Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar lütfen banada yardımcı olun ingilizce yazıyo tabloyu nasl olusturucam bilmiyorumkismile

sevgili arkadaşlar sanırım FF de tablo oluşturmaktan bahsediyorsunuz
kızlar google nin çeviri programı var onu açın
birde fertility friends sitesini açın
çeviriyi kullanarak siteye üye olun öncesinde
sonrasından buraya nasıl eklencek size yardımcı olurum

dün kanda B-HCG baktırdım 329,53 çıktı
Allahım... şükürler olsuuun her isteyene versin hayırlı zamanda :Saruboceq:

canım çok sevindim darısı başımıza sağ salim kucağınada alırsın inşallah alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım çok maralim bozuk karnıma giren bi ağrıyla acile gittk eşimle kum döküyorsun dediler iğne yaptırmadım hcg istedim ne olur ne olmaz diye değerim 2.0 çıktı genelde adetime yakın hcg testim 0.1 çıkardı ben hamilemiyim değilmiyim diye çok takılddım çok üzgünüm yaaaa olmadı diye mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben[/QUOTE]

julia bu msjım sana canım

julia bu msjım sana canım[/QUOTE]

canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
aslında eğer çok zaman geçmediyse olabilir

julia bu msjım sana canım

canım yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
aslında eğer çok zaman geçmediyse olabilir[/QUOTE]

canım tablom var dur koyayım fazla anlamıyorum ben 16 gün yumurtlamısım julia öyle demişti bugün 26. yada 27.günüm

ben tablomu nasıl eklicem

bekleyis buna üzülür mü insan ya :) sen dert etme bu değer katlanarak giderse 14. günde 40 lı değerler çıkar,sen şimdi onu düşünme önce şu diğer sorunu hallet,hamilelikten şüphelendiğini söylersin tedavide,isterse olmasın yeter ki sağlıklı olalım di mi ,önce sağlık tabiki,hiç sıkılma hcg değerin şuanda zaten 0 bile çıkabilir ,hamilelik olsa da :)

sedis dün yazmıştım,sayfanın üstünde home page set up var orayı tıkla orda açılan sayfaya ok ya da save de sonra üstte kutucukta bir link çıkacak onu buraya kopyala yapıştır.

kızlar google translate ile ancak çözebilirsiniz burdan anlatmak çok zor oluyor,değerlerinizi tek tek gireceksiniz ve dediğim şekilde sayfanızın linkini buraya yapıştıracaksınız

durucum otlar çıkar sen merak etme,bol bol ot görmekten sıkılrısın sonra :))

kızlar valla tafı hiç tanımıorum ama rüyama girmişti,inşallah keşke hepinizi görsem :)) gördüğümü yazarım hemen,görmesem de ben sizlere dua ediorum Rabbim inşallah kavuşturacak sizleri de bebişlerinize :)

msj sayımın yüz olması gerekiyormuş link eklemek içinohaoldumsmileözelden msj le gönderebilirmiyim acaba

bugünde buradaki herkesi gör rüyanda innnnnnnnnnşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

İnşallah ronyacım ,ay uykudan gözümü açamıorum zaten bu ara :) bol bol rüya görüorum ama bakalım :)

Sedis tablon görünüyor mesajla ama sayfanın düzenlenmesi lazım galiba,sadece döngün görünüyor.

Son düzenleme:
kızlar bundan 10 gün önce 170 olan hcg değeri sizce ne zaman sıfırlanır:)))

arttığı gibi azalıorsa eğer bitmiş olması lazım duruşah

1 gun 36,2
2 gun 36,2
3 gun 36,1
4 gun36,1
5 gun 36,1
6gun 36,2
7 gun 36,0
8 gun 36,1
9 gun 36,1
10 gun 36,1
11 gun 36,2
12 gun 36,0
13 gun 35,8
14 gun 36,0
15 gun 36,2
16 gun 36,2
17 gun 36,5
Arkadaslar benim yumurtlama olmusmu yoksa daha hala gecen ay gibi yumurtlama olmamismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…