bazılarınız gerçekten o kadar gaddarca yorumlar yapıyor ki karşınzdaki insan belki sizden küçük belki büyk ama hemcinsiniz burda kadın kadına sırf yardm almak akıl almak istedm sizlerden ama bazılarınz için diyorm gerçekten hata etmişim buraya konu açmak demek sizlere eğlence çıkması demekki sizler insanların korkularıyla endişeleriyle alay ede durun olr mu bir gün gelir sizlerde bir derde düşersiniz düşmez kalkmz allah'tır yardım edenler allah razı olsn sözüm size değil ben burda kendmi kötü hissettğim için yazdm ama şimdi yöneticidden rica edicem konu kapanmasını daha fazla size eğlence olmamak için.. ben kendi başımn çaresine bakarm atlatrm elbet bu korkuyu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
atlatamıyorum bu korkuyu :(
- Konu Sahibi Tanemm42
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Evet cok komik. O kadar kisi yazmis. Imkani yok. Iliski yok ortada bikere. Hala ya hamileysem falan deniliyo. Hemde cok komikçok mu komik ?
- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 108
- 34
bu kız hamile değil, üzerine defalarca adet görmüş,test negatif çıkmış en baştan birlikte olurlarken ne boşalma ne penetrasyon olmuş,üstelik önden de değil. bu durumda bu kız hamile olamaz. zaten değil de... ama hala korkuyor. artk travmatik olmuş bu deneyim onun için.kimse bilgilendrmese bile korkarım bu korkuyla vajinismusa kadar gidecek. o yüzden burda o ekstrem durumlardan bahsetmek konu sahibine ancak zarar verir.Maksadım korkutmak değil, tabiki bunlar düşük ihtimal ama olmayacak şeyler de değil. İyice bilgilensin de bundan sonra ki adımlarını daha dikkatli atsın bari. Konu sahibi için demiyorum sadece, hani bu şartlarda da hamile kalınabilir, ona göre temkinli davransın kızlarımız da.. Kafamdan attığım bir şey değil, şu kızı korkutayım diye de yazmadım, niye küçük bir ihtimal diye bu bilgiyi saklayayım, herkes bildiğini yazmış bende bildiğimi yazdım, yanlış bişiy mi var bunda?
- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
evet hamile kalmaktan korkuyorm srekli karnmdan sesler gelio şu anda bile hamilelkte ilk 3 ay kanama olur yazıları okudum korkuyorm
Niye korkuyorsun? Bunu niye takinti yaptin? Cünkü hamilelige hazir degilsin. Ailense sanirim bu durumu hos karsilamaz. Ya yapma ya da korun.
Yoksa hayati kacirirsin. Öz güvenin zedelenir. Kpss ye ayiracagin vakitti burda harcarsin. Ilerde pisman da olursun.
Edit:benle imla kurallarina dikkat etmiyorum.
Ama sen nokta bile kullanmiyorsun. Ne yapacaksin Kpss 'de?
Son düzenleme:
Psikoloğa git. Takıntı yapmışsın bu durumu. Ilerde istemedigin başka bir durum olur. Onda da aynı bu tepkileri verebilirsin. Ciddi söylüyorum. Korkman normal ama senin ki cok uç..
Bu arada %100 hamile değilsin. Olursan eger guinness rekorlar kitabına girmek için başvuru yap..
Bu arada %100 hamile değilsin. Olursan eger guinness rekorlar kitabına girmek için başvuru yap..
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
bu kız hamile değil, üzerine defalarca adet görmüş,test negatif çıkmış en baştan birlikte olurlarken ne boşalma ne penetrasyon olmuş,üstelik önden de değil. bu durumda bu kız hamile olamaz. zaten değil de... ama hala korkuyor. artk travmatik olmuş bu deneyim onun için.kimse bilgilendrmese bile korkarım bu korkuyla vajinismusa kadar gidecek. o yüzden burda o ekstrem durumlardan bahsetmek konu sahibine ancak zarar verir.
Ya kusura bakmayında ben ne konu sahibisine hamile olduğuyla alakalı bişiy yazdım ne de onunla dalga geçtim, konuyla alakalı bildiğimi paylaştım sadece. Niye uzatıyordunuz anlamadım ya burda bu kadar insan çay sohbeti yapmıyor her halde şu anda, herkes konuyla ilgili yazıyor ne biliyorsa. Ayrıca konu sahibi yazdıklarımdan rahatsız olduysa bırakın o dile getirsin, siz niye bu kadar dertlendiniz?
- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.929
- 133
Ben yorumları çok detaylı okumadım ancak üniversite okuyan biri eczaneden alsın test yapsın olmadı doktora gitsin olmadı bu kadar saçmalıkla hamilemiyim diye bizimle eğleniyor bizde eğlenelim yani.Sevketi_Bostan arsel kızlar yapmayın zor ikna ettik o dedikleriniz 1000de bir oranlar. ekstrem istisnalar,paylaşıp iyice korkutmayın kızı
Bende açayım otobüste yanıma erkek oturdu hamilemiyim ki diye. Hangi çağdayız aynı komiklik ve saçmalık işte.
Bunların tek derdi bir erkekle yakınlaştım yarı milli oldum duyduk duymadık kalmasın.
Bu tarz yeni evlilerde var ruhsal durumları çökmüş mü nedir önüne gelene evlendiği günden itibaren ay hamilemiyim ki ay başım dönüyor hamilemiyim ki. Ben onlara reel hayatımda tamam tamam anladık yapmışsın yeter artık diyorum
bu yazdıklarınız gerçekten cok ayıp ne nedemk yarı milli oldum ya nasıl insansınz siz ben burda kötym konu açtm siz gelmiş eğleniyor yarı milli oldum duyuruo diyorsnz siz öyle mi yaptınız da biiliyorsunuz acaba! nasıl insanları böyle yargılayıp iftira atıyorsunz bilip bilmeden ya günah gerçekten kadının düşmanı kadındır die boşuna dememişler hem cinsm yapmış hata akıl vereyim diyeceğinze sizden kim bilir küçüksem yada büyksem bile akıl verin sonuta hata yapan benm büyüğümnde küçüğümnde aklını almaya razıyım ki konu açtm sizin gbi alay edilsn die değil!Ben yorumları çok detaylı okumadım ancak üniversite okuyan biri eczaneden alsın test yapsın olmadı doktora gitsin olmadı bu kadar saçmalıkla hamilemiyim diye bizimle eğleniyor bizde eğlenelim yani.
Bende açayım otobüste yanıma erkek oturdu hamilemiyim ki diye. Hangi çağdayız aynı komiklik ve saçmalık işte.
Bunların tek derdi bir erkekle yakınlaştım yarı milli oldum duyduk duymadık kalmasın.
Bu tarz yeni evlilerde var ruhsal durumları çökmüş mü nedir önüne gelene evlendiği günden itibaren ay hamilemiyim ki ay başım dönüyor hamilemiyim ki. Ben onlara reel hayatımda tamam tamam anladık yapmışsın yeter artık diyorum
- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.929
- 133
bazılarınız gerçekten o kadar gaddarca yorumlar yapıyor ki karşınzdaki insan belki sizden küçük belki büyk ama hemcinsiniz burda kadın kadına sırf yardm almak akıl almak istedm sizlerden ama bazılarınz için diyorm gerçekten hata etmişim buraya konu açmak demek sizlere eğlence çıkması demekki sizler insanların korkularıyla endişeleriyle alay ede durun olr mu bir gün gelir sizlerde bir derde düşersiniz düşmez kalkmz allah'tır yardım edenler allah razı olsn sözüm size değil ben burda kendmi kötü hissettğim için yazdm ama şimdi yöneticidden rica edicem konu kapanmasını daha fazla size eğlence olmamak için.. ben kendi başımn çaresine bakarm atlatrm elbet bu korkuyu
Bir atasözü vardır minareyi çalan kılıfı hazırlar diye.
Sizde madem bişey yaşıyorsunuz ya keyfini çıkarın yada madem bu kadar korkaksın elindeki ateşle baruta ne yaklaştın.
Derdin dert olsa üzülelimde bize mi sordun yaparken. Burda kalkmış suçluyorsun şimdi bizi
- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.929
- 133
Akıl bir iş yapılmadan önce alınır, iş bittiktrn sonra akıla gördüğünüz gibi ihtiyaç olmuyor pek.bu yazdıklarınız gerçekten cok ayıp ne nedemk yarı milli oldum ya nasıl insansınz siz ben burda kötym konu açtm siz gelmiş eğleniyor yarı milli oldum duyuruo diyorsnz siz öyle mi yaptınız da biiliyorsunuz acaba! nasıl insanları böyle yargılayıp iftira atıyorsunz bilip bilmeden ya günah gerçekten kadının düşmanı kadındır die boşuna dememişler hem cinsm yapmış hata akıl vereyim diyeceğinze sizden kim bilir küçüksem yada büyksem bile akıl verin sonuta hata yapan benm büyüğümnde küçüğümnde aklını almaya razıyım ki konu açtm sizin gbi alay edilsn die değil!
Kadının düşmanı kadın yazmışsın da elinden sevgilinimi aldım pardon.
Senden yaşça çok büyüğüm ama yüzme bilmeden okyanusa atmadım kendimi.
Seni yaptığın şey için değil böyle saçmaladığın için doğru bulmuyorum sadece.
hata yapsrken sana soracak değilim buras bbir forum herkes bir çok derdini paylaşıyor bende yazdım ama sizin gibi insanlar olduğu sürece dha çok hatalar olur bizim yaptığımz hata kendmze ama senin boyle olman bu tarz konuşman insanların çoğuns böyle yaklaştğını gösteriyor senın de cocpun varmı bilmyrm olursa allah korusun başına gelmesn böyle korku çevrende yasayan akraban yada en yakının diyim böyle korkunca anlarsn ben buraya akıl almak için yazdm derdmi paylaşmal için yazdm sana eğlencelk olmak için değilBir atasözü vardır minareyi çalan kılıfı hazırlar diye.
Sizde madem bişey yaşıyorsunuz ya keyfini çıkarın yada madem bu kadar korkaksın elindeki ateşle baruta ne yaklaştın.
Derdin dert olsa üzülelimde bize mi sordun yaparken. Burda kalkmış suçluyorsun şimdi bizi
benim yaptğımı yanlıs bulabilirsin ablam yaşımdan hatada ben bnu zaten kabul ediyrm sadece çektiklermden bıktm ben zaten pişman bir durumdayken siz bari yapmayınAkıl bir iş yapılmadan önce alınır, iş bittiktrn sonra akıla gördüğünüz gibi ihtiyaç olmuyor pek.
Kadının düşmanı kadın yazmışsın da elinden sevgilinimi aldım pardon.
Senden yaşça çok büyüğüm ama yüzme bilmeden okyanusa atmadım kendimi.
Seni yaptığın şey için değil böyle saçmaladığın için doğru bulmuyorum sadece.
- 14 Nisan 2010
- 1.485
- 1.929
- 133
Nerde yaşıyorsun ki eczane hiç mi yok 15 20 dk lık mesafe uzaklıkta başka bir muhite al ne olacak test.benim yaptğımı yanlıs bulabilirsin ablam yaşımdan hatada ben bnu zaten kabul ediyrm sadece çektiklermden bıktm ben zaten pişman bir durumdayken siz bari yapmayın
Bu kadar kahrolacağına kurtul bu sıkıntıdan.
Hadi hamilesin diyelim gün geçtikçe bu sorun başına daha çok sıkıntı olur. Bari bir çare bulmaya vaktin olsun.
Bu ve benzeri olayları doğru bulmuyorum çünkü cebinde paran yokken lokantada ne varsa yemen gibi birşey bu sonucu belli, ve kötü olan ise bu konuda mağdur olan bayan oluyor hep.
Erkekler nikahını kıydığı gelinliğiyle evinden çıkardığı bayana bile değer vermiyorken(burada hergün okumuşsundur) kendinizi onların eğlence metası olmayın bu yüzden bunu doğru bulmuyorum.Herkes hata yapar bende yapmışımdır ama birazda yaşayanlardan ders alıp bana bişey olmaz demeyelim.
şimdi senin bu sıkıntını okuyup sonuçlarını okuyan biri aynı hatayı yapıyorsa ona pek üzülemiycem.Başkalarının tecrübelerini yaşadıktan sonra doğrulama demişler.
Olmuşla ölmüşe çare yok olmuşsada çaresine bakacaksın artık.
Son düzenleme:
- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
Arkadas cahil cuhela da degilsin 22 yasindaymissin Allah akil fikir versin sana ve senin gibilere. Burda fikir almak icin yaziyorum diyorsun da burdaki millet muneccim mi de anlayacak hamile misin degil misin. Teknoloji de o kadar gelismedi ki ekrandan bakip anlayalim. Nasil universite son siniftasin yarabbim ya bu kafayla iyi gelmissin. Bir daha olmaz yazmissin da inan bana daha cok olur. Yuz sefer hamile degilsin yaziyorlar onu da idrak edemiyorsun. Burdakilere inanmiyorsan git kan testi yaptir. Hem suclu hem guclu ya.
- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 108
- 34
Ben kimsenin avukatlgni yapmiyorum da siz bunda yanlis bisey mi var diye sorunca aciklama geregi duydum. Bence bu kadar korkan bir insanin konusunda bundan bahsetmenin bir anlami veya geregi yok. Ben sizin ne yazacaginiza karisamam sadece en bastan sakayla karisik uyardm siz ciddiye alp irdelenidiz. Neden uyaridigimi da soyliyim : bir forumda dalga gecmek icin hamilesin denilen kizin intihar ettigini biliyorm korkudan. Hamile bile degilmis. Yani sen bak soyle de hamile kalinir boyle de kalinir bu isler cok kolay imaji veriyosun ve konusuna yazdgn insan muhtemelen panik atak cnku normal sekilde korkmuyor. Bu lafim beni alintilayan diger arkadasa da. Mobilden bu kadar yazabiliyorumYa kusura bakmayında ben ne konu sahibisine hamile olduğuyla alakalı bişiy yazdım ne de onunla dalga geçtim, konuyla alakalı bildiğimi paylaştım sadece. Niye uzatıyordunuz anlamadım ya burda bu kadar insan çay sohbeti yapmıyor her halde şu anda, herkes konuyla ilgili yazıyor ne biliyorsa. Ayrıca konu sahibi yazdıklarımdan rahatsız olduysa bırakın o dile getirsin, siz niye bu kadar dertlendiniz?
- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Korkma hamile değilsin adetin stresten dengesizleşmiştir daha pahalı tecrübeler yaşama ablacım bedeli ağır olur senin gibi nicelerini okuyoruz bıradayaşadığım yer küçük gebelk testi alamadm diceksnz o işi nasl yaptn o zmn üniersitedeydm baska şehrde geçen ay ailemle tatile gittim zar zzor yanlarndan ayrlıp test aldm testte idrar cubugu ile yapın yazıyordu ben onunla beceremedm direkt idrarıma tuttum o idrar bölümüne birz damladı snr kenarlrna tastı taşanlara o kutuya ittim snra pembemsi dolmaya başlası kutu o pembelk gitti tek cizgi kaldı ama kime sorsm testi yanlıs uygulamıssn diyor dahada test su an alamam