Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
niye neden sorularını kafamdan atsam bende rahatlıcam belkide benim psikolojik olarak olmuyor zaten adetime yakın sapıtıyom ay tutmu acaba ay olmadımı acaba uffffffffffff sinir basıyor eevde birde tek kalınca her gunde gezilmiyor hep aklımda hep aklımda oyalancak birşeyim yok çünkü neyse bunalmayayım sizlerini seni ve herkesi ben sizi hep takip ediyorum ateşimi ölçmeye başladıgımda yazmaya başlarım artık bazen bizmi beceremiyoz diyorum aklımdan :kedi:kaydirigubbakcemile3

Nihahaha evet;koca bir kafan vardı bi de incecik kuyruğun;öyle balık gibi salak salak yüzüp arada mikroskopun diğer ucundaki anana öööyle eblek eblek bakardın derim.delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Senin kafan iyi karışmış gııı;doğrudürüst cümle bile kuramamışsın:)) ama psikolojik durumunun ne kadar mafoldumben'lediğini bir şekile çok güzel anlatmışsın.SEN BENİM BU DURUMUNA CEVABEN YAZDIĞIM ŞEYİ HİÇ Mİ OKUMADIN:BAS ŞU DÜĞMEYE DEDİM:HADİİİİİİİİİİİ ÇIK ŞU MODDAN DA GEYİK YAPALIM

yaa kızlar,beni bu sabah motor kullanırken çaaaat diye bi arı soktuydu;şimdi çok kötü şişti;tam da APIŞTAN haaa(gülmeyin bak);ona bi antiseptik sürüp geliyorum

Haddeee;mikroskop lamellerini temizlemeye unuttum ben gıııı;birbirlerine öyle yapışmışlar ki;ayıramadım;zamk gibi maşşallah delikafadulden

Yaw kocam gitti dağıttım bende;lameller birbirine yapışmış,bulaşıklar öööle duruyor;karı naapıyor:Bilgisayarın başında lak lak geyik yapıyor.Kızlar ortalığı bok götürüyor,hemen müdahale etmezsem çöp ev diye bütün kanallardan gelecekler vallaaa;bana müsade

kızlar muhabbetinizi bölmek istemem ama bu topicte muhabbet etmek yasakmış geçenlerde uyarılmıştık başka bi topic varmış muhabbet etmeye... söylemedi demeyin.

kizlar bu ates yükselmesinin herkezde olmasi gerekir mi yanii her kadin yumurtasi catladiginda atesi cikar mi :))

burda muhabbet olmasın denior da sanki diğer başlığa gelen var :)

tuanaker evet ateş yükselior çünkü hormonlarımızı değişiyor bu onun sonucu.

1.gün.... ???..... 16 eylül regl
2.gün.... ???..... 17 eylül regl
3.gün.... ???..... 18 eylül regl
4.gün.... 36,4.... 19 eylül regl
5.gün.... 36,5.... 20 eylül regl
6.gün.... 36,3.... 21 eylül regl
7.gün.... 36,3.... 22 eylül regl
8.gün.... 36,1.... 23 eylül :ecrin_bebek:
9.gün.... 36,2.... 24 eylül
10.gün... 36,3... 25 eylül
11.gün... 37,8... 26 eylül
12.gün... ???.... 27 eylül :ecrin_bebek:
13.gün... ???.... 28 eylül
14.gün... ???.... 29 eylül
15.gün... ???.... 30 eylül
16.gün... ???.... 1 ekim :ecrin_bebek:
17.gün... ???.... 2 ekim :ecrin_bebek:
18.gün... 36,1... 3 ekim :ecrin_bebek:
19.gün... 36,1... 4 ekim
20.gün... 36,4... 5 ekim :ecrin_bebek:
21.gün... 36,3... 6 ekim
22.gün... 36,3... 7 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
23.gün... 36,4... 8 ekim :ecrin_bebek: :gitme:
24.gün... 36,7... 9 ekim :lepi:
25.gün... 36,6... 10 ekim :ecrin_bebek: :lepi:
26.gün... 36,6... 11 ekim :ecrin_bebek: :sm_confused:
27.gün... 36,8... 12 ekim :lepi:
28.gün... 36,8... 13 ekim :gitme:

30368d Ovulation Charts

:gitme: ovulasyon negatif
:lepi: işareti ovulasyon pozitif demek
:sm_confused: işareti yarı otlu yarı otsuz görüntü demek

Son düzenleme:
çıkmadı duruşahçım ot galan yok bugün :) ama akşamı es geçtik değerlendiremedik Allah ol derse olacak artık napalım.

lightlife ben testten ottan anlamam ama bence ovulasyon sende tamamlanmıştı,boşver çalışacağını çalışmışsın :)
ateş ölçme topiği dostları diye başlık var ordan bahsedioruz :)

gunaydın kızlar bişi soracaktım size ben adetimin 3 günündeyim ama ateşim 36.8 bu normalmi sizce aklımkarıştı olabilrmi bu durumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…