Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sedis kızlar yardımcı olurlar ben davet de y ollayamıorum,bekle elbet biri elini tutar :)

bugün oğlum evde olduğu için onunla meşgulum valla arada bakabiliorum kızlar ,o yüzden geç cvp yazabilirim :)

sevgili sedis FF ye üye olmak için googlenin çeviri programı var onu kullan
aslında çok zor değil orda yazılanları tercüme et
ona göre önce üye olcan sonrasında email adresine onay geliyor ona göre yapabilirsin
yani sadece biraz uğraşman gerekcek.
ben davet yollmayı bilmiyom bilseydim yollardım
kolay gelsin

nasılsın canım ateşin nasıl gidiyor

hilalcim ben 5.ve 6.aylarda ateş ölçmüştüm ateşim adet günümde 36.9 a kadar çıkmıştı yalnız ertesi günü 36,3 e düşünce hüsrana uğradım ve bir daha ölçmedim ama bu ayda olmazsa önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesine başlıycak doktorum ateşimide ölçücem bakalım hayırlısı artık..

hilalcim ben 5.ve 6.aylarda ateş ölçmüştüm ateşim adet günümde 36.9 a kadar çıkmıştı yalnız ertesi günü 36,3 e düşünce hüsrana uğradım ve bir daha ölçmedim ama bu ayda olmazsa önümüzdeki ay klomen ve çatlatma iğnesine başlıycak doktorum ateşimide ölçücem bakalım hayırlısı artık..

senin nasıl gidiyor?..

hayırlısı olsun tatlım doktorun tavsiyelerine uy bence klomen vesile olur bir baktın :) ateşini ölç ben burdan bakarım sana :)

bende ne olsun bu ya aşılamayla başlıyacağız doktorumla sonra olmasa tüpbebk bebişim sanki gelicek gibi ay çocuklar gibiyim içim kıpır kıpır bakalım hayırlısı herşeyin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun tatlım doktorun tavsiyelerine uy bence klomen vesile olur bir baktın :) ateşini ölç ben burdan bakarım sana :)

bende ne olsun bu ya aşılamayla başlıyacağız doktorumla sonra olmasa tüpbebk bebişim sanki gelicek gibi ay çocuklar gibiyim içim kıpır kıpır bakalım hayırlısı herşeyin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. olumunekankayizsmile

Hadi inş.tatlım bende çok umutluyum bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda olacağına çok inanıyorum en kısa zamanda geleceğine çok inanıyorum o yüzden pozitif olmaya çalışıyorum her daim.. ben aslında seni hamile sanmıştım ama Allah söyletti demekki senin en kısa zamanda kalacağına inanıyorum canım Rabbim tez zamanda kavuştursun herkesi :Saruboceq:

Hadi inş.tatlım bende çok umutluyum bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda olacağına çok inanıyorum en kısa zamanda geleceğine çok inanıyorum o yüzden pozitif olmaya çalışıyorum her daim.. ben aslında seni hamile sanmıştım ama Allah söyletti demekki senin en kısa zamanda kalacağına inanıyorum canım Rabbim tez zamanda kavuştursun herkesi :Saruboceq:

Allah söyletmiş tatlım inş. bak inanıyoruz diye bebişlerimiz geliyo umudumuzu yitirmiyoruz gelicek diye bekliyoruz bu çok güzel bişey pozitif düşünce canım sen benim hamile olduğumu ne zaman biliyodun kaç ay önce

Allah söyletmiş tatlım inş. bak inanıyoruz diye bebişlerimiz geliyo umudumuzu yitirmiyoruz gelicek diye bekliyoruz bu çok güzel bişey pozitif düşünce canım sen benim hamile olduğumu ne zaman biliyodun kaç ay önce

bu ateş topiğini daha yeni okumaya başladım seni hamile sandım belirtilerini falan yazmışsın sanırım içime hamileymişsin gibi doğdu hayırlısı bakalım inş.tez zamanda gelir meleğin boshayallersmile

bu ateş topiğini daha yeni okumaya başladım seni hamile sandım belirtilerini falan yazmışsın sanırım içime hamileymişsin gibi doğdu hayırlısı bakalım inş.tez zamanda gelir meleğin boshayallersmile

haaaaa bilmemki tatlım inş. en kısa zamanda gelir bebişim :)

tatlım ben yemek hazırlamaya gidiyorum akşam görüşüyoruz öpüyorum seni olumunekankayizsmile

hilalcim ben çıkıyorum tatlım akşamları giriyorum arada sende girersen grş.yine hem daha detaylı konuşuruz işlerimi toparlamam lazım o yüzden çıkıyorum tatlım hoşçakal.. opuyorumnanaktan

Hilalcim inş bu iyi düşüncelerle bebğin de gelecek sen merak etme ,az kaldı inşallah :)

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim
9.gün.... 36,4..... 28 ekim ov.testi otsuz

30368d Ovulation Charts

X