atlatamıyorum bu korkuyu :(

Tamam da yok imkansiz olamaz diyoruz sen hala icim rahat degil diyosun. E dinlemezsen yorumlari insanlar da kizar biz de bosuna yazmiyoruz burda. Karsimizda insan var,hep bie agizdab yalan soylecek halimiz yok. Yazanlarin cogu evli barkli. Bize inanmiyorsan neti gez arastr. Ben biyoloji okudum. Diplomami yolliyim istersen. Hamile olman İMKANSİZ

Kesinlikle hamile degilsin kuzum korkma o karnindan gelen gurultular usuttugunden gelen sesler ve canim bidaha boyle bisey yapma ve sevgilinede soyleyip soyleyip sik bogaz etme senden sogumasin kuzum isallah evlenirsiniz ve bu konulari hatirlamayacagin kadar mutlu ol

Off buyu de gel....sanirsin ergen....
hamilelikle bozmus....
sen iyisi mi bakire kal ...aksi halde kalbine iner her ay....

asla size yalan söylüyorsunuz demem burya yazmam zaten sizlerden bilgi almam için yalan söyleceğini düşünsem yazar mym buraya hiç haklısınz kızıyor insan karşıdaki bazn anlamyınca ama bnde kötü günler geçrdğimden hala korkuyorm dememi maruz görün

ablacım cok cok teşekkür ederim güzel dikelern için rabbim en güzel mutlulukları da sana nasip eyler inşallah çok saol ablacım

kafaya çok takmışsın ya etilenmişsin bilinç altına girmiş.imkansız ama hamile olman.da dikakt et yani kocaman kızsın böyle sakat işlere bulaşma .hem günah hem tehlikeli
emin olun aldım dersimi tek istediğim eski halime gelmek bu psikojiden kurtulmak

hamile falan değilsin, adetlerinin o şekilde olması tamamen kafaya takmandan stresten yani, bu arada gebelik testi zamanında alabilirdin, gerek yok aslında test yapmaya

Hamile olabilirsin arkadaşımın erkek bebeği oldu 4. Aya kadar adet olmuştu.
Seninde erkek bebeğin olacak sanırım genelde hep bunları erkek bebeği olanlarda duydum.
Hayırlısı olsun

Adet halindeyken ilişkisiz hamile kaldıysan tıp Dünya'sı sana ödül verir

kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen bebeğe zararlı stres
şaka bi yana tabii ki hamile değilsin.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir, vajinaya olmasa bile sırf bacağa boşalınmasından bile hamile kalınabilir ve hamileyken dokuz ay adet görülünebilir olduğunu doktorlardan duydum. Ama adet döneminde hamile kalınabilir mi bilmiyorum.

Sevketi_Bostan arsel kızlar yapmayın zor ikna ettik o dedikleriniz 1000de bir oranlar. ekstrem istisnalar,paylaşıp iyice korkutmayın kızı

Maksadım korkutmak değil, tabiki bunlar düşük ihtimal ama olmayacak şeyler de değil. İyice bilgilensin de bundan sonra ki adımlarını daha dikkatli atsın bari. Konu sahibi için demiyorum sadece, hani bu şartlarda da hamile kalınabilir, ona göre temkinli davransın kızlarımız da.. Kafamdan attığım bir şey değil, şu kızı korkutayım diye de yazmadım, niye küçük bir ihtimal diye bu bilgiyi saklayayım, herkes bildiğini yazmış bende bildiğimi yazdım, yanlış bişiy mi var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…