yaşadığım yer küçük gebelk testi alamadm diceksnz o işi nasl yaptn o zmn üniersitedeydm baska şehrdeGebelik testi eczanede sadece 5 tl. Kendine bu eziyeti yaptığına değmez. Ayrıca güzelim bak küçüğümsün kardeşimsin bak hem de okumuş üniversite öğrencisisin. Gebe nasıl kalınır, nasıl korunulur bilmen gerek. Bir daha bu korkuyu yaşamamak için.
evet hamile kalmaktan korkuyormhamile olmaktan mı korkuyorsun anlamadım.eğer hamile kalmaktan korkuyorsan imkansızın imkansızı.hem kızlık zarın bozulmamış.üstüne boşalsa bile düşük ihtimalle hamile belki mucize eseri hamile kalırdın.ama zaten üzerinde iç çamaşırın varmış.ayrıca o gün adetliymişsin.içine girip boşalsa bile hamile kalman mucize olurdu.adetliyken hamile kalınamaz.ayrıca 3 aydır az veya çok adet görüyorsun.bu şartlarda hamile kalsan dünya tarihine geçersin
22 yaşındaymsakin ol. hamile değilsin, olamazsın.
adetliyken olmuş. penetrasyon bile olmamış.
üzerine iki kez adet görmüşsün.
sorun yok.
bu kadar korktğna göre yaşın ufak. dikkat et, hayatın karşına ne çıkaracağını bilemezsin. yanlış kararlar vermemeye çalış.olur mu?
tamam açıkladık işte. fiziksel olarak imkansız. hala neden atlatamıyorsun.bu kadar korkuyosan yakınlaşmaman lazım en başından. travma etkisi yaratıyor demek ki sende bu işin sonu vajinismus olur bu kdar takma kafaya...22 yaşındaym3 kez adet oldm ama atlatamyrm bu korkuyu
kan testi yaptıramyrm babamın üzerine oldğgm için bu şeyleri araştıra araştıra öğrenmedğim kalmadı yok hamileyken 9 ay adet görülür yok şu yok bu benm bildiğim hamilelkte adet olunmaz olursa ilk ay yerlesme olur ama o tur seyleri okudukça bu korkuyu atlatamadm ve sürekli karnmdan gaz sesleri gelioya senin eski konularını da okudum kızım manyak mısın senin hamile kalman imkansız . Sevgilimin kucağına oturdum hamile miyim gibi bişey bu .. Ayrıca bu kadar korkuyorsan git adam gibi kan testi yaptır rahatla yani ne olacak. Birdaha da korkacağın şeyler yapma üni son sınıftaymışsın kpss ye hazırlanacakmışsın kendine gel.
asla hemde asla yapmam rabbim beni böyle cezalandrmasn ben basşka şey istemyrmhamile olman imkansız korkmana gerek yok ama dersini almışsın zaten bidaha yapmayacagindan eminim...
ama afedersnz arkadan degdirdi dedm orda anala değme olduMerak etme kardeş, ne spermler (boşalma gerçekleşmiş olsa bile) iç çamaşırından geçip yumurta oluşana kadar kendini koruyacak kadar gelişti, ne insan derisi spermi emip rahme gönderecek kadar gelişti. Yani hamile olamazsın.
sadece analdn ten tene degme olmadı boşalma asla yok zevk suyu dedikleri sey korkutuo beni o afedrsnz ucundaki damla gibi şeyTestte ister çubuk ile damlat istersen direk üzerine yap idrarını farketmez sonuç tek çizgi çıktı diyorsun demekki hamile değilsin .. zaten bu şartlarda imkansız hamile olman
rahat ol öyle bişey yoksadece analdn ten tene degme olmadı boşalma asla yok zevk suyu dedikleri sey korkutuo beni o afedrsnz ucundaki damla gibi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?