- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
Dene canım vazgeçme. Olacak inşallahEvet canım başladık üçüncü gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı bakalım nasip ateş biraz ümit vaadediyor diye test yaptım negatif bekliyoruz yeniden deneyeceğiz sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene canım vazgeçme. Olacak inşallahEvet canım başladık üçüncü gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı bakalım nasip ateş biraz ümit vaadediyor diye test yaptım negatif bekliyoruz yeniden deneyeceğiz sanırım
Sağol canım. Tez zamanda sende bu duyguyu yaşarsın inşallah ❤ hiç bişey yapmadım canım. Ateş ölçme yi bıraktım bu ay. Artık olmayacak heralde dedim sildim attım çocuk fikrini. O ay hamile kalmışım. Benden bi tavsiye istiyosan canım, çocuk yapma düşüncelerini kafandan at derim. Akışına bırak.Tebrikler canım Free Women
Darısı başımıza olur inşallah herhangi bi şey yaptın mı ya da takviye kullandın mı
Maddi anlamda biraz toparlanalım diyoruzDene canım vazgeçme. Olacak inşallah
Hayırlı olsun tatlım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun.merhaba canım.ben tüp bebek tedavisine başladım.bugün 8. günüm.henüz beklemedeyim.iğnelere devam bakalım.Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah
aminnn canım inşallahHayırlı olsun tatlım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun.
tedavin hayırlı olsun canım Rabbim tez zamanda mutlu haberi aldırsın inşallahaminnn canım inşallah
sağol canım aminn cümlemize inşallah ben ankarada devlet hastanesinde yaptırıyorum canımtedavin hayırlı olsun canım Rabbim tez zamanda mutlu haberi aldırsın inşallah
nerde başladın canım tedaviye dr kim?
Meyveliturta19 anali babali buyutsun canim cok sevindim. Erkek bebek gazli oluyor seninki ins degildir canim
Ahh cok iyi bilirim. Kacinci hafta da dogdu bebis. Erken dogdugu icin bagirsak florasi gelisememis oluyorcok tesekkur ederim kizlar sizlere de tesekkur ederim alintilayamadim
Inanilmaz gazliyiz gecemiz gunduzumuze karismis durumda
biran once 3 ayinin dolmasini bekliyorum insallah gecer
lavb. bile birlikte giriyoruz
Hayırlı olsun canım. İnşallah herşey yolunda ilerler.merhaba canım.ben tüp bebek tedavisine başladım.bugün 8. günüm.henüz beklemedeyim.iğnelere devam bakalım.Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah
Allah hayırlı etsin canım darısı başımıza inşallahcok tesekkur ederim kizlar sizlere de tesekkur ederim alintilayamadim
Inanilmaz gazliyiz gecemiz gunduzumuze karismis durumda
biran once 3 ayinin dolmasini bekliyorum insallah gecer
lavb. bile birlikte giriyoruz
Maşallah tablona baktım süper görünüyor ya valla ne güzel herkes teker teker mutlu haber veriyor. İnşallah sağlıkla artar değerinMerhaba kızlar
3 gündür test yapıyorum ve silik çizgi çıkıyor dün de kan verdim değerim 8.46 çıktı
tabloya baktınız belki bu bilgiyi girmedim
doktora sordum arada bi değer cuma günü tekrar bakalım dedi
bugün bat günüm şu ana kadar gelen giden yok çok şükür ateşim de yüksek
sizden dua bekliyorum kızlar etiketleyemediğim bütün kızlar
C cordellia Veson
hilallll U Uyesennur
papatyamrm
Meyveliturta19
aminnn inşallah canım dua edinMaşallah tablona baktım süper görünüyor ya valla ne güzel herkes teker teker mutlu haber veriyor. İnşallah sağlıkla artar değerin
önce bi maşallah deyim tablona canım hadi inşallah güzel haberini alırız.şu topikte hamile kalmayan kalmasın innnnşallahhhMerhaba kızlar
3 gündür test yapıyorum ve silik çizgi çıkıyor dün de kan verdim değerim 8.46 çıktı
C cordellia Veson
hilallll U Uyesennur
papatyamrm
Meyveliturta19
ne kadar içten bi dua Allah bin kere razı olsun canım benimönce bi maşallah deyim tablona canım hadi inşallah güzel haberini alırız.şu topikte hamile kalmayan kalmasın innnnşallahhh
aminnnnn canım inşallah sağlıklı bir gebelik olsun,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahımne kadar içten bi dua Allah bin kere razı olsun canım benim
Rabbim inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun değerimi de çok çok çok katlı artırsın aminnnn
İnşallah sağlıkla yükselir değerin. Çok güzel bir haber buMerhaba kızlar
C cordellia Veson
hilallll U Uyesennur
papatyamrm
Meyveliturta19