Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yapsaydın , bildiğim kadarı ile kazende bazen kendini kibliyormuş

hangi üyeydi merak ettim kulagıma söylesene.
benim de mesajım silinmişti surrenderle su an neler düşünüyorsunuz da hafif geyik yaptık diye
oradan biliyorum

Hadi adam asmaca oynayalım.

------ ?

Helal olsun arkadaşım

angel aramıza katıl
susma sıra sana gelir.
söyle düşünceni

Ben o dinlediğim şarkıyı boşuna yazmadım oraya...

Ama hangi konu neden açılmış neden kapatılmış yorumlar neden silinmiş bilmediğimden pekde bir şey diyemiyorum...

Bizimde yorum silme hakkımız olması gerektiğinide düşünüyorum yine ama diyerek başlamak istiyorum: Bunu burada konuşmakla elimize bir şey geçmez

gecmez ama nasıl gecmez kaile alınmayabiliriz.
yoksa görürler yani

Selam reptomim.
Bütün kızlar toplandık sorduk neden yıprandık şarkısı burada çalınıyor dediler geldik.

İyiyiz şekerim
Uğraşıyoruz işte.
Sen napıyosun hamilelik nasıl gidiyor?

İyi diyelim iyi olsun
Geçen bi komşuya gittim, kusmuyorum dedim, akşamına kusuyodum az kalsın, nazar değdirdiler bana

Yapsaydın , bildiğim kadarı ile kazende bazen kendini kibliyormuş

Hadi adam asmaca oynayalım.

------ ?

Helal olsun arkadaşım

rep zamanı,kazene bir kaç eksi rep vermişliğim vardır...ben ona 1 tane eksi rep verdim mi o hırs yapıp 2 tane birden eksi rep veriyordu

İyi diyelim iyi olsun
Geçen bi komşuya gittim, kusmuyorum dedim, akşamına kusuyodum az kalsın, nazar değdirdiler bana

8.haftadan sonra başlayabiliyor bulantılar..İkiz hamileliğe rağmen benim 8.haftadan sonra sabahları çok az bulantım oluyordu..Daha öncesinde hiç bulantım yoktu...İki ikiz hamileliğimde de çok bulantım olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…