dün kanda B-HCG baktırdım 329,53 çıktı
Allahım... şükürler olsuuun her isteyene versin hayırlı zamanda:Saruboceq:
duruşah testlerinde otlar olmadığına göre :) bence yakın değil,değer düşük olması gerektiği için düşmüştür belki daha da düşecek,siz gün aşırı çalışıyorsanız sorun yok bence .
c
anım çok maralim bozuk karnıma giren bi ağrıyla acile gittk eşimle kum döküyorsun dediler iğne yaptırmadım hcg istedim ne olur ne olmaz diye değerim 2.0 çıktı genelde adetime yakın hcg testim 0.1 çıkardı ben hamilemiyim değilmiyim diye çok takılddım çok üzgünüm yaaaa olmadı diye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canım çok maralim bozuk karnıma giren bi ağrıyla acile gittk eşimle kum döküyorsun dediler iğne yaptırmadım hcg istedim ne olur ne olmaz diye değerim 2.0 çıktı genelde adetime yakın hcg testim 0.1 çıkardı ben hamilemiyim değilmiyim diye çok takılddım çok üzgünüm yaaaa olmadı diye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
julia bu msjım sana canım
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8 (hcg değerim 2.0) bu ne şimdi çok kötüyüm
işte burda canım tablom
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8 (hcg değerim 2.0) bu ne şimdi çok kötüyüm
işte burda canım tablom
canım dur bakalım belli olmaz belki geç döllenme olmuş olabilir
biliyorsun yumurtlama olduktan sonra yumurta tüplerde 24-48 saat arası bekliyor döllenmek için.birde döllendikten sonra rahime düşene kadar tüplerde yolculuğa çıkıyor oda bir kaç gün sürüyor.yani bazı kişilerde 7 gün sonra hcg hormonu kanda tespit edilirken bazılarda 12 sonra tespit ediliyor.senin yumurtlama günün bencede 16.gün yani yumurtlama gününü saymazsak daha 9 gün olmuş
canım dur bakalım belli olmaz belki geç döllenme olmuş olabilir
biliyorsun yumurtlama olduktan sonra yumurta tüplerde 24-48 saat arası bekliyor döllenmek için.birde döllendikten sonra rahime düşene kadar tüplerde yolculuğa çıkıyor oda bir kaç gün sürüyor.yani bazı kişilerde 7 gün sonra hcg hormonu kanda tespit edilirken bazılarda 12 sonra tespit ediliyor.senin yumurtlama günün bencede 16.gün yani yumurtlama gününü saymazsak daha 9 gün olmuş
tşk ediyorum cnm yorumun için birazda olsa rahatladım inşallah vardır ilk defa göğüs uçlarım ağrıyo yumurtlamadan sonra kesilmeyen akıntım var belirtilerim biraz umut veriyordu regl günüm geçsin diye bekleyeceğim belki geç döllenmedir diye umudumu yitirmeden beklerim inşallah gelmiştir :Saruboceq:
sevgili arkadaşlar sanırım FF de tablo oluşturmaktan bahsediyorsunuz
kızlar google nin çeviri programı var onu açın
birde fertility friends sitesini açın
çeviriyi kullanarak siteye üye olun öncesinde
sonrasından buraya nasıl eklencek size yardımcı olurum
canım arkadaşım sağol
şimdi senin meleklerin var göbüşünde sende melek gibisin rüyaların çıkar
bekleyis buna üzülür mü insan ya :) sen dert etme bu değer katlanarak giderse 14. günde 40 lı değerler çıkar,sen şimdi onu düşünme önce şu diğer sorunu hallet,hamilelikten şüphelendiğini söylersin tedavide,isterse olmasın yeter ki sağlıklı olalım di mi ,önce sağlık tabiki,hiç sıkılma hcg değerin şuanda zaten 0 bile çıkabilir ,hamilelik olsa da :)
sedis dün yazmıştım,sayfanın üstünde home page set up var orayı tıkla orda açılan sayfaya ok ya da save de sonra üstte kutucukta bir link çıkacak onu buraya kopyala yapıştır.
kızlar google translate ile ancak çözebilirsiniz burdan anlatmak çok zor oluyor,değerlerinizi tek tek gireceksiniz ve dediğim şekilde sayfanızın linkini buraya yapıştıracaksınız
durucum otlar çıkar sen merak etme,bol bol ot görmekten sıkılrısın sonra :))
kızlar valla tafı hiç tanımıorum ama rüyama girmişti,inşallah keşke hepinizi görsem :)) gördüğümü yazarım hemen,görmesem de ben sizlere dua ediorum Rabbim inşallah kavuşturacak sizleri de bebişlerinize :)