Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün kanda B-HCG baktırdım 329,53 çıktı :nazar:
Allahım... şükürler olsuuun her isteyene versin hayırlı zamanda :nazar::Saruboceq:

taf canım tebrikler...çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

ben geçen ay ilk kez ateş ölçüp tablomu koymuştum sen ve julya çok yardımcı olmuştunuz.o ay hamile kalmıştım ama malesef düşükle sonuçlandı.Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu...

Kızlar bu arada ben 11 gün önce miyom ameliyatı oldum.şimdi bekleme sürecindeyim.acaba ateş ölçerek yumurtlamanın olup olmadığını anlamak mümkün mü?

Bilen varsa cevaplayabilir mi...

Ronyacım seni atlamışım sen de yardımcı olmuştun bana..Yazmadan geçemedim..:KK16:

sevgili cara öncelikle sana çok geçmiş olsun umarım tez vakitte sağlığına kavuşur bebiş haberini alırsın
canım ateş ölçme süper bir yöntem yumurtlamanın olduğunu net bir şekilde gösteriyor bence ölçmelisin
ben bu ay ölçmedim biraz ara verdim ama önümüzdeki ayy ölçmeye başlıcam
hatta sana şöyle diyeyim ben ateş ölçme sayesinde yumurtlamadığımı anladım ve doktora gittim pko olduğumu öğrendim.özellikle FF de grafik yap çok iyi oluyor
tekrar geçmiş olsun sana

Cara üzüldüm ama sağlığın yerinde olsun da bebek yine gelir,çok geçmiş olsun
Ronyanında dediği gibi bence kesinlikle güzel bir yöntem ve yumurtlamayı kesinlikle gösteriyor,eğer senin için stres olmayacaksa bence ölçebilirsin :)

TAF tebrik ederim canım... :KK16: İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin ve sağlıklı olarak bebişini kucağına alırsın...

kuzum ben bu grafiklerden bişi anlamıyorum.ama sıkma canını.bilmediğin biryerde olmak eminim çok zordur.ama sabırlı ol.rabbimme dua et hem sabır hem bebik versin.öptüm kokulu kokulu

Yuba kardesim bendede ayni dert var norvecte kaliyorum doktor randevulerini beklemek bi olum benim 1ay sonra Verdi simdi 1 ay beklemek Olum seni cok iyi anliyorum turkieyede olmak vardi

kizlar sagolun dasteginiz icin valla nerdeyse kafaya takmaktan deli olacagim ama karar verdim ne zamana randevu verirlerse versinler hic konusamasamda gidecem saglik ocagina boyle otur ptur regl bekle olmuyor kotu etkileniyorum

sevgili cara öncelikle sana çok geçmiş olsun umarım tez vakitte sağlığına kavuşur bebiş haberini alırsın
canım ateş ölçme süper bir yöntem yumurtlamanın olduğunu net bir şekilde gösteriyor bence ölçmelisin
ben bu ay ölçmedim biraz ara verdim ama önümüzdeki ayy ölçmeye başlıcam
hatta sana şöyle diyeyim ben ateş ölçme sayesinde yumurtlamadığımı anladım ve doktora gittim pko olduğumu öğrendim.özellikle FF de grafik yap çok iyi oluyor
tekrar geçmiş olsun sana

ronyacim acaba sen ates olcme sayesinde nasil yumurtlamadigini anladin ben hem ates olcuyorum hem de ovulasyon testi yapiyorum dongum cok uzun ozellikle bu ay 43 . gun oldu hala olmadim benim grafigime bi bakarmisin ff den bu ay kirmizi cizgi kesik kesik tam duzgu degil bende yumurtlamamis olabilirmiyim
birde ovulasyon testinde 10 12 gun boyunca hep pozitif cikti ayin 8 inden 19 una kadar sonra testim bitti bende kk dan yorumlardan okudum lh seviyesi yuksek olan pko lu bayanlarda ovulasyon testleri boyle oluyormus bana bir yorum yazarsan ve ff grafigime bakarsan cok sevinirim

308ec2 Ovulation Charts

ronyacim acaba sen ates olcme sayesinde nasil yumurtlamadigini anladin ben hem ates olcuyorum hem de ovulasyon testi yapiyorum dongum cok uzun ozellikle bu ay 43 . gun oldu hala olmadim benim grafigime bi bakarmisin ff den bu ay kirmizi cizgi kesik kesik tam duzgu degil bende yumurtlamamis olabilirmiyim
birde ovulasyon testinde 10 12 gun boyunca hep pozitif cikti ayin 8 inden 19 una kadar sonra testim bitti bende kk dan yorumlardan okudum lh seviyesi yuksek olan pko lu bayanlarda ovulasyon testleri boyle oluyormus bana bir yorum yazarsan ve ff grafigime bakarsan cok sevinirim

308ec2 Ovulation Charts

canım biiyormusun benimde ovulasyon testim günlerce pozitif sonuç vermişti, adetlerim iyice düzensizleşmişti ve malesefki pko olduğumu öğrendim.
canım senin geçici olarak yaşamış olduğun bir durumda olabilir ama sürekli olarak adet düzenin 35 günü geçiyorsa kesinlikle doktora gitmelisin bu önemli bir durum yani bu döngünde yumurtlama olsa bile yumurtlama tembelliği sözkonusu olablir.çünkü sağlıklı bir kadının ortalama olarak 14.gün yumurtlaması gerekir.
canım FF zaten kesin çizgiyi çekmemiş oda emin olamamış.benimde kesik çizgi olurdu
canım adet düzensizliğine ve pko olanlara saraçoğlunun soğan kürü çok iyi geliyor
ben soğan kürünü uygularken kendiliğinden yumurtladım
senin grafiğine gelince malesef tutarlı bir ateş grafiğin yok

sagol ronyacim tesekkur ederim turkiyede olsam 1 sn ye durmam canim yurtdisinda cok zorlaniyorum dil acisindan olsun buranin sistemi olsun ama artik ne olursa olsun gitmeye karar verdim hic olmadi Turkiyeye gelecegim geceleri ruyalarima giriyor inan hergun Turkiyeye gelip doktora gittigimi goruyorum

benim ayni sekil bende turkiyeye gitmeyi dusunuyorum olmucaksa 22 sinde randevumden sonra

sagol ronyacim tesekkur ederim turkiyede olsam 1 sn ye durmam canim yurtdisinda cok zorlaniyorum dil acisindan olsun buranin sistemi olsun ama artik ne olursa olsun gitmeye karar verdim hic olmadi Turkiyeye gelecegim geceleri ruyalarima giriyor inan hergun Turkiyeye gelip doktora gittigimi goruyorum

kıyamam Allah yardımcınız olsun başka memleketlerde yaşam elbette zordur
ama sen bir bilenle bir şekilde git doktora

regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8 (hcg değerim 2.0)
27.gün.36.8
28.gün.36.9
günaydın kızlarrrrrrrrr beklenen tarihe 2 gün kaldı hadi hayırlısı :KK55:

regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8 (hcg değerim 2.0)
27.gün.36.8
28.gün.36.9
günaydın kızlarrrrrrrrr beklenen tarihe 2 gün kaldı hadi hayırlısı :KK55:

cok düzenli cıkmış ve artmış maşşallah hamile gibi görünüyorsun :nazar: benim cok tutarsız ölcümlerim dijital aldım sabah kalktım 34.5 saçma değil mi? :KK25: bir türlü doğru ölçemedim :KK28:

KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
6.gün…..36.4---24ekim---regl---otluJ
7.gün…..36.4---25ekim---regl---otluJ
8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz
9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otluJ
10.gün…36.4---28ekim---verimsiz
11.gün…36.4---29ekim---verimsiz
12.gün…36.1---30ekim---verimsiz
13.gün…36.2---31ekim---yarı otluJ
14.gün…36.5---01kasım--verimsiz

2f9770 Ovulation Charts

günaydın arkadaşlar....

cok düzenli cıkmış ve artmış maşşallah hamile gibi görünüyorsun :nazar: benim cok tutarsız ölcümlerim dijital aldım sabah kalktım 34.5 saçma değil mi? :KK25: bir türlü doğru ölçemedim :KK28:

inşallah dedğin gibi hamileyimdir canım üşüyorsan da düşük çıkabilir ateşin dikkat et üşütme kendini :KK70:

ben merak edip öğle akşam da ölçüyorum 37.2 37.4 civarı çıkıyor gün arasında sabah 7.15 yataktan çıkmadan uyanınca hemen ölçüyorum

X