Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duruşah geç yumurtlarsın stres yapm canım ben senden bilmiyorum çok umutluyum yaaa içimden öyle geliyo geç yumurtlama olur bence bekle bakalım inşallah yumurtlaman gerçekleşir ve bebişin de gelir sana yumurtlamadım sanarken gelirse de sürprizin en güzeli olur

Al bi örnek kargoyla gönder ben incelerim(eşime yaptığım gibi)diicam ama yolda ölürler yaw

Ovulasyon testi(adet sirkilasyonu 35-40gün) Vucut Sıcaklığım

2.11.2010 adetin 19.günü 2. çizgi silik cıkt ...................................... sıcaklık ölçmedim
3.11.2010 adetin 20.günü 2. çizgi silik cıktı ......................................s ıcaklık ölçmedim
4.11.2010 adetin 21. günü 2. çizgi az silik ............................................. 7:00_36.2
5.11.2010 adetin 22.günü..... aşkam ................................................... . 7:00_36.4

yorumlarınızı bekliyorum

Ronyacığım iyileştin mi; umarım kan da yoktur da senin de iyi haberlerini alıp KK&GEBE.test.POZİTİF partisi yaparız artık(şimdi uydurdum ama neden olmasın).Hepiniz öpüldünüz ben yürüyüş yapmalıyım(test pozitif olduğundan beri sağlıklı beslenip yürüyorum da)

günaydııın
dün tablomda çizgimi çekmedi diye yakınırken bugün neyse çekmiş...
işte tablom...ov testi de bunu doğruluyor...

316977 Ovulation Charts

Allahım inş yüzümüzü güldürür..6 aydır ilk defa bu ay bu kadar çok çalıştım ben ya!

canım ateş değerleri ff e işliyormusun..orda çizgi çekip ovulasyonu belirliyor..yoksa ben de anlamıyorum.benim tablo aynen ov testiyle doğruladı.!!

17. gün yumurtlamışsın diyeceğim ama ondan sonra da iyi bir yükseliş olmamış değerlerinde zaten tekrar düşmüş ama eğer yumurtlama olduysa 17. gün olmuştur:26: yani adet olmana daha 1 hafta var gibi bakalım doktor ne diyecek sana:97:

canım adet olmadım ama gebişte değilim testler malesefki negatif
şimdi ilaç aldım umarım bir am ince iyileşirim
canişkom sen artık anne olcan bencede dikkat et kendine
öpüyorum seni çok

gebemi vallahi tek atışla tutturdun, süpersin....tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin

yazılanları takip etmeye çalışıyorum ama işlerim çok yoğun çok fazla aranıza katılamıyorum..

hepinize sevgiler

21. gün yumurtlamışsın gibi görünüyor ovulasyon testinde 18. gün pozitif görmüşsün peki 19. gün yaptın mı test onda da aynı ikinci çizgi çıktı mı?

kızlar bugun 13.günüm ve ateşim 37.8 çıkıyor sizce yumurtluyor muyum
dün ateşim 37.2 idi...

ateşin eğer önceki günlerde hiç bu kadar yüksek çıkmamışsa yumurtlamışsın 12. gün gözün aydın 12-13 ve 14. gün çalış inşallah tutar bebiş :97:

henüz yorum yapılacak kadar çok değil ateş ölçümün o yüzden devam ateş ölçmeye biraz daha ölçersen belki netleşir zaten öncesi de yok zor olacak yorum yapmamız ama sen devam et:97:

taf selam canım sanırım seninle sta aynı ya bugün 5+0 oldu gebelimiz ama benim hala midem bulanmıyor senin durumun nasıl

tafçım çalışmak lazım aslında ateş yükselsede yükselmesede ovulasyon olsada olmasada ama bende hiç heves kalmadı ya adamla kardeş kardeş yatıyokk :82:

henüz yumurtlama olmamış ama geçen ay da zaten geç yumurtlamışsın yakındır gibime geliyor yumurtlaman en geç 3 güne olmalısın bu yüzden üşenmek yok pes etmek yok bu gece çalışma var

taf selam canım sanırım seninle sta aynı ya bugün 5+0 oldu gebelimiz ama benim hala midem bulanmıyor senin durumun nasıl

:81:evet Allaha şükür bugün 5 haftalık olduk Allaha şükürler olsunn
midem bulanmıyor ama akıntım bol miktarda mevcut ve kasık ağrılarımla bebişim kendini hissettiriyor yarın doktora gideceğim bakalım görebilecek miyiz keseyi:26: alttan baktırmak istemiyorum bir sakıncası yok biliyorum ama ya birşey olursa diye korkuyorum işte

geçen ay ve bu ay senin için çok stres ve heyecan dolu oldu yani tüp bebek denendi olmadı sonra kendiliğinden oldu sonra tekrar olmadı derken çok yıprandın henüz yumurtlama da olmamış çünkü senin daha B-HCG hormonun yüksek onun önce düşmesi gerek o yüzden stres yapma hakkında hayırlısı olsun ama çalışmalara ara vermeyin bebek için değil de eşinin sperm kalitesi açısından çalışılması gerek moralini bozma

bende akıntı yok sadece ara ara kasıklarımda batma ve gögüslerimde dolgunluk ve acı var..canım inşallah yarın doktordan güzel haberlerle dönersin umarım yarın bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın bende 10 da gidecem bakalım yine sonuçları buradan paylaşalım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…