Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama ben 32 gunde 1 oluyorum 2 aydır 1gun 2 gun geciyor adetim önceden hep 1 gun 2gun erken olurdum 32 gunden hesapladımmı 12 14 16 benim için gecerli olmuyor sanırım gerci bugun benim 17 gunum yumurtlamışta olabilirim allahtan dun calışma vardı acep bugunde calışsammıkaydirigubbakcemile3

naz elmas tablonun tamamını koysana hatırlamak çok zor oluyor,dün yumurtlamış olabilirsin

Emrivaki ben bu tabloya artık bebk gelsin derim bence,heyecanla bekleyecem belirgin bir yerleşme düşüşü var,chart gallery de FFde bakabilirsin,bu şekildeki tablolar genellikle hamile tablolarında var :) ayy hadi inşallaaahhhh :)

merhaba arkadaşlar opuyorumnanaktan

taf,cigdem55 ateşleriniz maş :nazar:
inş güzel bir şeyin habercisidirler :ecrin_bebek:
benim 3gündür göğüslerimde artan bi ağrı var,ama yoramıyorum başka
şeye yanıltabiliyor,geçen ay ovulasyondan hemen sonra ağırmaya başlamıştı CADIARZU

2ce19f Ovulation Charts

benimkisi :eek:

kasıklarımdaki ağrıdan dolayı adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım:çok üzgünüm: ama hayırlısı bakalım bekliyorum 29 ekimiboshayallersmile senin ateşindeki yükselme de çok iyi maşallah :nazar:5 günün var gibi görünüyor ama geçen ay kısa sürmüş luteal fazın bakalım inşallah hamilesindir :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar opuyorumnanaktan

taf,cigdem55 ateşleriniz maş :nazar:
inş güzel bir şeyin habercisidirler :ecrin_bebek:
benim 3gündür göğüslerimde artan bi ağrı var,ama yoramıyorum başka
şeye yanıltabiliyor,geçen ay ovulasyondan hemen sonra ağırmaya başlamıştı CADIARZU

2ce19f Ovulation Charts

benimkisi :eek:

Ayyy Maşallah Maşallah ateşin harika :nazar:
Hadi hayırlısı :)
Bende de var 3-4 gündür ağrı, şişkinlik

TAMAM YAZIYORUM KIZMA JULİA CIM
9 gun 36.2
10 gun 36.2
11gun 36.6
12 gun 36.4
13 gun 36.2
14 gun 36.2
15 gun 36.3
16 gun 36.0
17 gun 36.6 cnm ben bugun yumurtladımmı şimdik yarın bakalım kaç olcak

evet ya vucudumu artık tanıyamıyorum adete yakın gögüslerim şişerdi acırdı kasıklarımda agrırdı son üç aydır adettim bitiyor 2 gun sonra bu belirtiler başlıyor taki adet olunca geciyor ben anlamadım bu işten acep hormonlar yenimi oturdu yerine ne gerci19 ay oldu evlendigim alışması lazım dı artık kafamçokkarıştı

ay yok naz elmas kızmam ben :)
bence dün olmuş olabilir ama bunu bundan sonraki atein onaylayacak çalıştıysanız sorun yok zaten bugün de olsun ateşine göre dinlenirsin artık :)

ay yok naz elmas kızmam ben :)
bence dün olmuş olabilir ama bunu bundan sonraki atein onaylayacak çalıştıysanız sorun yok zaten bugün de olsun ateşine göre dinlenirsin artık :)

dinlenmek gerek oggg oldum zaten bide gecen aya göre 22 gunde yüksek en yüksegi bide bakalım ogun ne olacak biz ayda bir keremi yumurtluyoz yoksa 1 2 3 kere falanmıCADIARZU

sadece ayda bir keredir,bazı kişilerde iki kere olabilir ama bu iki yumurtlama arasında en fazla 2-3 gün oluor çok uzun bir süreç olmaz yani.

herkese selam bende yeni ateş ölçme yöntemini kullanmaya başlayanlardanım.hoş bu yöntemden hiçbişe anlamadım.ama hamileyim diye umutlanıyorum.24 ekim yumurtlama günümdü.kandan hangi gün baktırmamı tavsiye edersiniz?

herkese selam bende yeni ateş ölçme yöntemini kullanmaya başlayanlardanım.hoş bu yöntemden hiçbişe anlamadım.ama hamileyim diye umutlanıyorum.24 ekim yumurtlama günümdü.kandan hangi gün baktırmamı tavsiye edersiniz?

yumurtlama gününden 7-10 gün sonra baktırabilirsin.

hadi yav bu kadar çabuk olduğunu bilmiyrdum.çok teşekkür ederim.peki ateşim kaç olmalı eğer hamileysem?

kızlar günaydın,
geçen ayki tablomdan hiçbirşey anlayamadım.Sanırım bir yerde eksik bişi yaptım.
Bu ayki tablomu yapmayı becerdim,ateşim regl dönemimde düştü ve regli biter bitmez yine hafif bir yükselme yaptı.
Dün ovulasyon testlerim de geldi.27 günde bir regli olduğumdan ayın 30unda testleri yapmaya başlayacağım hayırlısıyla...bakalım bu sefer tuturacakmıyız?

Lightlife cım benim vücut ısım seninkinden biraz daha düşük olduğundan seninkine yetişemedim gördüğün gibikaydirigubbakcemile5

316977 Ovulation Charts

seninkiyle benimki arasında benzerlik menzerlik kalmamış :))

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim
8.gün.... 36,4..... 27 ekim

30368d Ovulation Charts

merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..

regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9

kızlarrrrrr benim ateşim yükseliyo sanırım yavas yavasv inş böyle gider sabit kalması gerekiyormu ateşin yoksa yükselerek mi gidiyor son 6 kaldı rabbim hepimize versin bebişlerimizi inşallah göğüs ucu acımalarım hafifledi göğüslerim şişti ağrıyor bakalımm nasip bu arada akıntımda geçmedi yumurtlamadan sonra sürekli var beyaz ayyyyyyy umutlanıyorum sonra kasık batması yok diye umudum gidiyo opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts yarın adet günüm bu sabah ateşim düşmedi eyvahedigeldismile heyecan yaptım ayyy delikafadulden

merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..

regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8
24.gün.36.9

kızlarrrrrr benim ateşim yükseliyo sanırım yavas yavasv inş böyle gider sabit kalması gerekiyormu ateşin yoksa yükselerek mi gidiyor son 6 kaldı rabbim hepimize versin bebişlerimizi inşallah göğüs ucu acımalarım hafifledi göğüslerim şişti ağrıyor bakalımm nasip bu arada akıntımda geçmedi yumurtlamadan sonra sürekli var beyaz ayyyyyyy umutlanıyorum sonra kasık batması yok diye umudum gidiyo opuyorumnanaktan

ateşin güzel seyrediyor inşallah böyle devam eder maşallah :Saruboceq::nazar:

X