- 6 Aralık 2008
- 1.011
- 3
Bende bu gece rüyamda kendimi doğum yapmış gördüm emzirdim kızlarımı biri esmer kara gözlüydü oğlum gibi :) diğeri de kumral beyaz tenli,küçük gözlüydü eşim gibi :) bakalım tutacak mı :)
Duruşah ,bekleyis inşallah dilekleriniz tez zmanda gerçek olsun :) hiç belli olmuyor biliorsunuz bir anda gelecek bebişler :)
kızlar teşekkürler geçmiş olsun dileklerinize ,midemle ilgili bir problem var galiba ,çok sancılanıorum,bebkler de çok baskı yapıor karnıma inior sancısı,ayaklarımda sıcak su yatıorum sadece sanki bağırsaklarımda,midemde bir bakteri var beni kemiriyor gibi :)[/QUO
Bende bu gece rüyamda kendimi doğum yapmış gördüm emzirdim kızlarımı biri esmer kara gözlüydü oğlum gibi :) diğeri de kumral beyaz tenli,küçük gözlüydü eşim gibi :) bakalım tutacak mı :)
juliacım doğumun ne zaman bebişler biran önce dışarıya çıkmakmı istiyor yoksa amanınnnn akannehir ne güzel bir rüya görmüşsün zeytin gözlü yiğenlerim çok güzel olur bu kızlar o zaman
sedis sana yorum yapmak için de erken,eğer ateşin böyle seyrederse neden olmasın ,giderek artıyor çünkü ateşin,inş düşmez :)
5 günlük VIP üyelik kazandın birkaç özelliğinden faydalanabileceksin
Sedis üzülebilirsin erken çünkü çıkmayabilir.
Hilalcim 30 Kasım ile 4 aralık arası bir günde olacak sanırım yani 37. hafta ,bazen 8 aralık olsa da oğlumla hepsi aynı mı olsa diyorum bakalım hayırlısı ama o hafta olacak herhalde :)[/Q
juliaccım az kalmış bebişlerine kavuşmaya Allahım ikisi birden ağlayıp ikisi birden gülücek ne güzel Rabbim sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş.
biz ne olacağız lightlife
merhaba kizlar kendimi cok kotu hissediyorum inanin
su tabloma bakin hala olmadim gelecek gelecek te bu adet ne zman gelecek kafayi yedirtti bana
tek olmak istedigim yer turkiye su an doktora gidip kendi dilimle rahat rahat derdimi anlatmak isterdim
simdi burda saglik ocagina gidecegim cata pata ingilizce konusmamla adet olmadigimi hamilede olmadigimi anlatacagim test icin beni hastabeye yonlendirecekler allah bilir kac gun sonra randevu gunu gelecek offfffffff
inanin cok zor baska bir ulkede olmak ne bicim saglik sektorleri var anlamiyorum ya kizlar ulkemizin kiymetini bilin Allahim insallah en kisa zamnda banada donmeyi nasip eder
lutfen bana yorum yazin kizlar destege oyle ihtiyacim varki ne yapayim ben
Adetim her zaman 29 gun aksamadan gelir hormon testi yaptirdim doktor Oda cok iyi dedi ve olcmemi soyledi ve 1 ay 2 ayda. Beri olcuyorum sanirim yumurtlamiyorum bundan sonrasi ne olabilir arkadaslar hap tedavisimi uygular doktor