:KK14:

hangi üyeydi merak ettim kulagıma söylesene.
benim de mesajım silinmişti surrenderle su an neler düşünüyorsunuz da hafif geyik yaptık diye
oradan biliyorum:KK1:

Dur ben hepsine yetişeyim şimdi;:KK33:

1.Kara sinek için tavsiyem üzerine sprey kolanya sık.Eşim iki gündür evin sıcaklığına tav olup kapıdan bacadan giren sinekleri bu şekilde sersemletip , öldürme yolunu keşfetti.

2.Evet kırmızı çok yakışmış:KK37:

3.Fıstık ye , ezmesini ye ...bişey ye de:KK3:

4.Aman ha sakın pilatesi hocasız ya da cdsiz deneme;hamilelikte pilates dvd leri vardı bir bak istersen:KK34:

cifin mutfak spreyiyle öldürüyorum ben bi çok böcekleri ve sinekleri :KK24::KK24:

tamam aklımda fıstık, ya da ezmesi:KK1:

hocayla düşünüyorum bakalım..

kızlar, bu sitede yapılan haksızlıklar için boşuna nefesinizi tüketmeyin..
hakkınızı helal edin ehehehehe:KK1:

X