- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
zor durumda olmasam kasıp da buraya yazmam kötüyüm size saçma gelebilr ama yaptğımın korkusunu ailemi kaybetme korkusu kafama dank etti bu yüzdden yeternce 3 aydr köt günnler geçiriyrm burda anlatıp sizlerden medet umuyorm içimi ödüyrm çevremde anlatamam bnu kmseye o yzden bursya konu açtmöff ne bu kadar kasıyosunuz anlamam
bari doğru dürüst bişey yaşamış olup da şimdi sıkıntısını çekseydin
böyle hamile kalman imkansız ötesi birşey yaşamışsın kaç zamandır stres yaşıyosun
hhaklısınız takıntı yaptım hemde çok herşeyi ona yoruyorm belki de ama sonucu o olmasın razıyım çektiğim eziyetesen bu konuyu takıntı yapmışsın iyice.kaç tane kadın burada sana imkansız diyor sen hala acaba diyorsun.burada kaç tane kişi aylardır ne taklalar atıyoruz gene hamile kalamıyoruz.hamile kalmak kolay olsaydı ohoooooo.
evet özeldende sordum daha önce böyle konular açılmış onları okuduğumda yorumlarını gördüğüm ablalarmndan akıl almak istedim bunalttıysam af ola ama ben kötü durumda olmasam buraya emin olun bu kdar utanç verici konu açmamBu arkadasin ayni konuyu ozeldende dahil olmak uzere 4. Filan sorusu hayir ne dememiz seni rahatlatcak kimse kesin bisey diyemezki burdan hem ozelden kac kisiye sordun hem burdan ne dertmis arkadas hemizin ortak derdi oldu kal geldi valla
zor durumda olmasam kasıp da buraya yazmam kötüyüm size saçma gelebilr ama yaptğımın korkusunu ailemi kaybetme korkusu kafama dank etti bu yüzdden yeternce 3 aydr köt günnler geçiriyrm burda anlatıp sizlerden medet umuyorm içimi ödüyrm çevremde anlatamam bnu kmseye o yzden bursya konu açtm
babamın başını yere eğme korkusu var çünkü.. sevdiğim kişiyle beş yıldır beraber ailelermz biliyorlar o mezun oldu öğretmen ama atanamadı bnde bu yıl olucam elimize işimiizi alınca adını koyucaz zaten ama ben bu korkuya kapıldm işte atlatamyrm kusura bakmyn sizlere vakit kaybı yaptırıyorm belki ama inanın kötü günler geçirdiğim için buralara yazar oldmsevdiğin adamla birlikte oldun diye neden aileni kaybedesin
22 yaşında üniversite mezunu olacak genç bi kadınsın.
korunarak yakınlaşmanı ben normal bulurum.
ama madem bu sorumluluğu alamayacağını düşünüyosun o zaman zaten arkadaşların dediği gibi yapmazsın olur biter.
kendini korkutmayı da bırak hamile olman im-kan-sız
babamın başını yere eğme korkusu var çünkü.. sevdiğim kişiyle beş yıldır beraber ailelermz biliyorlar o mezun oldu öğretmen ama atanamadı bnde bu yıl olucam elimize işimiizi alınca adını koyucaz zaten ama ben bu korkuya kapıldm işte atlatamyrm kusura bakmyn sizlere vakit kaybı yaptırıyorm belki ama inanın kötü günler geçirdiğim için buralara yazar oldm
ben farkındaysnz konumun başında da belirtiğim yaptğımın hata oldgüunu pişmanlığımı kızlık zarıyla ne alakası var bunun ? ben yaptğm hatanın pişmanlığını çekiyorm zaten babamn yüzüne bunu yaptgm için baakamadgmı zaten söyledmsevgilinle öpüşüp , ön sevişme yaparken babanın başının öne eğileceğini düşünmüyor musun?
yani herşey kızlık zarından mı ibaret.
ona bişi olmadıysa neler yaşanırsa yaşansın birşey olmaz mantığı.
Artık bu konular illlahlah dedirtiyor.
hamile değilsinnnnben farkındaysnz konumun başında da belirtiğim yaptğımın hata oldgüunu pişmanlığımı kızlık zarıyla ne alakası var bunun ? ben yaptğm hatanın pişmanlığını çekiyorm zaten babamn yüzüne bunu yaptgm için baakamadgmı zaten söyledm
stres yaptığın için düzensiz adet görmüşsün.hatamı farkettim diyorsun, yoluna-önüne bak.git bi parka, sahile falan hava al.kendine gel.otur dersine çalış.sana abla tavsiyesi; zaman akıp gidiyor olana bitene takılı kalmamerhaba daha önce de knu açmıştım ben yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu farkına vardım sizlerde lütfen yadırgamayn benm abla arkadaş akıllarına ihtiyacm var15 hziranda 5 yıllık erkek arkadaşmla bir anlık yakınlaşma yaşadk bn o gün adetlydm çamaşrm üstmdeydi afedersnz özr diliyorm sadece biraz arka kısımdan degdirdi yazarken bile utanıyorm bir iki dkiklk birsey surdu boşalma asla olmadı ama ben zevk suyu dedikleri seyden korktum erkek arkadaşm yoktu dıyor snra 13 temmuzda 31 gün üstüne adet oldum adetim iyidi pıhtılıydı adetim oldu bitti ama benm kasık ağrılarm bel ağrılarm geçmedi temmuzun sonuna kadr bu ağgrıları cektm ustune gorme korkusuna kapıldm çok kotu bir ay geçirdm boğazmda sürekli bir yağ hissi vardı sanki snra 13 ağustos da adet oldum ama bu adetim cok cok azdı ilk gün cok az iknci gun iki ped değşcek kdardı ve pıhtılıydı 3.gun gelmedi gibi birseydi 4.gunde geldi braz daha. sürekli karnmda guruldama veya gaz sesleri var eylül ay ki adetimi de oldum 9 eylül de 27 gün üstüne artık rahatlamam lazm belki biliyorum bir çoğunuz neler diceksinz belkide içinzdem okuyunca ama beni de anlayın bekarm bakireyim ve ailemn yüzüne bakamyrm yaparken aklın nerde diyeceksnz ama anca aklm başıma geldi tövbe ettm yeminler ettm br daha asla şu korkulardan kurtulim rabbimde bir sey istemyrm üniversite son sınıfım buyıl artk kpss çalışmaya baslamam lazm korkudan bir sey yapamıyrm hamilelikte adet görenleri okudum korkuyorm vücudumda birseyler atıyor sürekli mümkn mü ablalarm yardımcı olun lütfen..
bunun için uğraşıyorum abla işte bazen elmde olmuyor dahada takmaya devam ediyormstres yaptığın için düzensiz adet görmüşsün.hatamı farkettim diyorsun, yoluna-önüne bak.git bi parka, sahile falan hava al.kendine gel.otur dersine çalış.sana abla tavsiyesi; zaman akıp gidiyor olana bitene takılı kalma
pardon da ben burda kızlık zarı konusunu açmadm yaptğımın hata oldğnu farkettiğimi yazdım ailem konusundn üzüldm yazdm burda gelin de alay edin diye yazmadım baz gerçekten ciddiye alıp akıl veren ablalardan yardm almak için yazdm sizin gibi alay etmek isteyenler değil siznzde yakınınız kızınz bu durumda olabilr yorum yaparken kendnzi birazck yermze koyarak yapın ya biz öyle hata yapmadk demeyin insan ne olacağnı bilmiyor ..Höö yani.. İnsanlar imkansiz diyo, degilsin diyo, rahatla diyo, hala yok soyle, yok boyle... Bu kadar korkuyosan babamin basi one egilecek diye, hic bulasmicaktin boyle bi ise.. Sanki bu olayi baban duysa, kizlik zarin duruyosa sorun yok yavrum, ona dikkat et de gerisi sorun degil naparsan yap mi dicek?? Hic sanmiyorum..
Demissin ya babamin basini one egdirme korkusu diye... Neye dayanarak dedin bunu o zaman? Pardon da Ne olunca babanin basini one egdirmis olacaktin??? Kimsenin alay ettigi yok.. İnsanlar inkansiz yaziyo, oyle bisey olamaz yaziyo, duymuyosun bile..pardon da ben burda kızlık zarı konusunu açmadm yaptğımın hata oldğnu farkettiğimi yazdım ailem konusundn üzüldm yazdm burda gelin de alay edin diye yazmadım baz gerçekten ciddiye alıp akıl veren ablalardan yardm almak için yazdm sizin gibi alay etmek isteyenler değil siznzde yakınınız kızınz bu durumda olabilr yorum yaparken kendnzi birazck yermze koyarak yapın ya biz öyle hata yapmadk demeyin insan ne olacağnı bilmiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?