• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım fsh yüksekti bi de adını hatırlamıyorum ama süt hormonu aynı zamanda stresle de bağlantılı o yüksekti bi de rezervler düşüktü. Hiçbir ilaç kullanmadım ☺
Bende enson geçen sene yaptırmıştır fsh 9.51 amh 0.92 ama eşimin değerleri düşük cıktı ondan dolayı askıya aldık keçi boynuzu kürü yapıyoruz bu 3 ayımız olacak ona gore tahlil verecek yaza kadar beklerim olmadi aşılama yaptırırım kısmet :anneadayı: :emir_bebek:

Bende enson geçen sene yaptırmıştır fsh 9.51 amh 0.92 ama eşimin değerleri düşük cıktı ondan dolayı askıya aldık keçi boynuzu kürü yapıyoruz bu 3 ayımız olacak ona gore tahlil verecek yaza kadar beklerim olmadi aşılama yaptırırım kısmet :anneadayı: :emir_bebek:

Canım benim de FSH senin gibi. Prolaktin de yüksekti. Rezervler de düşüktü. Eşime hiç yaptırmadık açıkçası o yüzden bilmiyorum :( Ama sana tavsiyem rahatlaman, stres yapmaman ve kafaya takmaman. Ben bu ay ne ateş ölçtüm ne ovülasyon günü hesapladım. Geleceği varmış bebişin, geldi. Umarım en kısa zamanda sen de bu hissi yaşarsın :KK200:

Canım benim de FSH senin gibi. Prolaktin de yüksekti. Rezervler de düşüktü. Eşime hiç yaptırmadık açıkçası o yüzden bilmiyorum :KK43: Ama sana tavsiyem rahatlaman, stres yapmaman ve kafaya takmaman. Ben bu ay ne ateş ölçtüm ne ovülasyon günü hesapladım. Geleceği varmış bebişin, geldi. Umarım en kısa zamanda sen de bu hissi yaşarsın :KK200:
Amin inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin olacağı varsa herturlu oluyor kuzum hayırlısı hepimiz için...sende dikkat et kendine bebişine 😘

Merhaba dijital Ateş ölçer ile koltuk altından olctugumde 38.5 çıkıyor. Çatlatma ignesinin 8.gunu. az biraz umutluyum bakalım nasip. Koltuk altından bu kadar yüksek çıkması normalmi

Merhaba dijital Ateş ölçer ile koltuk altından olctugumde 38.5 çıkıyor. Çatlatma ignesinin 8.gunu. az biraz umutluyum bakalım nasip. Koltuk altından bu kadar yüksek çıkması normalmi
Bu normal ateş değil. Hasta mısınız? Ayrıca dil altı ölçmelisiniz.

Kızlar herkese merhaba, özlemişim burayı
Sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim.. sürekli yattım bir tek tuvalete kalk dedi doktorum. O süreçte internetten saçma sapan şeyler okuyup strese girmeyeyeim diye kk dan uzak durdum özellikle hamile çocuk bölümünden..
Ama hiç birinizi unutmadım, bol bol dua ettim sizlere de..
Evet teyzoşları sağlıklı bi doğum yaptım çok şükür ve oğlum 66 günlük bugün ❤
Bugünleri hayal bile edemezdim.. burada çok zor günler geçirdim. Defalarca pes edip yeniden bi kapı araladım.
Rabbime sükürler olsun yüzümü güldürdü.. sizinde oyle olacak sakın inancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin.
Hepinize umut olmak için yeniden girip yazmak istedim

2 yildir bebek icin ugrasan arkadasimin hamile haberini aldim .. sakın zaman çok geçti diye düşünmeyin ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlar

Sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim.. sürekli yattım bir tek tuvalete kalk dedi doktorum. O süreçte internetten saçma sapan şeyler okuyup strese girmeyeyeim diye kk dan uzak durdum özellikle hamile çocuk bölümünden..
Bugünleri hayal bile edemezdim.. burada çok zor günler geçirdim. Defalarca pes edip yeniden bi kapı araladım.
Rabbime sükürler olsun yüzümü güldürdü.. sizinde oyle olacak sakın inancınızı ve ümidinizi kaybetmeyin.

2 yildir bebek icin ugrasan arkadasimin hamile haberini aldim .. sakın zaman çok geçti diye düşünmeyin ne zaman geleceklerine kendileri karar veriyorlar
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla büyüt. :KK68: :dua:

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.en iyisini yapmışsın sosyal medyadan uzak durmakla ;) Darısı bizim başımıza olsun inşallah 🙏 kendinede küçük erkeğede çok çok iyi bak 😘

Ay çok sevindim. Sağlıkla huzurla büyüt bebişini🥰🥰

20200117_195746.jpg

Back