Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2f9770 Ovulation Charts

KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
6.gün…..36.4---24ekim---regl---otlu
7.gün…..36.4---25ekim---regl---otlu
8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz
9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otlu
10.gün…36.4---28ekim---verimsiz

yeni bir umutla çıktım yola...inşallah daha çok bekletmeden gelir bebişlerimiz ya:KK43:(((

taf sen boş değilsin canım bence
hadi haayırlısı olsun

ay inşallah ya çok korkuyorum temmuz ayında adetim 1 gün geçince kanda 7,6 çıkmıştı hemen ertesi gün kanamam oldu kimyasal gebelik yaşamışım meğer :çok üzgünüm: o yüzden korkuyorum bu ay da öyleyse diye inşallah hayırlı bir haber alırım yarın öğleden sonra eğer adetim gelmezse kan testi yaptıracağım eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ay inşallah ya çok korkuyorum temmuz ayında adetim 1 gün geçince kanda 7,6 çıkmıştı hemen ertesi gün kanamam oldu kimyasal gebelik yaşamışım meğer :çok üzgünüm: o yüzden korkuyorum bu ay da öyleyse diye inşallah hayırlı bir haber alırım yarın öğleden sonra eğer adetim gelmezse kan testi yaptıracağım eyvahedigeldismile
korkma şeker sakin ol yaşanacaksa eğer kaçamazsın...yok eğer o dünya ya gelecekse yine bişey yapamazsın...relax lütfen...ben de 5 kez yaşadım 1 yıl içinde kimyasal gebeliği..ama korkmakla bişey değiştiremiyoruz...sakin ol pozitif ol sonuçta öyle olsun..teslim ollll

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts yarın adet günüm bu sabah ateşim düşmedi eyvahedigeldismile heyecan yaptım ayyy delikafadulden

Günaydın Arkadaşlar

Taf ateş tablon çok iyi Maşallah :nazar: Hadi hayırlısı :emir_bebek:
Benimde ağustosta kimyasal gebelik olmuştu 76 gibi bi değer çıkmıştı sonra düştü
Tablom burada eyvahedigeldismile
31b4a4 Ovulation Charts

Son düzenleme:
Günaydın Arkadaşlar

Taf ateş tablon çok iyi Maşallah :nazar: Hadi hayırlısı :emir_bebek:
Benimde ağustosta kimyasal gebelik olmuştu 76 gibi bi değer çıkmıştı sonra düştü
Tablom burada eyvahedigeldismile
31b4a4 Ovulation Charts

yaa senin kimyasal gebelikteki hormon değerin daha yüksekmiş Allah inşallah bu ay nasip eder bize:Saruboceq: senin tablon da çok güzel gidiyor maşallah:nazar: senin için de yarın son ateş günün bakalım inşallah düşmez seninki de olumunekankayizsmile

Aminnnn :) Hayırlı haberler veiririz hep beraber inşallah

Bi de benim kimyasal gebeliğim ilginçti gün olarakta
Normalde kimyasal gebelikler 5. haftada son bulurmuş benim ki 39 günlüktü yani 6. haftanın içindeydi :S

Son düzenleme:
ateşin güzel seyrediyor inşallah böyle devam eder maşallah :Saruboceq::nazar:

inşallah canım bence sen de var bebiş hadi hayırlısı haberlerini bekliyorum canım inşallah gelmiştir bebişin :Saruboceq::Saruboceq::nazar:olumunekankayizsmile

çiğdem ve taf bence yarın sabah ilk idrarla test yapın,ikinizn de tablosu maşallah i,yi,taf hatta seninki normalden farklı sen de görmüşsün duruşahın dediği gibi boş görünmüor :)
tabi bu şekilde hamilesin eksin demek olmuyor ,en güzeli testler açıklayacak,yarın sabah test yapabilirsiniz ya da hiç beklemeyim diyorsanız kan verirsiniz yarın :)

Bu arada soran arkadaş için yazıorum 24 ekimde ovulasyon tamamlandıysa daha 4 gün olmuş ,bu duurmda en erken 12. günde test yapılmalı diğerleri yanıltır,erken test yapmak ya umut kırar ya da boş yere sevindirir.

Teşekkürler Julia :) İnşallah beklediğimiz gibidir sonuçlarda :) Ben bir kaç gün beklesem iyi olacak
Ama Taf sen hemen yap yarın sabah senin ateşin benimkinden çok daha iyi :)
İnşallah hayırlı haberlerini alırız yarın

merhaba kızlar bende koyayım tablomu.

14 ekim reglnin 7 gününden başladım
7.gün_____35.9
8.gün_____36.0
9.gün_____36.3
10.gün____36.2
11.gün_____36.5
12.gün_____36.0
13.gün_____36.1
14.gün_____36.5
15.gün_____36.2
16.gün_____36.5
17.gün_____ölçmedim ve pc deki programa göre yumurtlama günüm
18.gün_____36.3
19.gün_____36.5
20.gün_____36.6
21.gün_____36.6

Son düzenleme:
sedis çok emin olamadım aslında ama ya 15. gün ya da 18. gün FFde tablo yapsana sen de orda daha net olur.

hoşgeldin aysgl sen de aramıza :)

sedis çok emin olamadım aslında ama ya 15. gün ya da 18. gün FFde tablo yapsana sen de orda daha net olur.

hoşgeldin aysgl sen de aramıza :)

anlayamadım ki ben o siteyi.herşey yabancı dil sabırlı biri lasım bana anlatmak için

Çoğu kişi google translate ile halletti galiba ,anlamayan için biraz zor,bir kere yapsan gerisi kolay .

taf ve julia canım alıntı yapmama izin vermiyor hoşbulduk :) pc bizim işyerinde net yasaklandı bazı siteler açılmıyor o yüzden alıntı yapamadım engelli sayfası çıkıyor kk ninde bazı sayfaları çaılıyor bazıları açılmıyor yazdıklarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın ama akşamları girdikçe yazmaya çalışırım taf cım şuan ateş tablom yok 5.ve 6.aylarda ölçmüştüm sonra hüsrana uğradığım için bi daha ölçmedim 1 kasım adet günüm beklenmeyen gün yani :)) eğer adetim gelirse tekrar başlamayı düşünüyorum ateş ölçme yöntemine eğer bu ayda olmazsa bir dahaki aya klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesine başlıcam kısmetse ama umarım gerek kalmaz boshayallersmile

taf canım bu arada atşe tablon süper gidiyor umarım meleğin seninledir......boshayallersmile

X