12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4 ve bugün ovulasyon testi çift çizgi ikinci çizgi koyu
deniyelim bakalım dedim :))ne güzel anlatmışsın canım inşşş
ay benim inş 5 gün değil 3 gün dursa yakalasa
çatlamadıysa şansımız yok zatende :97:
naz cım slm gelmekle ii yapmışsın ateşinle rahat takıp edersin :87:
deniyelim bakalım dedim :))
ya buse adetime daha war ama bnm yani 7 8 gün fln yrn başlasam nolurrdene tabiki :13:
maşallah tam 14. gün çift çizgi ne güzel 36 saat içinde yükselir ateş çatlar inşşşçalışamalrı yapın
nereye koyuyonus kıs yastığı anamm bn hiçbşy bilmiyomuşum yaaa neler duyuyomKızlar ben artık çalışırken yastık fılan koymuyorum oncekı ay cok koydum bi işe yaramadı ayakları da dıkmıyorum
taf sen yastık koymayı tavsıye edermısın?
Kızlar ben artık çalışırken yastık fılan koymuyorum oncekı ay cok koydum bi işe yaramadı ayakları da dıkmıyorum
hadi bakalım gamzeciğim son 1 haftanAdetin 21. Günü yumurtan çatlamış inşallah çalışma olmuştur da tutunmuştur bebişin
12.gün 36.7
13.gün 36.4
14.gün 36.4 ve bugün ovulasyon testi çift çizgi ikinci çizgi koyu
Kızlar ben artık çalışırken yastık fılan koymuyorum oncekı ay cok koydum bi işe yaramadı ayakları da dıkmıyorum
canım calıştıkTesti hangi gün yapayım???
kızlar yastığı ne zmn kayuyonus bide bnm rahmim ters warmı yapmam gereken bi püf??yani ben koydum işimi garantiye almak içinbu ay eşime keçiboynuzu kürü de içirmiştim 1 hafta bilmiyorum ki kürün etkisi mi yoksa taktiri ilahi mi
yani ben koydum işimi garantiye almak içinbu ay eşime keçiboynuzu kürü de içirmiştim 1 hafta bilmiyorum ki kürün etkisi mi yoksa taktiri ilahi mi
ölç hayatım regl ne yakın bakarız nasıl gidiyo yeni ayda yeniden başlarsın yumurtalam için en baştan lazım tabıkı ama ölçç deneme yap bakalım nasıl olcakya buse adetime daha war ama bnm yani 7 8 gün fln yrn başlasam nolurr
inş cnm inş tutarsağol canım bu akşam çalışma kesin var tabii inşallah bir aksilik olmazsa
aynen canım ya off yok bacakları havaya dik aman ya giden gidiyodur kı dimi amaKızlar ben artık çalışırken yastık fılan koymuyorum oncekı ay cok koydum bi işe yaramadı ayakları da dıkmıyorum
bak işte tecrübeylede sabit işte allahın işi bu ol derse olucak zamanı gelmedibende koymuyorum hayatım bundan önceki hamileliğimde hiç ne yastık koydum ne yarım saat bekledim hemen fırlar giderdim ama oluverdi
kızlar yastığı ne zmn kayuyonus bide bnm rahmim ters warmı yapmam gereken bi püf??
hmmm anladım cnm tabii denemek lazım genedeters rahim ne demek bilmiyorum ama spermler tüplere gideceği için bunun bir önemi yoktur heralde:26: ilişkiden hemen sonra yastığı kalçana koy kalçanı yükselt biraz hani spermler dökülmesin dışarı diye yapılan bir yöntem ben de yaptım ne olur ne olmaz diyeama giren giriyordur zaten içeri bunun bir önemi yoktur
olabile ama llahın takdiri bence zamanı geldi ve oldu
cnm hamişmisin:) yenii galibaaaAllaha şükürler olsun ki zamanı şimdiymiş ve oldu dediğin gibiAllah inşallah yavrumuzu bize bağışlar da sağlıkla dünyaya getiririm İnşallah İsteyen herkese de bu duyguyu yaşamayınasip etsin Allah amiin
busee özeline bak cnm arkadaşlık yolladım sana kabul et bulamam bakarsın senii
Allaha şükürler olsun ki zamanı şimdiymiş ve oldu dediğin gibiAllah inşallah yavrumuzu bize bağışlar da sağlıkla dünyaya getiririm İnşallah İsteyen herkese de bu duyguyu yaşamayınasip etsin Allah amiin