- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Hayirli olsun canim profil mesaji yazmissin cevaplamak istedim kapalı yorumlarin saglikla gelsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim profil mesaji yazmissin cevaplamak istedim kapalı yorumlarin saglikla gelsin insallah
Canım çok teşekkür ederimHayirli olsun canim profil mesaji yazmissin cevaplamak istedim kapalı yorumlarin saglikla gelsin insallah
canım gözün aydın,hayırlı olsun.sağlıkla ilerlesin inşallah
Gozunaydin tebrikler canım.Ben naz23 nick imi değişmiştim. Bugün pozitifi gördüm kızlar. Darısı başınıza![]()
Sağol canım. Darısı başınacanım gözün aydın,hayırlı olsun.sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Tesekkür ederimGozunaydin tebrikler canım.
Buyuduk biz 7 aylik olduk. 6 ay zor geçti ama simdi tam yemelik teyzesi:)Tesekkür ederimbebişin nasıl.
Oyy maşallahBuyuduk biz 7 aylik olduk. 6 ay zor geçti ama simdi tam yemelik teyzesi:)
Sağol canım. İnşallah en yakın zaman da sende beni sevindirirsin
Bakalım son 3 günüm ateşim yüksek gidiyor normalde bu zamanlarda 36.3 filan oluyordu bu sabah 36.6Sağol canım. İnşallah en yakın zaman da sende beni sevindirirsintüm kalbimle diliyorum
![]()
Yaa ne güzel olurBakalım son 3 günüm ateşim yüksek gidiyor normalde bu zamanlarda 36.3 filan oluyordu bu sabah 36.6İnşallah hamileyimdir de eylülde doğum yaparım Eşim de bende eylül doğumluyuz çünkü :)
Tanıyamadım
Yaa ne güzel olurinşallah vardır yaa. Toplu doğum günü kutlarsınız artık
![]()
Tesekkür ederim canım. İnşallah tez zamanda, senden de güzel haber alırızCanım tebrik ederim. Harika bir haber. Sağlıkla kucağına al. Gene KK ya birşey oldu. Emoji koyamadım çok sevindimmmmmmmmm
Evet canım başladık üçüncü gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı bakalım nasip ateş biraz ümit vaadediyor diye test yaptım negatif bekliyoruz yeniden deneyeceğiz sanırımBaşlamadım ki. İyiyim sen nasılsın? Sen başladın mı?