Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bu arada Melodi ile görüştüm biraz önce ; görüşmeyenlere ileteyim '' Herkese çok çok ( fütursuz ) selamları varmış '':KK34::KK34:

Sözüm ona bir fütursuz(Melodi) oyun dışı... Diğer fütursuz da ilk 11'de oynuyor... and justice for all...

Kural ihlali yaptığını kabul ediyor bizde biliyoruz...

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum:KK31:
Ama sizleri de çok özledim girmeden edemedim:KK16:
Hep beraber çekilişe katılalım mı bu sene?
Nasıl olur?
Zaten burada iyi bir grup oluşturduk, bakarsınız birbirimize çıkarız:nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-yeni-yil-yeni-umutlar-hos-geldin-2013-a.html

Melodi'nin dediği bu çekilişe katılalım mı ne dersiniz?

Katil kim gibi bişeymiş zevkli olabilir , bana angel çıkarsa ona bir bahname alacağım:KK52::KK52:

Ebushhh sana özel yazdım doluydu , buradan seslendim ses vermedin:26:

Bir selam vereyim demiştim oysa ki:KK14:

Kendi aramızda neden olmasın:KK34:

Bana Melodi çıkarsa AT alıcam ona:KK35:

Hmmm , bunun altından ne çıka ki ?:KK28:

Melodicim bana çıkarsa ben ona '' stratejik savaşma sanatı '' kitabını alacağım ; tabii almam için önce yazmam lazım:KK76:

Geçen yazamadım .Yok diyetten değil dengesiz beslenmekten oldu Ausenciacım .
2-3 gündür pek bakamıyorum derslere :KK50: senin nasıl gidiyor .

Çekiliş mi dedi birisi :KK52::KK52::KK52::KK52:

Geçen yazamadım .Yok diyetten değil dengesiz beslenmekten oldu Ausenciacım .
2-3 gündür pek bakamıyorum derslere :KK50: senin nasıl gidiyor .

Çekiliş mi dedi birisi :KK52::KK52::KK52::KK52:

Aman ya dengeli beslen canım ; bak sabah sabah hamsi köftesi yiyenler varmış forumda:KK52:

Dersler gitmiyor hiç , bir ay kaldı ama ben kendimi biliyorum son dakka sıkışıp deli gibi gömüleceğim ve o kalan 20 ünitenin canını okuyacağım:KK14:

Çekiliş evet , kötü anıların mı var ?

Hmmm , bunun altından ne çıka ki ?:KK28:

Melodicim bana çıkarsa ben ona '' stratejik savaşma sanatı '' kitabını alacağım ; tabii almam için önce yazmam lazım:KK76:

Melodi'inin esir özgür ruhuna yakışır bir hediye diye düşündüm:KK1: Darlandımı biner feth eder istediği yerleri falan....

Demek kitap yazma hazırlıklarındasın? Melodinin en büyük stratejisi Alparslanın Hilal taktiği:KK52: Önce kendini gösteriyor ardından biz giriyoruz:KK52::KK52::KK52:

Melodi'inin esir özgür ruhuna yakışır bir hediye diye düşündüm:KK1: Darlandımı biner feth eder istediği yerleri falan....

Demek kitap yazma hazırlıklarındasın? Melodinin en büyük stratejisi Alparslanın Hilal taktiği:KK52: Önce kendini gösteriyor ardından biz giriyoruz:KK52::KK52::KK52:

Valla Alparslanın hilal taktiğini mi uygular yoksa Shun Tzu'nun savaşmadan boyun eğdirme taktiğini mi benimser bilemem ama dönüşü muhteşem olacak onu biliyoruım:KK52:

Aman ya dengeli beslen canım ; bak sabah sabah hamsi köftesi yiyenler varmış forumda:KK52:

Dersler gitmiyor hiç , bir ay kaldı ama ben kendimi biliyorum son dakka sıkışıp deli gibi gömüleceğim ve o kalan 20 ünitenin canını okuyacağım:KK14:

Hastalanmadan insan sağlığın kıymetini anlayamıyor vallaha :) sahiden mi :KK53: sabahın köründe onu yemenin ne gibi fayası var ki .Diğer öğünlerde ne yiyorlar acaba merak ettim şimdi .

Şu an öyle diyorsun ama sıkışınca konuyu okumaya vakittin kalmayacak ,boşverip ben en iyisi sadece testleri çözeyim, öyle gireyim sınava diyeceksin .
Bende hep öyle oluyordu .

Çekilişle mi ilgili :KK50: aslında yok .Ben geçmiş senelerde katılmıştım ,baya keyifli oluyor. (dipnot : eski üyeligimde katıldım )

Son düzenleme:
Valla Alparslanın hilal taktiğini mi uygular yoksa Shun Tzu'nun savaşmadan boyun eğdirme taktiğini mi benimser bilemem ama dönüşü muhteşem olacak onu biliyoruım:KK52:

Hazırlıklarını tamamlıyor :126:Ama öncesinde dönüşünü kutlıcaz:KK66:

Hastalanmadan insan sağlığın kıymetini anlayamıyor vallaha :) sahiden mi :KK53: sabahın köründe onu yemenin ne gibi fayası var ki .Diğer öğünlerde ne yiyorlar acaba merak ettim şimdi .

Şu an öyle diyorsun ama sıkışınca konuyu okumaya vakittin kalmayacak ,boşverip ben en iyisi sadece testleri çözeyim, öyle gireyim sınava diyeceksin .
Bende hep öyle oluyordu .

Çekilişle mi ilgili :KK50: aslında yok .Ben geçmiş senelerde katılmıştım ,baya keyifli oluyor. (dipnot : eski üyeligimde katıldım )

Deme yahu...Benim bütün okul hayatım yumurta kapıya dayanınca taktiği ile geçti , çok başarılı bir öğrenci olmasam da zekiydim zeki:KK53:

Sen kaç ünite ya da ders bitirdin şimdilik ?

Gaza getir beni maritsaaaaa.

Hamsi köftesimi:KK53: Sabah sabah bide:KK1:

Yalnız ben hamsinin vatanında yaşıyorum o köfteyi ne gördüm neden duydum:KK1:

Arkadaş mahvettiler hamsiyide, bir balığın herşeyi yapılırmı? yapıyolar:KK33:

Deme yahu...Benim bütün okul hayatım yumurta kapıya dayanınca taktiği ile geçti , çok başarılı bir öğrenci olmasam da zekiydim zeki:KK53:

Sen kaç ünite ya da ders bitirdin şimdilik ?

Gaza getir beni maritsaaaaa.

Örgün öğretim gibi olsa keşke .İnan bu açık öğretim ,örgünden daha zor geldi bana .
Zekisin ,şüphesiz :nazar: ama aöfde konuyu anlatan ,sıkıştığında soracağın kimse yok .O yönden sıkıntılı işte.

Yavrum ben 4 ders bitirdim:26:

Hamsi köftesimi:KK53: Sabah sabah bide:KK1:

Yalnız ben hamsinin vatanında yaşıyorum o köfteyi ne gördüm neden duydum:KK1:

Arkadaş mahvettiler hamsiyide, bir balığın herşeyi yapılırmı? yapıyolar:KK33:

Caaanım balığı mundar ediyorlar değil mi yahu?

Bak hamsi denildi mi ; böyle onu gelinlik kızlar gibi dizi dizi sıralayacaksın tavaya...Canım istedi bak hele .

Örgün öğretim gibi olsa keşke .İnan bu açık öğretim ,örgünden daha zor geldi bana .
Zekisin ,şüphesiz :nazar: ama aöfde konuyu anlatan ,sıkıştığında soracağın kimse yok .O yönden sıkıntılı işte.

Yavrum ben 4 ders bitirdim:26:

Süpersin sen var ya.

Soru bankası almış mıydın ?

Caaanım balığı mundar ediyorlar değil mi yahu?

Bak hamsi denildi mi ; böyle onu gelinlik kızlar gibi dizi dizi sıralayacaksın tavaya...Canım istedi bak hele .
Mundar ediyorlar tabi onun bir asilliği vardır mahvettilerEn Büyük KK
Ahhh ah! Yanınada havuç salatası bol limonlu hmmmm:KK56::KK9:

Ama benim favorimlerim Barbun ve Mezgittir...

X