Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Arkadaşlar
Göğüslerimdeki acıma gitti ama karnımdaki şişlik hala mevcut :S
Taf ateş tablon harika maşallah :nazar:
Bekleyis son 8 sayıyosun hadi hayırlısı :emir_bebek:

31b4a4 Ovulation Charts

Günaydın Arkadaşlar
Göğüslerimdeki acıma gitti ama karnımdaki şişlik hala mevcut :S
Taf ateş tablon harika maşallah :nazar:
Bekleyis son 8 sayıyosun hadi hayırlısı :emir_bebek:

31b4a4 Ovulation Charts

senin ateşin de çok güzel inşallah böyle devam eder:Saruboceq: ben sabah ateşimi görünce çok heyecanlandım ama bakalım yarın ve öbürgün ne olacakeyvahedigeldismile

taf ve çiğdem ikinizin de tablosu giderek yükselen bir ortalama gösteriyor ,çok güzel maşallah ama beklemekten başka çare yok :) hadi hayırlısıııı :)))

Rabbim isteyen herkese de ikiz versin inşşaaaallaaahhh :)

slm kızlar yaw bu ay tablom iyi degil benim gecen aykinden düşük seyrediyor bide bir aydan fazladır sol kasıgım agrıyor cok rahatsız edici dr gittim temiz cıktı anlamadım neden agrıyor namaz kılarken yatarken cogunlukla hissediyoorum iki büklüm oturamıyorumda ufffffffffffff neyse tablomu yazayım

9.gun 36.2
10 gun 36.2
11.gun 36.6
12 gun 36.4
13 gun 36.2
14 gun 36.2
15gun 36.3
16 gun 36.0 gecen ay bundan daha güzeldi bide bengecen ay 32 gun adet gördüm yumurtlamama var daha galiba bide her ay bir keremi yumurtluyoruz biz :) yoksam yumurtlamadıgımızda oluyormu.:KK43:

julia nasılsın kuzum senin doguma nekadar kaldı yaklaşmıştır.allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

Teşekkürler naz elmas,iyi olmaya çalışıorum çok şükür :) bana yaklaşık 5 hafta var.
senede bir kere de olsa yumurtlamadığımız ay olabiliyor. senin hala ovulasyon gerçekleşmemiş ama olacak gibi sen yine akıntını ıslaklığını takip et.sancın da belki başka bir nedendendir,rahimle ilgili olmayabilir,sıcak tut bakalım geçior mu?geçen aya göre kıyaslarsak 2 gün içinde olabilir ovulasyon sen bol boooll çalış :)

slm arkadaşlar bende ateş ölçe yöntemiyle hamile oldugumu ögrenenlerdenim beni eski zamanlarıma götürdünüz sizleri çok iyi anlıyorum hergün yeni bi heycanla uyanıp ateşini ölçmek bi öncekinden yüksek oldugunu görünce umutlanmak sevinmek cok güzel..benim simdi 8 aylık kızım var..rabbim isteyen herkese verir inş..ateş tablosunu ben adetim bitince ölçmeye basladım yumurtlama dönemi dedikleri bi zamn var biliyosunuzdur iki günlük bi süre o süreyi kaçırmadan o günlerde ilşkiye girmek lazım yani adetinin 14 15.günlerine geliyo..o günlerde atesindede bi yükselme oluyo zaten farkeedersiniz ölçünce..sonra tekrar düsüyo..ve eger hamileyseniz adete yakın tekrar yükselmeye baslıyo adet gününüz geldi eger hamile degilseniz ates anında düser ve adet olursunuz..
benim 38dereceydi ve adet günümün 3.günü test yaptım..daha önce yapmayın bekleyin derim..hamile kalmak içim benim yaptıklarım sık sık ilşki ilşkiden sonra bi 15dk.bacaklarımı yastık koyarak kaldırıp beklemek..stres yapmamak bu çok önemli..bebek gelicekse hiç ummadıgınız bir andada gelir zaten...inş..faydam dokunmustur hepinizi öpüyorum anne adayları:)

1.gün.... 36,6..... 20 ekim regl
2.gün.... 36,4..... 21 ekim regl
3.gün.... 36,2..... 22 ekim regl
4.gün.... 36,5..... 23 ekim regl
5.gün.... 36,3..... 24 ekim regl
6.gün.... 36,3..... 25 ekim regl ov.testi otsuz
7.gün.... 36,4..... 26 ekim

30368d Ovulation Charts

1 gun 36,2
2 gun 36,2
3 gun 36,1
4 gun36,1
5 gun 36,1
6gun 36,2
7 gun 36,0
8 gun 36,1
9 gun 36,1
10 gun 36,1
11 gun 36,2
12 gun 36,0
13 gun 35,8
14 gun 36,0
kizlar sanirim ben yumurtlamadim ya atesim cikmadi ama 13 gun cok beyaz yumurta gibi akintim vardi ve bugun azaldi eskisi gibi degil

esilya ateşin tamamlanmamış diyor ama büyük ihtimal senin ateşin yarın yükselir dolayısıyla son gün olarak bugünü alırız gibime geliyor :)
sen akıntıyı görmüşsün boşver gerisini inşallah olur ama bence çalışın derim hala şans var :)

julia arkadasim cok tsk ederim 2 gunden beri calismaktan maf olduk maas ay sonu geldimi sevinicegiz:))

bu tablo için ateşin düşmüş diyemeyiz canım.rahat ol...hem daha 22.gündesin...bu kadar erken düşüe geçmez ateş..ancak adetine 2 gün kala düşer en erken...rahat ol tamammı...stres yok...no stresssssss

cok sağol canım ben her gün gün içinde de ateşimi ölçüyorum kaça yükseliyo diye hep 36.9 larda cıkardı bugün 37.5 i gördüm gün içinde eşimde senin vücudun çok sıcak diyo inşallah gelir bebişlerimiz yaaa ama işte sadece göğüs uclarım ve göğüslerim ağrıyo başka birşey yok bugünde belim başladı kasık batması falan diye geçiyo sitede genelde herkeste oluyomuş bende yok ama o yüzden yine miolmadı diyorum nasip bekleyelim bakalım inşallah bende sizlerde bir an önce kavuşuruz meleklerimize :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr bişiy sorucamm benim ateşim br düşüyo bir cıkıyo ve cok düşük sizce neden böyle oldu..CADIARZU

merhaba arkadaşlar bende bu ay ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ama fazla birşey anlamıyorum tablomu yazıyorum yoru yaparsanız sevinirim ..

regl 5..gün..36.4
6..gün..36.5
7..gün..36.6
8..gün..36.4
9..gün..36.3
10.gün..36.4
11.gün..36.5
12.gün..36.2 (15 dakika gecikmeli yanlış olabilir)
13.gün..36.6
14.gün..36.4
15.gün..36.5
16.gün..36.4
17.gün.36.6
18.gün.36.8
19.gün.ölçemedim
20.gün.36.7
21.gün.36.7
22.gün.36.6
23.gün.36.8

günaydın kızlarrrrr ateşim bu şekilde devam ediyor son 7 inşallah gelir bebişlerimiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hergün bu saatte kalkıyorum ama 2 gündür ölüyorum uykusuzluktan hiç uyumamısım gibi uyuyasım geliyo mirmirmirmir

1 gun 36,2
2 gun 36,2
3 gun 36,1
4 gun36,1
5 gun 36,1
6gun 36,2
7 gun 36,0
8 gun 36,1
9 gun 36,1
10 gun 36,1
11 gun 36,2
12 gun 36,0
13 gun 35,8
14 gun 36,0
kizlar sanirim ben yumurtlamadim ya atesim cikmadi ama 13 gun cok beyaz yumurta gibi akintim vardi ve bugun azaldi eskisi gibi degil

kendini bu kadar kasma bende yumurtlamadım diye sıkıntı ypıyordum ateşimi bu ay ölçüyorum yeni başladım 16 gün gerçekleşti halbuki 26 günde 1 olur benim adetim bugün yarın olur allah sanada tüm bekleyenlerede versin bebek

X