Bu arada Melodi ile görüştüm biraz önce ; görüşmeyenlere ileteyim '' Herkese çok çok ( fütursuz ) selamları varmış ''
Kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum
Ama sizleri de çok özledim girmeden edemedim
Hep beraber çekilişe katılalım mı bu sene?
Nasıl olur?
Zaten burada iyi bir grup oluşturduk, bakarsınız birbirimize çıkarız
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-yeni-yil-yeni-umutlar-hos-geldin-2013-a.html
Melodi'nin dediği bu çekilişe katılalım mı ne dersiniz?
Katil kim gibi bişeymiş zevkli olabilir , bana angel çıkarsa ona bir bahname alacağım
Bahname var bende
Tahmin etmeliydim , onca engin bilgi başka nereden çıkabilir
Çekilişe ne diyorsun , konuyu kaynatma
Kendi aramızda neden olmasın
Bana Melodi çıkarsa AT alıcam ona
Geçen yazamadım .Yok diyetten değil dengesiz beslenmekten oldu Ausenciacım .
2-3 gündür pek bakamıyorum dersleresenin nasıl gidiyor .
Çekiliş mi dedi birisi
Hmmm , bunun altından ne çıka ki ?
Melodicim bana çıkarsa ben ona '' stratejik savaşma sanatı '' kitabını alacağım ; tabii almam için önce yazmam lazım
Melodi'inin esir özgür ruhuna yakışır bir hediye diye düşündümDarlandımı biner feth eder istediği yerleri falan....
Demek kitap yazma hazırlıklarındasın? Melodinin en büyük stratejisi Alparslanın Hilal taktiğiÖnce kendini gösteriyor ardından biz giriyoruz
Aman ya dengeli beslen canım ; bak sabah sabah hamsi köftesi yiyenler varmış forumda
Dersler gitmiyor hiç , bir ay kaldı ama ben kendimi biliyorum son dakka sıkışıp deli gibi gömüleceğim ve o kalan 20 ünitenin canını okuyacağım
Çekiliş evet , kötü anıların mı var ?
Valla Alparslanın hilal taktiğini mi uygular yoksa Shun Tzu'nun savaşmadan boyun eğdirme taktiğini mi benimser bilemem ama dönüşü muhteşem olacak onu biliyoruım
Hastalanmadan insan sağlığın kıymetini anlayamıyor vallaha :) sahiden misabahın köründe onu yemenin ne gibi fayası var ki .Diğer öğünlerde ne yiyorlar acaba merak ettim şimdi .
Şu an öyle diyorsun ama sıkışınca konuyu okumaya vakittin kalmayacak ,boşverip ben en iyisi sadece testleri çözeyim, öyle gireyim sınava diyeceksin .
Bende hep öyle oluyordu .
Çekilişle mi ilgiliaslında yok .Ben geçmiş senelerde katılmıştım ,baya keyifli oluyor. (dipnot : eski üyeligimde katıldım )
Aman ya dengeli beslen canım ; bak sabah sabah hamsi köftesi yiyenler varmış forumda
Dersler gitmiyor hiç , bir ay kaldı ama ben kendimi biliyorum son dakka sıkışıp deli gibi gömüleceğim ve o kalan 20 ünitenin canını okuyacağım
Çekiliş evet , kötü anıların mı var ?
Deme yahu...Benim bütün okul hayatım yumurta kapıya dayanınca taktiği ile geçti , çok başarılı bir öğrenci olmasam da zekiydim zeki
Sen kaç ünite ya da ders bitirdin şimdilik ?
Gaza getir beni maritsaaaaa.
Hamsi köftesimiSabah sabah bide
Yalnız ben hamsinin vatanında yaşıyorum o köfteyi ne gördüm neden duydum
Arkadaş mahvettiler hamsiyide, bir balığın herşeyi yapılırmı? yapıyolar
Örgün öğretim gibi olsa keşke .İnan bu açık öğretim ,örgünden daha zor geldi bana .
Zekisin ,şüphesizama aöfde konuyu anlatan ,sıkıştığında soracağın kimse yok .O yönden sıkıntılı işte.
Yavrum ben 4 ders bitirdim:26:
Mundar ediyorlar tabi onun bir asilliği vardır mahvettilerCaaanım balığı mundar ediyorlar değil mi yahu?
Bak hamsi denildi mi ; böyle onu gelinlik kızlar gibi dizi dizi sıralayacaksın tavaya...Canım istedi bak hele .