Ben kimsenin avukatlgni yapmiyorum da siz bunda yanlis bisey mi var diye sorunca aciklama geregi duydum. Bence bu kadar korkan bir insanin konusunda bundan bahsetmenin bir anlami veya geregi yok. Ben sizin ne yazacaginiza karisamam sadece en bastan sakayla karisik uyardm siz ciddiye alp irdelenidiz. Neden uyaridigimi da soyliyim : bir forumda dalga gecmek icin hamilesin denilen kizin intihar ettigini biliyorm korkudan. Hamile bile degilmis. Yani sen bak soyle de hamile kalinir boyle de kalinir bu isler cok kolay imaji veriyosun ve konusuna yazdgn insan muhtemelen panik atak cnku normal sekilde korkmuyor. Bu lafim beni alintilayan diger arkadasa da. Mobilden bu kadar yazabiliyorum[/QUOT
ben olasılıklardan bahsettim sadece, doktor değilim kimseye hamilesin değilsin demedim, öyle bir mesajda vermedim, sizden başka böyle algılayan olduğunu sanmıyorum. Ayrıca bir şey yaparken her türlü olasılığı bilsinler de korktukları şey başlarına gelmesin. İntihar meselesini de dalga geçen arkadaşlara söyleyin olur mu?
İyi akşamlar.