Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deniyelim bakalım dedim :))

Kızlar ben artık çalışırken yastık fılan koymuyorum oncekı ay cok koydum bi işe yaramadı ayakları da dıkmıyorum
taf sen yastık koymayı tavsıye edermısın?

Kızlar ben artık çalışırken yastık fılan koymuyorum oncekı ay cok koydum bi işe yaramadı ayakları da dıkmıyorum

bende koymuyorum hayatım bundan önceki hamileliğimde hiç ne yastık koydum ne yarım saat bekledim hemen fırlar giderdim ama oluverdi

12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4 ve bugün ovulasyon testi çift çizgi ikinci çizgi koyu

hadi bakalım yarınki ateşin ne diyecek sana merakla bekleyeceğim ama yarın öğleden sonra bir daha ovulasyon testi yap bakalım ikinci çizgi silikleşecekmi yoksa bugünküyle aynı mı olacak

yani ben koydum işimi garantiye almak için bu ay eşime keçiboynuzu kürü de içirmiştim 1 hafta bilmiyorum ki kürün etkisi mi yoksa taktiri ilahi mi

yani ben koydum işimi garantiye almak için bu ay eşime keçiboynuzu kürü de içirmiştim 1 hafta bilmiyorum ki kürün etkisi mi yoksa taktiri ilahi mi
kızlar yastığı ne zmn kayuyonus bide bnm rahmim ters warmı yapmam gereken bi püf??

olabile ama llahın takdiri bence zamanı geldi ve oldu

ya buse adetime daha war ama bnm yani 7 8 gün fln yrn başlasam nolurr
ölç hayatım regl ne yakın bakarız nasıl gidiyo yeni ayda yeniden başlarsın yumurtalam için en baştan lazım tabıkı ama ölçç deneme yap bakalım nasıl olcak

sağol canım bu akşam çalışma kesin var tabii inşallah bir aksilik olmazsa
inş cnm inş tutar

aynen canım ya off yok bacakları havaya dik aman ya giden gidiyodur kı dimi ama
ben 1 saat yatıyorum sırt üstü hatta akan oluyo dışarı sonrada banyo yapıyorum malum ertesi günü iş var tutcak olduktan sonra bi damla yeter içeri giden der büyükler

bende koymuyorum hayatım bundan önceki hamileliğimde hiç ne yastık koydum ne yarım saat bekledim hemen fırlar giderdim ama oluverdi
bak işte tecrübeylede sabit işte allahın işi bu ol derse olucak zamanı gelmedi

kızlar yastığı ne zmn kayuyonus bide bnm rahmim ters warmı yapmam gereken bi püf??

ters rahim ne demek bilmiyorum ama spermler tüplere gideceği için bunun bir önemi yoktur heralde:26: ilişkiden hemen sonra yastığı kalçana koy kalçanı yükselt biraz hani spermler dökülmesin dışarı diye yapılan bir yöntem ben de yaptım ne olur ne olmaz diye ama giren giriyordur zaten içeri bunun bir önemi yoktur

hmmm anladım cnm tabii denemek lazım genede

olabile ama llahın takdiri bence zamanı geldi ve oldu

Allaha şükürler olsun ki zamanı şimdiymiş ve oldu dediğin gibi Allah inşallah yavrumuzu bize bağışlar da sağlıkla dünyaya getiririm İnşallah İsteyen herkese de bu duyguyu yaşamayınasip etsin Allah amiin

busee özeline bak cnm arkadaşlık yolladım sana kabul et bulamam bakarsın senii

cnm hamişmisin:) yenii galibaaa

busee özeline bak cnm arkadaşlık yolladım sana kabul et bulamam bakarsın senii

kabul ettim şeker

ewt cnm gebeliğin ve doğumundan sağlıkla geçsin inş kucağına aldığını okuyalım tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…