Atipik otizm

çocuğumuzda komut alma vermede sıkıntı olmadığını söylediler. isme tepkisi az .ama hic yok değil dediler . göz teması sıkıntısı yok .
sadece oyuncakları atma alışkanlığı var .onu söylediler
ortak dikkati var arkadaşlarının farkında uyum sağlıyor dediler.otizm de diyemeyiz değil de diyemeyiz
eğitime ihtiyacı var ama dediler.onun sebebi de her zaman her.komuti almaması.
Yani yüzde 10 dinlememe umursamama durumu var.
Bu şekilde olup 6 ay sinra eğitim alıp hiç bisekilde eğitime ihtiyacı kalmayan çocuklar olmuş. ama ben düzelse de en az hafta da 1 oraya gitmesini isterim kreşe başlayana kadar . çünkü eğitimci olmadığım için bizim de yanlış yaklaşımlarımiz oluyor .

Tabiki her ihtimale karşı devam etsin ama gayet iyi durumda

Anne bak araba deyip sizinle paylaşması bence çok iyi bir şey

Evet bu yabancilar aşırı tepki bide parmak ucu yurume yoksa benimle iletisimi alıştıktan sonra babannesiyle de çok iyi ama onlemimi alayım Bi götüreyim bakalım
Ne zaman götürmeyi düşünüyorsunuz buraya da yazar mısınız sonucu? Ben ancak temmuzda götürebilirim

Umarım değildir otizmin hiçbir türü tamamen geçmez ilgiyle eğitimle daha kötüye gitmesi engellenir. kim otizmi iyileştiriyorum tamamen bitiyor derse yalan söyler

Ben bu yabancı olayına şöyle bir çözüm buldum anne anne ve dedeyi çok seviyor yabancılara annenane ve dede dedim yaşlılara o zaman aglamadi ve iletişim kurdu.Gencler problem oldu genç olan birine de bu onun annesi bu onun babası dedim ağlamasın diye ise yaradı ama ilk sefer anne deyince bu sefer çok yakın dvarandi kadının kucağına gitti anne diye bu sefer teyze yok bizde ama teyze bilmem kimin annesi diyorum bı şekilde bir bağ kurmak gerekiyor ama artık yabancilard aaglamasi geçti gibi çünku dede anne anne diyerek sosyallestik biraz çeşitli insanlarla iletişim kurmuş olduk benimki beni kimseyle konusturmayip ağlıyordu yoksa.

Mantıklı bizimki dedesine yakınlara bile ağlıyordu şükür şu an ağlama huyu kalmadı.Ama yine de kimsenin kucağına yanına gitmiyor aslında bundan şikayetçi de değilim. Eğer kreşe alışırsa çok daha kolay aşacağına inanıyorum.

Rica etsem medical mediumun detoks tarifini verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…