• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atkins Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün başladım ama salak gibi sabah uyku sersemi olduğumu unutup 3ü bir arada içtim onun puanı kaç acaba:)))

Arkadaşlar selam,
ilk kez burada bir yorum yazıyorum. bu Atkins diyeti 40 ünite diyetine benziyor. bence araştırıp 40 üniteyi uygularsanız daha basit olacak. ama diyet bitiminde kesinlikle sukoyuvermek yok. yoksa 2 misli geri alınır.
ben hiç birini başaramadım. şimdi akupunktur tedavisi alıyorum. ayda 4-5 kilo hedef. şimdi 3 hafta oldu 3 kilo gitti. bakalım üç aylık süreçte sanırım dertlerim bitecek. hafif günler diliyorum hepimize :)

Arkadaşlar selam,
ilk kez burada bir yorum yazıyorum. bu Atkins diyeti 40 ünite diyetine benziyor. bence araştırıp 40 üniteyi uygularsanız daha basit olacak. ama diyet bitiminde kesinlikle sukoyuvermek yok. yoksa 2 misli geri alınır.
ben hiç birini başaramadım. şimdi akupunktur tedavisi alıyorum. ayda 4-5 kilo hedef. şimdi 3 hafta oldu 3 kilo gitti. bakalım üç aylık süreçte sanırım dertlerim bitecek. hafif günler diliyorum hepimize :)

akupunktur nasıl gidiyor canım?bende gitmek istyorum da. doğum sonrası 15 kilo fazlalığıom var. uygulama nasıl yapılıyor anlatırmısın?ücret ne kadar vs?

Back
X