Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bu arada Melodi ile görüştüm biraz önce ; görüşmeyenlere ileteyim '' Herkese çok çok ( fütursuz ) selamları varmış ''

Sözüm ona bir fütursuz(Melodi) oyun dışı... Diğer fütursuz da ilk 11'de oynuyor... and justice for all...

Kural ihlali yaptığını kabul ediyor bizde biliyoruz...

Son düzenleme:

Melodi'nin dediği bu çekilişe katılalım mı ne dersiniz?

Katil kim gibi bişeymiş zevkli olabilir , bana angel çıkarsa ona bir bahname alacağım

Ebushhh sana özel yazdım doluydu , buradan seslendim ses vermedin:26:

Bir selam vereyim demiştim oysa ki

Kendi aramızda neden olmasın

Bana Melodi çıkarsa AT alıcam ona

Hmmm , bunun altından ne çıka ki ?

Melodicim bana çıkarsa ben ona '' stratejik savaşma sanatı '' kitabını alacağım ; tabii almam için önce yazmam lazım

Geçen yazamadım .Yok diyetten değil dengesiz beslenmekten oldu Ausenciacım .
2-3 gündür pek bakamıyorum derslere senin nasıl gidiyor .

Çekiliş mi dedi birisi

Geçen yazamadım .Yok diyetten değil dengesiz beslenmekten oldu Ausenciacım .
2-3 gündür pek bakamıyorum derslere senin nasıl gidiyor .

Çekiliş mi dedi birisi

Aman ya dengeli beslen canım ; bak sabah sabah hamsi köftesi yiyenler varmış forumda

Dersler gitmiyor hiç , bir ay kaldı ama ben kendimi biliyorum son dakka sıkışıp deli gibi gömüleceğim ve o kalan 20 ünitenin canını okuyacağım

Çekiliş evet , kötü anıların mı var ?

Hmmm , bunun altından ne çıka ki ?

Melodicim bana çıkarsa ben ona '' stratejik savaşma sanatı '' kitabını alacağım ; tabii almam için önce yazmam lazım

Melodi'inin esir özgür ruhuna yakışır bir hediye diye düşündüm Darlandımı biner feth eder istediği yerleri falan....

Demek kitap yazma hazırlıklarındasın? Melodinin en büyük stratejisi Alparslanın Hilal taktiği Önce kendini gösteriyor ardından biz giriyoruz

Valla Alparslanın hilal taktiğini mi uygular yoksa Shun Tzu'nun savaşmadan boyun eğdirme taktiğini mi benimser bilemem ama dönüşü muhteşem olacak onu biliyoruım

Hastalanmadan insan sağlığın kıymetini anlayamıyor vallaha :) sahiden mi sabahın köründe onu yemenin ne gibi fayası var ki .Diğer öğünlerde ne yiyorlar acaba merak ettim şimdi .

Şu an öyle diyorsun ama sıkışınca konuyu okumaya vakittin kalmayacak ,boşverip ben en iyisi sadece testleri çözeyim, öyle gireyim sınava diyeceksin .
Bende hep öyle oluyordu .

Çekilişle mi ilgili aslında yok .Ben geçmiş senelerde katılmıştım ,baya keyifli oluyor. (dipnot : eski üyeligimde katıldım )

Son düzenleme:
Valla Alparslanın hilal taktiğini mi uygular yoksa Shun Tzu'nun savaşmadan boyun eğdirme taktiğini mi benimser bilemem ama dönüşü muhteşem olacak onu biliyoruım

Hazırlıklarını tamamlıyor :126:Ama öncesinde dönüşünü kutlıcaz

Deme yahu...Benim bütün okul hayatım yumurta kapıya dayanınca taktiği ile geçti , çok başarılı bir öğrenci olmasam da zekiydim zeki

Sen kaç ünite ya da ders bitirdin şimdilik ?

Gaza getir beni maritsaaaaa.

Hamsi köftesimi Sabah sabah bide

Yalnız ben hamsinin vatanında yaşıyorum o köfteyi ne gördüm neden duydum

Arkadaş mahvettiler hamsiyide, bir balığın herşeyi yapılırmı? yapıyolar

Örgün öğretim gibi olsa keşke .İnan bu açık öğretim ,örgünden daha zor geldi bana .
Zekisin ,şüphesiz ama aöfde konuyu anlatan ,sıkıştığında soracağın kimse yok .O yönden sıkıntılı işte.

Yavrum ben 4 ders bitirdim:26:

Hamsi köftesimi Sabah sabah bide

Yalnız ben hamsinin vatanında yaşıyorum o köfteyi ne gördüm neden duydum

Arkadaş mahvettiler hamsiyide, bir balığın herşeyi yapılırmı? yapıyolar

Caaanım balığı mundar ediyorlar değil mi yahu?

Bak hamsi denildi mi ; böyle onu gelinlik kızlar gibi dizi dizi sıralayacaksın tavaya...Canım istedi bak hele .

Süpersin sen var ya.

Soru bankası almış mıydın ?

Caaanım balığı mundar ediyorlar değil mi yahu?

Bak hamsi denildi mi ; böyle onu gelinlik kızlar gibi dizi dizi sıralayacaksın tavaya...Canım istedi bak hele .
Mundar ediyorlar tabi onun bir asilliği vardır mahvettiler
Ahhh ah! Yanınada havuç salatası bol limonlu hmmmm

Ama benim favorimlerim Barbun ve Mezgittir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…