Gebeliğe Hazırlık Ateş Takibi İle Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• BFD1E9EB-BF23-43B1-99BB-AA0D1E161FBD.jpeg
    BFD1E9EB-BF23-43B1-99BB-AA0D1E161FBD.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 63
Bende durum stabil, umarım erken çatlama olmaz. Sizde ne var ne yok kızlar 😌

ZeyElif ZeyElif
F Flowers001
M MaviMervis2690
Canım ben bu grubu daha yeni keşfettiğim için henüz 2 gün oldu ölçüm yapmaya başlayalı dün 36.5 bugün 36.6 çıktı Ben ovulasyon testi de yapmıştım pazartesi günü pikti testim. Yani ikinci evre luteral fazdayim.😊
Bundan sonra hep ölçüp takip edeceğim size bilgi veririm veriler çoğaldıkça.
Senin bu grafiğe göre kaçıncı günün adetten sonra?

16 martta yumurta aki akintim vardi gine ama bu ates gine düşük kizlar ben ikinci faza gecince grafik aticam artik bu son olsun 🤣

Eklentiler

• chart_maker_pro_1647506117443.jpg
    chart_maker_pro_1647506117443.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım ben bu grubu daha yeni keşfettiğim için henüz 2 gün oldu ölçüm yapmaya başlayalı dün 36.5 bugün 36.6 çıktı Ben ovulasyon testi de yapmıştım pazartesi günü pikti testim. Yani ikinci evre luteral fazdayim.😊
Atesin ins hep boyle artarak devam eder 🤲🤲🤲

Bende 6.30 da ôlçüyorum hep yani esim ise giderken alarm caliyo ôlcüveriyorum o ara zaten ates ôlçerle yatiyorum 🤣🤣
Bende ateşölçerle uyuyorum yastığımın altına sokuşturuveriyorum 😂😂😂 dün salonda uyuyalım dedik eşimle, ay dur ateşölçerimi unuttum dedim hastamısın diyo bana 😂

Adetimin tam 7. Günümdeyim canım. O zaman senin heyecanlı bekleyiş sürecin başlamış 😊

X