merhaba daha önce de knu açmıştım ben yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu farkına vardım sizlerde lütfen yadırgamayn benm abla arkadaş akıllarına ihtiyacm var
15 hziranda 5 yıllık erkek arkadaşmla bir anlık yakınlaşma yaşadk bn o gün adetlydm çamaşrm üstmdeydi afedersnz özr diliyorm sadece biraz arka kısımdan degdirdi
yazarken bile utanıyorm
bir iki dkiklk birsey surdu boşalma asla olmadı ama ben zevk suyu dedikleri seyden korktum erkek arkadaşm yoktu dıyor snra 13 temmuzda 31 gün üstüne adet oldum adetim iyidi pıhtılıydı adetim oldu bitti ama benm kasık ağrılarm bel ağrılarm geçmedi temmuzun sonuna kadr bu ağgrıları cektm ustune gorme korkusuna kapıldm çok kotu bir ay geçirdm boğazmda sürekli bir yağ hissi vardı sanki snra 13 ağustos da adet oldum ama bu adetim cok cok azdı ilk gün cok az iknci gun iki ped değşcek kdardı ve pıhtılıydı 3.gun gelmedi gibi birseydi 4.gunde geldi braz daha. sürekli karnmda guruldama veya gaz sesleri var
eylül ay ki adetimi de oldum 9 eylül de 27 gün üstüne artık rahatlamam lazm belki biliyorum bir çoğunuz neler diceksinz belkide içinzdem okuyunca ama beni de anlayın bekarm bakireyim ve ailemn yüzüne bakamyrm yaparken aklın nerde diyeceksnz ama anca aklm başıma geldi tövbe ettm yeminler ettm br daha asla şu korkulardan kurtulim rabbimde bir sey istemyrm üniversite son sınıfım buyıl artk kpss çalışmaya baslamam lazm korkudan bir sey yapamıyrm hamilelikte adet görenleri okudum korkuyorm vücudumda birseyler atıyor sürekli
mümkn mü ablalarm
yardımcı olun lütfen..