Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8

sanırım regl gelecek ateşim düştü tabi hiç uyuyamadım uykudan uyanıp durdum ateşimi etkiledi mi bilmiyorum yarın belli olur ateş düzenim meraktan ölüyorum duy sesimizi allahım:Saruboceq:

dün kanda B-HCG baktırdım 329,53 çıktı :nazar:
Allahım... şükürler olsuuun her isteyene versin hayırlı zamanda :nazar::Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar olumunekankayizsmile o kadar şaşkınım ki yani inanamıyorum o yüzden şaşkınım bilmiyorumkismile pazar günü bir daha kan testi yaptıracağım değerim ikiye katlanmış mı diye o zaman içinrahat edecek çok mutluyum çok sositososito

taf canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :teytey:ben zaten senin ateş tablondan anlamıştım ateşin yüksek seyrediyordu tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inş.darısı başımıza boshayallersmilene kadar zamanda kaldın canım bu kaçıncı ayındı?

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar olumunekankayizsmile o kadar şaşkınım ki yani inanamıyorum o yüzden şaşkınım bilmiyorumkismile pazar günü bir daha kan testi yaptıracağım değerim ikiye katlanmış mı diye o zaman içinrahat edecek çok mutluyum çok sositososito

ama cnm ya zaten baya ii 329 süper maşallahhh tabıkı yaptır değer katlanması lazım :nazar::nazar::nazar:

taf canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrr :teytey:ben zaten senin ateş tablondan anlamıştım ateşin yüksek seyrediyordu tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inş.darısı başımıza boshayallersmilene kadar zamanda kaldın canım bu kaçıncı ayındı?

teşekkür ederim Allah sizlere de nasip eder hayırlı zamanda inşallahhhh:Saruboceq: ben haziran ayında korunmayı bıraktım bu 5. denememizdi bu sefer başardık sanırım yani pazar günü kan değerlerim ikiye katlanırsa için rahat edecek :Saruboceq::nazar:

ama cnm ya zaten baya ii 329 süper maşallahhh tabıkı yaptır değer katlanması lazım :nazar::nazar::nazar:

inşallah ya :Saruboceq: değerin bu kadar yüksek çıkacağını da düşünmüyordum ama beklediğimden yüksek çıkınca annemlere de söyledim dayanamayıp :sm_cool::nazar: ama doktora hemen gitmek istemiyorum kese hemen görünmez diye o yüzden pazar günü tekrar özelde kan değerlerime baktıracağım içim rahat etsin diye olumunekankayizsmile

inşallah ya :Saruboceq: değerin bu kadar yüksek çıkacağını da düşünmüyordum ama beklediğimden yüksek çıkınca annemlere de söyledim dayanamayıp :sm_cool::nazar: ama doktora hemen gitmek istemiyorum kese hemen görünmez diye o yüzden pazar günü tekrar özelde kan değerlerime baktıracağım içim rahat etsin diye olumunekankayizsmile

maşallah cnm bence gayet güzel allahım sağlıklı gebelik nasıp etsin inşş :nazar::nazar::nazar: tebrikler tekrar msj baktınmı ???

canım tebrik ederim :nazar: allah analı babalı büyütsün
kızlar ben aranıza yeni katıldım bu cizelgeyi nasıl yapıyorsunuz :uhm:

taf tebrik ederim güzelim...tıpkı rüyamdaki gibi herkes seni yazıyo:)))

olumunekankayizsmile teşekkür ederimm evet çok doğru valla kalbin çok temizmiş senin rüyanda çıkmışım inşallah sen de böyle güzel duyguları yaşarsın hayırlı zamanda inşallahhh :Saruboceq:
bu ay julia da beni rüyasında görmüştüolumunekankayizsmile 3 gün önce de annem rüyasında görmüş sanki ben onların yanına memlekete gitmişim süpriz yapmışım annem çok sevinmiş:ecrin_bebek: kız kardeşim de test yaptığım gün memleketteki evimizin önünde bir sürü koç görmüş bunların hepsi bir işaret sanki çok duygulandımolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile teşekkür ederimm evet çok doğru valla kalbin çok temizmiş senin rüyanda çıkmışım inşallah sen de böyle güzel duyguları yaşarsın hayırlı zamanda inşallahhh :Saruboceq:
bu ay julia da beni rüyasında görmüştüolumunekankayizsmile 3 gün önce de annem rüyasında görmüş sanki ben onların yanına memlekete gitmişim süpriz yapmışım annem çok sevinmiş:ecrin_bebek: kız kardeşim de test yaptığım gün memleketteki evimizin önünde bir sürü koç görmüş bunların hepsi bir işaret sanki çok duygulandımolumunekankayizsmile
canım benim kıyamam...allah kucağına almayı nasip etsin inşşş...senin için hayırlı olanı versin rabbim...artık darısıdatüm isteyenlere olsun:)))opuyorumnanaktan

regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9
25.gün.36.9
26.gün.36.8

sanırım regl gelecek ateşim düştü tabi hiç uyuyamadım uykudan uyanıp durdum ateşimi etkiledi mi bilmiyorum yarın belli olur ateş düzenim meraktan ölüyorum duy sesimizi allahım:Saruboceq:

ateşin düşmemiş gayet iyi moralini yüksek tut daha 4 günün var olumunekankayizsmile

kıslar herkese selam
bende bu ay ateş ölçme yontemını denicem bıraz araştırdım sizin yazdıklarını falan okudum ama pek bişey anlamadım :KK43:yanı yumurtlama olduğu gun ateş yuksek mi olmalı biraz banada bılgı verirseniz sevinirim

X