Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KASIM ATEŞ TABLOSU----------TÜKÜRÜK
1.gün…..36.7---19ekim---leke---verimsiz
2.gün…..36.5---20ekim---leke---verimsiz
3.gün…..36.6---21ekim---regl---verimsiz
4.gün…..36.5---22ekim---regl---verimsiz
5.gün…..36.4---23ekim---regl---bol otluJ
6.gün…..36.4---24ekim---regl---otlu
7.gün…..36.4---25ekim---regl---otlu
8.gün…..36.3---26ekim---regl---verimsiz
9.gün…..36.5---27ekim---leke---yarı otlu

2f9770 Ovulation Charts

şimdi sabah saatimin çalmasına 5 dk kala ateş ölçtüm meraktan 36.5 çıktı...5 dk sonra saatim çaldı birde o zaman ölçtüm 36.4 çıktı hangisi geçerli şimdi...5 dakikada bu kadar değişirmi dersiniz

günaydın arkadaşlar.bi soru soracam.hamilelikte ateş düşüptemi yükseliyor.yoksa düşüp tekrarmı çıkıyor.

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts bilmiyorumkismile karnımda kasık bölgemde feci şişlik var adet geldi gelecek gibi herşey olabilir hayırlısı eyvahedigeldismile

2f9770 Ovulation Charts

şimdi sabah saatimin çalmasına 5 dk kala ateş ölçtüm meraktan 36.5 çıktı...5 dk sonra saatim çaldı birde o zaman ölçtüm 36.4 çıktı hangisi geçerli şimdi...5 dakikada bu kadar değişirmi dersiniz

Bende de buna benzer bir durum olmuştu. İlk ölçtüğüm değeri baz aldım durusah

2f9770 Ovulation Charts

tam dakik ölçmene gerek yok bence illaki aynı dakikada mı ölçüyorsun bilmiyorumkismile önemli olan uyandığın gibi ölçmen tabikigeç saat olmamak ve çook uyumamak kaydıyla kaydirigubbakcemile3 çok uyunduğunda ateş yüksek çıkıyor. ben sabaha karşı çok uyanıp yatıyorum yani derin uykuda olamıyorum ama 06:00 ile 06:45 arasında ölçmeye gayret ediyorum:1rolleyes: 5 dk ya değişir ateş ölçümü ilk uyandığın gibi ölçtüğün değeri baz al her zamanyerimseniben

kızlar günaydın,
geçen ayki tablomdan hiçbirşey anlayamadım.Sanırım bir yerde eksik bişi yaptım.
Bu ayki tablomu yapmayı becerdim,ateşim regl dönemimde düştü ve regli biter bitmez yine hafif bir yükselme yaptı.
Dün ovulasyon testlerim de geldi.27 günde bir regli olduğumdan ayın 30unda testleri yapmaya başlayacağım hayırlısıyla...bakalım bu sefer tuturacakmıyız?

Lightlife cım benim vücut ısım seninkinden biraz daha düşük olduğundan seninkine yetişemedim gördüğün gibikaydirigubbakcemile5

316977 Ovulation Charts

günaydın arkadaşlar.bi soru soracam.hamilelikte ateş düşüptemi yükseliyor.yoksa düşüp tekrarmı çıkıyor.

belli olmaz ki o ... sadece adet tarihin yaklaştığında yani en azından 1 gün kala filan ateşin düşüşe geçer veya kişiye göre değişir 2-3 gün önceden bile düşüşe geçebilir o zaman adet olacağını anlarsın. kiminde çok düşmez tam adet olduğu gün birden düşer. bu işler belli olmuyor anladığım kadarıyla bilmiyorumkismile

2f9770 Ovulation Charts

duruşah cım, benim de saatim 6,55 e kurulu.bazen 6,45 gibi kendim uyanıyorum ve ölçüyorum.sonucta yataktan kalmadan ilk ölçülen değer esas olur sanıyorum.5-6 dk fark etmez..yani ben öyle yapıyorum...:hulya:

Benim ateş tablomda burada :)

31b4a4 Ovulation Charts

hala ortalamanın üstünde daha 2 günün var bakalım ne olacakgerçi benim geçen ay adetten bir gün önce ortalamanın üstündeydi yine ama bariz bir düşüş olmuştu ordan anlamıştım adetin geleceğini bilmiyorumkismile benim yarın sabah adetten önceki son ölçümüm olacak bakalım düşerse adet geliyor demektir eyvahedigeldismile

2 gün var ama kasıkta ağrı var hafif :S Bi de şiştim de, geliyo sanırım
Hiç içimde umut yoktu bu ay zaten nedense :S

bende de buna benzer bir durum olmuştu. Ilk ölçtüğüm değeri baz aldım durusah

tam dakik ölçmene gerek yok bence illaki aynı dakikada mı ölçüyorsun bilmiyorumkismile önemli olan uyandığın gibi ölçmen tabikigeç saat olmamak ve çook uyumamak kaydıyla kaydirigubbakcemile3 çok uyunduğunda ateş yüksek çıkıyor. Ben sabaha karşı çok uyanıp yatıyorum yani derin uykuda olamıyorum ama 06:00 ile 06:45 arasında ölçmeye gayret ediyorum:1rolleyes: 5 dk ya değişir ateş ölçümü ilk uyandığın gibi ölçtüğün değeri baz al her zamanyerimseniben
tamam şekerler ilginizden dolayı teşekkür ediyorum sizlere...rabbim gönlünüze göre versin inşallah

hamilelikte ateş ovulasyondan sonra ortalama değerlerinin üstünde kalır,düşmez. bu değer illaki 37-38 olacak demek değildir.

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
30bc44 Ovulation Charts bilmiyorumkismile karnımda kasık bölgemde feci şişlik var adet geldi gelecek gibi herşey olabilir hayırlısı eyvahedigeldismile

taf eğer yarın değerin 36. 6 ya düşerse adet gelior demektir yoksa hala umut veren bir tablon var ,bakalım yarın nolacak?

Çiğdem bu senin için de geçerli eğer yarın değerin düşerse adet gelior demektir,stres yapmayın diycem ama eminim heyecanla ölçewceksiniz :) ben de öyle olmuştum :) inş düşmez değerleriniz hadi hayırlısı.

bende de yükselme var dun 36.0 dı bugun 36.6 idi. yumurtlucam galiba hadi herşeyin hayırlısı :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar opuyorumnanaktan

taf,cigdem55 ateşleriniz maş :nazar:
inş güzel bir şeyin habercisidirler :ecrin_bebek:
benim 3gündür göğüslerimde artan bi ağrı var,ama yoramıyorum başka
şeye yanıltabiliyor,geçen ay ovulasyondan hemen sonra ağırmaya başlamıştı CADIARZU

2ce19f Ovulation Charts

benimkisi :eek:

X