Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar birşey sorcam ben bu ay ateş ölçtüm ara rara ölçüyordum ama bu ay kürler uygulamıştım normalde yumurtlama problemim var o yüzden takip etmiştim bir de 14.günden sonra adet düzenleyici kullanmaya başlamıştım [bu arada korumuyo sadece düzenliyor] 15.gün 36.1 olan ateşim 36.3 e sabitlendi bundan dört gün öncede sabah 35.7 ye düştü ertesi gün 36.6 ya tekrar sabitlendi bu güne kadar böyle geldi bugün almam gereken son ilaç vardı ve dördüncü gün hastalanmam gerekiyordu lakin bugün kanamam başladı sanki çok az lekeler var ama ateşimde 36 oldu sizce ne olmuştur bilmiyorumkismile uzun zamandır ilk defa böyle ateşim güzelce sabitlenmişti sanırım sevincim kursağımda kaldımafoldumben

308ec2 Ovulation Charts
kizlar bu tabloya gore yumurtlama dogru ise bugun yarin olmam lazim
offf ne acayip bi ay oldu benim sorunum ne cok merak ediyorum ya kist mi var stresmi niye boyle oldu
tabloda pozitif cikan ovulasyon testi gunleri yazmadim cunku 8 inden 19 una kadar yaptigim testlerin cogu hep pozitif cikti sonrada testlerim bitti 19 uda pozitifti yani 2 cizgi neredeyse hep ayni renkteydi cogu gun

taf canım süper bir haber hayırlı uğurlu olsun maşallah
zaten ateşinden belliydi hamile olduğun

duruşah kız rüyan çıktı :lepi:
ayyyy sorma evet çıktı rüyam şekerim...inşallah hepimizi bir görürüm rüyamda:)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

duruşah testlerinde otlar olmadığına göre :) bence yakın değil,değer düşük olması gerektiği için düşmüştür belki daha da düşecek,siz gün aşırı çalışıyorsanız sorun yok bence .

sevgili julia ve duruşah benide görün rüyanızda yaaaa

1 gun 36,2
2 gun 36,2
3 gun 36,1
4 gun36,1
5 gun 36,1
6gun 36,2
7 gun 36,0
8 gun 36,1
9 gun 36,1
10 gun 36,1
11 gun 36,2
12 gun 36,0
13 gun 35,8
14 gun 36,0
15 gun 36,2
16 gun 36,2
17 gun 36,5

selam arkadaşlar bu topiğe yeni girdim.ateş ölçme hakkında hiçbir bilgim yok ne zaman başlamam gerekiyor?bugun adetimin 2.ci günü ve sizin yazılarınızdaki adreslerden ben hiç bişey anlamadım girdim yabancı yazıyor zaten onalr ne demek?yardımcı olursanız sevinirim.

selina yardımcı olabilirim istersen.özeline msj atmayı denicem

selina geldimi msj

20 gun 36.7 sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…