• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atkins Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 1 günüm;
23 yaşımdayım 1,72 boyum 73,3 kilom. Beden ölçülerimi de aldım.
Bugünkü menüm

sabah kalkınca ılık su

kahvaltıda 30 gr peynir, yumurta, şekersiz çay, yarım dilim kepek ekmeği, domates

öğlen 84 gr tavuk, 100 gr yoğurt

akşam zeytinyağlı yapılmış mantar soteden 100 gr, y dilim kepek ekmeği

Bugünün menüsü 30 gr karbonhidrat ve 510 cal içeriyor.
Evde olan malzemelere göre hazırladım menüyü..

Neutrino senin de 1. günündü neler yaptın? Hepimize kolay gelsn

arkadaslarr ben yeni uye oldumm annem bu dr atkins diyetiyle 1.5 ayda taaaaammm 15 kilo verdii simdi benden zayiff:( sira bende bende atkins diyetine basliyorum

atkins diyeti bu değil. benim arkadaşım atkinsin resmi sitesinde yazanları uyguluyor ve uymak çok zor.

bi kere günde 20 gr karbonhidrat hakkınız var ve bunun 15i sebzelerden gelecek. o yüzden ekmeği unutun. domates falan yasak, çor carb var. süt ürünleri yasak. protein tüketimine dayanıyor bu diyet ve dediğim gibi 20 carb günlük sınır. öyle kafama göre göz kararı yapayım diye bişey de yok. mutfak tartısı şart. yediğiniz sebzeleri bile ölçüyosunuz. ayrıca 30 gr karbonhidrata çıkmanız için hedef kiloya 5 kilo kalması lazımmış. öyle yazıo sitede.

arkadaşım çok dikkat ediyo, baya bi kilo verdi. 1 ayda 8 kilo falan verdi.

onun yerine ketosis diyeti yapılabilir o da protein tüketiminine dayanıyor. ama yine de sebze yeniyor. hesap falan yok. sadece salata ve et... ya da yeşil yapraklı sebzelerden yemek, o da pirinçsiz falan.

Son düzenleme:
benim annemin diyetini anlatiyorum umarim isinize yarar :D
SABAH8: kalkar kalkmaz ilik su ie elma sirkesi peynir domates salatalik maydonoz 5 zeytin birazda ceviz

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de doğum sonrası kiloları veremedim. Sanki üstüme yapıştı. Atkins diyetine başladım. Diyetde bugün 6. günüm ilk iki gün biraz fazla kaçırdım. İlk gün 22 puan ikinci gün 35 puan ve diğer günler 10 puanın üstüne çıkmadan dengeledim. Bugün tartıldım 2 kilo vermişim. Yani 5 günde 2 kilo. Elbet yeneceğiz bu yağları yağlara ölümmm.

Bu arada ama ben kesinlikle ekmek, yoğurt, domates, süt ve meyve tüketmedim.

SABAHLARI
iki haşlanmış yumurta
kaşar yada beyaz peynir
bir bardak şekersiz çay

öğlenleri hiç bir şey canım istemiyordu. Zaten proteini yüksek miktarda alıp karbonhidratı az almak tokluk hissi yaratıyor.

AKŞAM
genelde tavuk ya da balık etini tercih ettim
yanında standart 8 puanlık salatam.

ve en önemlisi bol bol su içtim. Adetim yaklaştığı vücudumun şiş olduğu halde iki kilo eksik gösteriyor. Kararlıyım iki hafta boyunca devam yapacağım.

ıki hafta sonra size sonucu bildiririm.

selam kızlar

daha önce bi çok kez bu diyeti denedim ama gerekli iradeyi gösteremedim birde elimde kk dan aldığım atkins puan listesi olmayınca bişi olmaz diye çok yanlış şeeyleri yediğimi gördüm.

Şimdi elimde listem var kesinlikle liste dışına çıkmıyorum, bugün 3. günüm çok kararlı bir şekilde devam ediyorum ve edicem.

Doğumdan sonra yaklaşık 9 kilo verdim ama son 1,5 senedir bu kilo bana yapışmıştı sanki çok kez normal herkesin bildiği diyetleri denedim olmuyor da olmuyor .

Şimdi atkins!e başladım, boyum 1.64 kilom diyet öncesi 61,5 idi. Sabah tartıldım 60,4 kilo olmuşum çok hoşuma gitti,benim halam yaptı bunu 10 günde 4,5 kilo vermişti hemen almıştır demeyin, almadı 42 yaşında 3 çocuğu var ve 38 beden.

hedefim 56 bakalım, size gelişmeleri aktarıcam.

bugün diyetteki 5. günüm iftar davetleri yüzünden diyeti uygulayamadım özellikle de dün. İnsanlar hazırladıkları yemekleri sunduğunda misafir olarak "ben diyetteyim bunlar benim kotamı doldurur, ben yemem" diyemiyosunuz:(

neyse herşeye rağmen sabah tartı 59.5 gösteriyodu ki 2 ay önce günlerce diyet yaptım en iyi 59.9 görmüştüm.neyse tam gaz devam edicem kararlıyım.

arkadaşlar 3 sayfada bitirmişsiniz konuyu kimse devam etmiyo mu atkins'e? benim arkdaşım 25 kilo vermişti bu diyetle ben de 5 kilo vermek istiyorum bugün başladım..eğer diyeti yapan varsa paylaşsın lütfen

Merhabalar herkese....ben de 87.5 la basladim atkins dietine...bukadar hizli kilo vermek acayip moralimi duzeltti dogrusu...en guzel yani da hic aclik cekmedim ve 14 gununsonunda 8 kiloverdim...79.5 yani simdi...bugun 24. gunumu tamamladim...ama kilo vermem durdu...bunun normaloldugu soyleniyor yani metebolizma direnise geciyormus..4 gun sonra 2 kilo daha vermem gerekiyor hesaplamalarima gore...bakalim...

Merhaba,

SAnirim Atkins diyetini yapan cok insan yok.. Ben ilk baslarda dusuk karbonhidrat olarak baslamistim diyete gecen hafta, sonra biraz arastirma yaptim, Atkins diyetiyle zayiflayanlarin basari oykulerini falan okudum ve Atkins'le devam etmeye karar verdim.. 2 gundur 20 brm gecmemeye calisiyorum, umarim ise yarar. 2 hafta kalmayi planliyorum Ilk Asamasinda..

bu karbonhidrat diyeti değil, karbonhidrat diyeti + kalori diyeti, bence çok etkili olacaktır, yapan arkadaşlara başarılar:13:

arkadaslar ben dukan diyetine başlayayım demiştim ama sanıldığı kadar kolay değil gram yağ yok evet kilo verdim atkins daha mantıklı geldi.Süt,peynir, yok ya yağsızda mı tüketemiyoruz acaba.Bu arada sağlıklıdır zaten zayıflar hep ne der 3beyazdan uzak durun.Sağlıklı bir diyetde yapsanız yiyeceğiniz kepek ekmeği,bi kaşık pilav yani Atkins diyeti ölçülerinde...Şu yağsız süt yogurt olayını aydınlatırsanız sevinirim:)

arkadaslar ben dukan diyetine başlayayım demiştim ama sanıldığı kadar kolay değil gram yağ yok evet kilo verdim atkins daha mantıklı geldi.Süt,peynir, yok ya yağsızda mı tüketemiyoruz acaba.Bu arada sağlıklıdır zaten zayıflar hep ne der 3beyazdan uzak durun.Sağlıklı bir diyetde yapsanız yiyeceğiniz kepek ekmeği,bi kaşık pilav yani Atkins diyeti ölçülerinde...Şu yağsız süt yogurt olayını aydınlatırsanız sevinirim:)

merhaba,

Atkins yag olayinda kisitlamaya gitmiyor.. Yani sutu,yogurdu yagsiz yemek zorunda deglilsin... Aldigin urunlerin karbonhidrat degerlerine bakman yeterli..

merhaba,

Atkins yag olayinda kisitlamaya gitmiyor.. Yani sutu,yogurdu yagsiz yemek zorunda deglilsin... Aldigin urunlerin karbonhidrat degerlerine bakman yeterli..

Sağol canım.bugün biraz kasap köfte yedim baktım 100gramında karbonhidrat dğeri 10 du hazır gıdaları yemekte güzel:)ayrıca ilk iki hafta 20yi geçmeyin demiş ama bir insanın günlük alması gereken 70miş karbonhidrat değeri 40 ila 50 arasında tutmak yeterliymiş kilo vrmek için.İnsanın gözü doğuyor herşeyden önce:)))

Sağol canım.bugün biraz kasap köfte yedim baktım 100gramında karbonhidrat dğeri 10 du hazır gıdaları yemekte güzel:)ayrıca ilk iki hafta 20yi geçmeyin demiş ama bir insanın günlük alması gereken 70miş karbonhidrat değeri 40 ila 50 arasında tutmak yeterliymiş kilo vrmek için.İnsanın gözü doğuyor herşeyden önce:)))

Evet dedigin gibi caniim ilk iki hafta 20 birimi gecmeyin diyor Atkins, sonra yavas yavas ariitirin, vucudnuzun kilo alma snirina kadar diyor.. Herkesin farkli oldugu ici, tartidakendin takip etmelisin... Sn zamanlarda epey rejim degisikligi yaptim, ilk Atkinsle baslamistim ve en etkilisi bu oldu diyebilirim.. Ama son zamanlarda cok protein agirlikli beslendigim icin bir sure proteinden uzak durmak istiyorum. Bu yuzden ara verdim bu rejime.. Sana kolay gelsin, eminim cok guzel sonuclar alicaksin..

Bu puanları sıfır olanları istediğimiz kadar tüketebiliriz değil mi?mesela sosis 1 sahanda yumurta sıfır sosisli yumurta da bir sakınca yok sanırım...:)

Back
X