• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

atlatamıyorum bu korkuyu :(

Ben kimsenin avukatlgni yapmiyorum da siz bunda yanlis bisey mi var diye sorunca aciklama geregi duydum. Bence bu kadar korkan bir insanin konusunda bundan bahsetmenin bir anlami veya geregi yok. Ben sizin ne yazacaginiza karisamam sadece en bastan sakayla karisik uyardm siz ciddiye alp irdelenidiz. Neden uyaridigimi da soyliyim : bir forumda dalga gecmek icin hamilesin denilen kizin intihar ettigini biliyorm korkudan. Hamile bile degilmis. Yani sen bak soyle de hamile kalinir boyle de kalinir bu isler cok kolay imaji veriyosun ve konusuna yazdgn insan muhtemelen panik atak cnku normal sekilde korkmuyor. Bu lafim beni alintilayan diger arkadasa da. Mobilden bu kadar yazabiliyorum[/QUOT

ben olasılıklardan bahsettim sadece, doktor değilim kimseye hamilesin değilsin demedim, öyle bir mesajda vermedim, sizden başka böyle algılayan olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bir şey yaparken her türlü olasılığı bilsinler de korktukları şey başlarına gelmesin. İntihar meselesini de dalga geçen arkadaşlara söyleyin olur mu?
İyi akşamlar.

canım sen psikolojik olarak çok etkilenmişsin fiziksel belirtilerin bu yüzden hamilelikten falan değil. hamile değilsin. bize inanmıyorsan 5 tl ye bir gebelik testi al yap eczaneden. diğer tüm belirtilerin stresten yani psikolojini azcık bozmuşsun.
takma inan hamile olmadığına geçer bu korku.
bir daha da dikkat yani

Utanmadığın sürece dilediğini yap der benim Efendim. Siz babanızın bu dünyada yüzüne bakamam diyorsunuz ya ya öbür dünyada hesaba çekilirken tüm yaptıklarınız babanızın yanında söylenecek ortaya dökülecek. Buna ne diyorsunuz ? Akılsızca yapılan bir '' hata'' üç aydır size işkence çektiriyor. Saçma sapan ruh hallerine girdiriyor. Bin kişide dese ikna olmayacaksınız. Altı ay daha bekleyin olmadı 42. Haftada gebelik sonlanmak zorunda zaten. Önünüzde 30 hafta var. Bekleyin.
İnancınız yoksa ilk cümleyi ve ona bağlantılı olan cümleyi dikkate almayın.

ama afedersnz arkadan degdirdi dedm orda anala değme oldu :KK43:
Analdan hamile kalınmıyor canım.
Hele ki adetliysen imkan dahilinde bile değil. Bir şekilde rahme kadar tünel açıp gittiğini farzetsek bile rtada onu dölleyebilecek yumurta yok.

canım sen psikolojik olarak çok etkilenmişsin fiziksel belirtilerin bu yüzden hamilelikten falan değil. hamile değilsin. bize inanmıyorsan 5 tl ye bir gebelik testi al yap eczaneden. diğer tüm belirtilerin stresten yani psikolojini azcık bozmuşsun.
takma inan hamile olmadığına geçer bu korku.
bir daha da dikkat yani
Inanin hayatta inanmak istedigim tek sey bu tamam diyorm herkes bak ne diyor rahatla diyorm kendime ama gece oluyor uyuyorum o ruyalar beni mahvediyor karnimi sis goruyorum gobek deligmi kocaman degisik bebek goruyorm delirdim abla inan yasadigim seyin vebalini rabbim bu dunyada cektiriyor bana cektirsin de raziyim ama beni bu sekilde aileme karsi degl kendmle sinasin istersem burda su an olim kendm umrumda degl ben ailemsz yasayamam abla :(

Analdan hamile kalınmıyor canım.
Hele ki adetliysen imkan dahilinde bile değil. Bir şekilde rahme kadar tünel açıp gittiğini farzetsek bile rtada onu dölleyebilecek yumurta yok.
Evet herkes oyle diyor cok arastirdim doktorlara sordum ama bazi doktorlar olur diyorlar o kafama kusku dusurdu :(

Bakire misin? Biz ona teknik bakire diyoruz.
Ödünüzün patladığı şeyleri neden yaşarsınız ki.
Bu şartlarda hamile kalinamayacagini bilmen lazim üni son siniftayim demissin. Ayrıca üç ay korkana kadar bir gebelik testi aliverseydin.

Psikoloğa git. Takıntı yapmışsın bu durumu. Ilerde istemedigin başka bir durum olur. Onda da aynı bu tepkileri verebilirsin. Ciddi söylüyorum. Korkman normal ama senin ki cok uç..
Bu arada %100 hamile değilsin. Olursan eger guinness rekorlar kitabına girmek için başvuru yap..
Inanin dedikleriniz beni rahatlatiyor bu kadar insan neler diyor diyorm ten tene sadwxe analdan biraz degme oldu :( bu kdar ya dusunuyorum hamile kalmak bu kadar kolay mi diyrum duzeliyorm snra yine birsey oluyor olmuyor :(

Bakire misin? Biz ona teknik bakire diyoruz.
Ödünüzün patladığı şeyleri neden yaşarsınız ki.
Bu şartlarda hamile kalinamayacagini bilmen lazim üni son siniftayim demissin. Ayrıca üç ay korkana kadar bir gebelik testi aliverseydin.
Evet bakireyim ama kizlik zarjna getirmeyin konuyu lutfen ben zaten yaptigimin yanlislignin cezasini uc aydir cekiyorum..test aldm ama ustnde idrar cubugu ile yapin diyordu ben onunla yapamadm direkt idrarima tuttm biraz tasti kutunun ustune snra sonuc kismi pembemsi doldu pembelk gitti tek cizgi kaldi ama kime desem cubugu oyle yapman bozmus olabilr cubukla yapnalydin dedi

Evet bakireyim ama kizlik zarjna getirmeyin konuyu lutfen ben zaten yaptigimin yanlislignin cezasini uc aydir cekiyorum..test aldm ama ustnde idrar cubugu ile yapin diyordu ben onunla yapamadm direkt idrarima tuttm biraz tasti kutunun ustune snra sonuc kismi pembemsi doldu pembelk gitti tek cizgi kaldi ama kime desem cubugu oyle yapman bozmus olabilr cubukla yapnalydin dedi
Canim bak test cubugunun iki cizgili olan yerinden bagimsiz bir bolum var. Eger test gecersiz olsa idi orada bir cizgi olusurdu. Zaten testin ustunde yazar. Hic okumadinmi? Yeter daha fazla takinti yapma.

Canim bak test cubugunun iki cizgili olan yerinden bagimsiz bir bolum var. Eger test gecersiz olsa idi orada bir cizgi olusurdu. Zaten testin ustunde yazar. Hic okumadinmi? Yeter daha fazla takinti yapma.
benm aldığım testin markasını unuttum keske atmasaydm resmini yollardm :( idrar damlatma bölümü vardı bir C ve T yazılı bölüm vardı birleşik daha yoktu

bu çubuktandı tabi bu bana ait değil netten buldum 3. kutusu yktu yani

Eklentiler

• $070920121464.jpg
    $070920121464.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 10.142
Bu sıcaklarda her zamanki gibi adet görenleri ve döngülerini tebrik ediyorum.

Her şeyi takıntınıza yormuşsunuz, hiçbir şey yok ortada.

Bu sıcaklarda her zamanki gibi adet görenleri ve döngülerini tebrik ediyorum.

Her şeyi takıntınıza yormuşsunuz, hiçbir şey yok ortada.
elimde değil korkuyuorm rüyalarım da bile kendmi öyle görüyorum zor günler geçiriyorum elimde olsa kendme bu acıyı çektirir miyim inşallah yoktur inşallah :(

Back