• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

atlatamıyorum bu korkuyu :(

pardon da ben burda kızlık zarı konusunu açmadm yaptğımın hata oldğnu farkettiğimi yazdım ailem konusundn üzüldm yazdm burda gelin de alay edin diye yazmadım baz gerçekten ciddiye alıp akıl veren ablalardan yardm almak için yazdm sizin gibi alay etmek isteyenler değil siznzde yakınınız kızınz bu durumda olabilr yorum yaparken kendnzi birazck yermze koyarak yapın ya biz öyle hata yapmadk demeyin insan ne olacağnı bilmiyor ..
Tamam da yok imkansiz olamaz diyoruz sen hala icim rahat degil diyosun. E dinlemezsen yorumlari insanlar da kizar biz de bosuna yazmiyoruz burda. Karsimizda insan var,hep bie agizdab yalan soylecek halimiz yok. Yazanlarin cogu evli barkli. Bize inanmiyorsan neti gez arastr. Ben biyoloji okudum. Diplomami yolliyim istersen. Hamile olman İMKANSİZ

Kesinlikle hamile degilsin kuzum korkma o karnindan gelen gurultular usuttugunden gelen sesler ve canim bidaha boyle bisey yapma ve sevgilinede soyleyip soyleyip sik bogaz etme senden sogumasin kuzum isallah evlenirsiniz ve bu konulari hatirlamayacagin kadar mutlu ol:anneadayı:

Tamam da yok imkansiz olamaz diyoruz sen hala icim rahat degil diyosun. E dinlemezsen yorumlari insanlar da kizar biz de bosuna yazmiyoruz burda. Karsimizda insan var,hep bie agizdab yalan soylecek halimiz yok. Yazanlarin cogu evli barkli. Bize inanmiyorsan neti gez arastr. Ben biyoloji okudum. Diplomami yolliyim istersen. Hamile olman İMKANSİZ
asla size yalan söylüyorsunuz demem burya yazmam zaten sizlerden bilgi almam için yalan söyleceğini düşünsem yazar mym buraya hiç haklısınz kızıyor insan karşıdaki bazn anlamyınca ama bnde kötü günler geçrdğimden hala korkuyorm dememi maruz görün :(

Kesinlikle hamile degilsin kuzum korkma o karnindan gelen gurultular usuttugunden gelen sesler ve canim bidaha boyle bisey yapma ve sevgilinede soyleyip soyleyip sik bogaz etme senden sogumasin kuzum isallah evlenirsiniz ve bu konulari hatirlamayacagin kadar mutlu ol:anneadayı:
ablacım cok cok teşekkür ederim güzel dikelern için rabbim en güzel mutlulukları da sana nasip eyler inşallah çok saol ablacım

kafaya çok takmışsın ya etilenmişsin bilinç altına girmiş.imkansız ama hamile olman.da dikakt et yani kocaman kızsın böyle sakat işlere bulaşma .hem günah hem tehlikeli
emin olun aldım dersimi tek istediğim eski halime gelmek bu psikojiden kurtulmak

merhaba daha önce de knu açmıştım ben yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu farkına vardım sizlerde lütfen yadırgamayn benm abla arkadaş akıllarına ihtiyacm var :KK43: 15 hziranda 5 yıllık erkek arkadaşmla bir anlık yakınlaşma yaşadk bn o gün adetlydm çamaşrm üstmdeydi afedersnz özr diliyorm sadece biraz arka kısımdan degdirdi :KK43: yazarken bile utanıyorm :KK43: bir iki dkiklk birsey surdu boşalma asla olmadı ama ben zevk suyu dedikleri seyden korktum erkek arkadaşm yoktu dıyor snra 13 temmuzda 31 gün üstüne adet oldum adetim iyidi pıhtılıydı adetim oldu bitti ama benm kasık ağrılarm bel ağrılarm geçmedi temmuzun sonuna kadr bu ağgrıları cektm ustune gorme korkusuna kapıldm çok kotu bir ay geçirdm boğazmda sürekli bir yağ hissi vardı sanki snra 13 ağustos da adet oldum ama bu adetim cok cok azdı ilk gün cok az iknci gun iki ped değşcek kdardı ve pıhtılıydı 3.gun gelmedi gibi birseydi 4.gunde geldi braz daha. sürekli karnmda guruldama veya gaz sesleri var :KK43: eylül ay ki adetimi de oldum 9 eylül de 27 gün üstüne artık rahatlamam lazm belki biliyorum bir çoğunuz neler diceksinz belkide içinzdem okuyunca ama beni de anlayın bekarm bakireyim ve ailemn yüzüne bakamyrm yaparken aklın nerde diyeceksnz ama anca aklm başıma geldi tövbe ettm yeminler ettm br daha asla şu korkulardan kurtulim rabbimde bir sey istemyrm üniversite son sınıfım buyıl artk kpss çalışmaya baslamam lazm korkudan bir sey yapamıyrm hamilelikte adet görenleri okudum korkuyorm vücudumda birseyler atıyor sürekli :KK43: mümkn mü ablalarm :KK43: yardımcı olun lütfen..

hamile falan değilsin, adetlerinin o şekilde olması tamamen kafaya takmandan stresten yani, bu arada gebelik testi zamanında alabilirdin, gerek yok aslında test yapmaya

Hamile olabilirsin arkadaşımın erkek bebeği oldu 4. Aya kadar adet olmuştu.
Seninde erkek bebeğin olacak sanırım genelde hep bunları erkek bebeği olanlarda duydum.
Hayırlısı olsun :KK45:

merhaba daha önce de knu açmıştım ben yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu farkına vardım sizlerde lütfen yadırgamayn benm abla arkadaş akıllarına ihtiyacm var :KK43: 15 hziranda 5 yıllık erkek arkadaşmla bir anlık yakınlaşma yaşadk bn o gün adetlydm çamaşrm üstmdeydi afedersnz özr diliyorm sadece biraz arka kısımdan degdirdi :KK43: yazarken bile utanıyorm :KK43: bir iki dkiklk birsey surdu boşalma asla olmadı ama ben zevk suyu dedikleri seyden korktum erkek arkadaşm yoktu dıyor snra 13 temmuzda 31 gün üstüne adet oldum adetim iyidi pıhtılıydı adetim oldu bitti ama benm kasık ağrılarm bel ağrılarm geçmedi temmuzun sonuna kadr bu ağgrıları cektm ustune gorme korkusuna kapıldm çok kotu bir ay geçirdm boğazmda sürekli bir yağ hissi vardı sanki snra 13 ağustos da adet oldum ama bu adetim cok cok azdı ilk gün cok az iknci gun iki ped değşcek kdardı ve pıhtılıydı 3.gun gelmedi gibi birseydi 4.gunde geldi braz daha. sürekli karnmda guruldama veya gaz sesleri var :KK43: eylül ay ki adetimi de oldum 9 eylül de 27 gün üstüne artık rahatlamam lazm belki biliyorum bir çoğunuz neler diceksinz belkide içinzdem okuyunca ama beni de anlayın bekarm bakireyim ve ailemn yüzüne bakamyrm yaparken aklın nerde diyeceksnz ama anca aklm başıma geldi tövbe ettm yeminler ettm br daha asla şu korkulardan kurtulim rabbimde bir sey istemyrm üniversite son sınıfım buyıl artk kpss çalışmaya baslamam lazm korkudan bir sey yapamıyrm hamilelikte adet görenleri okudum korkuyorm vücudumda birseyler atıyor sürekli :KK43: mümkn mü ablalarm :KK43: yardımcı olun lütfen..
Adet halindeyken ilişkisiz hamile kaldıysan tıp Dünya'sı sana ödül verir

kendinizi bu kadar üzmeyin lütfen bebeğe zararlı stres :(
şaka bi yana tabii ki hamile değilsin.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir, vajinaya olmasa bile sırf bacağa boşalınmasından bile hamile kalınabilir ve hamileyken dokuz ay adet görülünebilir olduğunu doktorlardan duydum. Ama adet döneminde hamile kalınabilir mi bilmiyorum.

Sevketi_Bostan Sevketi_Bostan arsel arsel kızlar yapmayın zor ikna ettik o dedikleriniz 1000de bir oranlar. ekstrem istisnalar,paylaşıp iyice korkutmayın kızı:KK53:

Maksadım korkutmak değil, tabiki bunlar düşük ihtimal ama olmayacak şeyler de değil. İyice bilgilensin de bundan sonra ki adımlarını daha dikkatli atsın bari. Konu sahibi için demiyorum sadece, hani bu şartlarda da hamile kalınabilir, ona göre temkinli davransın kızlarımız da.. Kafamdan attığım bir şey değil, şu kızı korkutayım diye de yazmadım, niye küçük bir ihtimal diye bu bilgiyi saklayayım, herkes bildiğini yazmış bende bildiğimi yazdım, yanlış bişiy mi var bunda?

Back