taf sen boş değilsin canım bence
hadi haayırlısı olsun
korkma şeker sakin ol yaşanacaksa eğer kaçamazsın...yok eğer o dünya ya gelecekse yine bişey yapamazsın...relax lütfen...ben de 5 kez yaşadım 1 yıl içinde kimyasal gebeliği..ama korkmakla bişey değiştiremiyoruz...sakin ol pozitif ol sonuçta öyle olsun..teslim ollllay inşallah ya çok korkuyorum temmuz ayında adetim 1 gün geçince kanda 7,6 çıkmıştı hemen ertesi gün kanamam oldu kimyasal gebelik yaşamışım meğer :çok üzgünüm: o yüzden korkuyorum bu ay da öyleyse diye inşallah hayırlı bir haber alırım yarın öğleden sonra eğer adetim gelmezse kan testi yaptıracağım eyvahedigeldismile
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts yarın adet günüm bu sabah ateşim düşmedi eyvahedigeldismile heyecan yaptım ayyy delikafadulden
Günaydın Arkadaşlar
Taf ateş tablon çok iyi MaşallahHadi hayırlısı
Benimde ağustosta kimyasal gebelik olmuştu 76 gibi bi değer çıkmıştı sonra düştü
Tablom burada eyvahedigeldismile
31b4a4 Ovulation Charts
ateşin güzel seyrediyor inşallah böyle devam eder maşallah :Saruboceq:
inşallah canım bence sen de var bebiş hadi hayırlısı haberlerini bekliyorum canım inşallah gelmiştir bebişin :Saruboceq::Saruboceq:olumunekankayizsmile
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza...... zemuszemus
sedis çok emin olamadım aslında ama ya 15. gün ya da 18. gün FFde tablo yapsana sen de orda daha net olur.
hoşgeldin aysgl sen de aramıza :)