Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi dene bakalım tutarsa bizde peşinden geliriz
Kaç gün daha bekleyeceksin uygulamaya geçmek için
Yumurtlama zamanı yapmak daha doğru haklısın

DURUŞAHHH CANIM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM kaydirigubbakcemile3 HALAYIN SONUDA OLSA BANADA YER AYIRIN KIZLAR kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

GEBEMİİ SÜPERR DEĞİŞİK BİŞİ YAPIYOSUNN YAA HAHAHAHAHA KOCAYA BEN YAPTIM BU ÇOCUĞU DERSİN HEHEHEHE DAHA SPERMDEN BÜYÜTTÜM HEHEHEHE CANIM TAKİP EDİCEM SENİ İZLENİYOSUN :1ninca:

DURUŞAHHH CANIM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM kaydirigubbakcemile3 HALAYIN SONUDA OLSA BANADA YER AYIRIN KIZLAR kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
çoooooooooook tşk ederim tatlım...nerelerdesin görünmedin hiç...rabbim senide çok bekletmesin güzelim...inşallah en kısa zamanda sende dileğine kavuşursun

gebemi üzülme ya bende babamla bir küs bir barışığım
bende adamla yani babamla 4 aydır konuşmuyom :)))

Belli bir yaştan sonra daha da kıllaşıyor bazı babalar demek ki yaaa...Herkesin babası öyle diil ama;eşiminkinde alınganlık sıfır;züper! Kendine güveni olan insan olayı başka tabii.Belli bir yaşa gelen insandan ben tecrübe gereği daha büyük olgunluk beklerim.Benim hayal kırıklığım sürekli bu konuda oluyor;çünkü benimkisi alıngan,kompleksli,inatçı ve aksi;heryerde biriyle mutlaka bir ağız dalaşına giriyor;öfff oldum ama artık bundan

KUZUCUM BEN ARTI PEK GİRMİYOM PSİKOLOJİK OLARAK RAHAT EDEMİYOMUŞUM DOKTORUM MEN ETTİ BENİ ARADA MUTLU HABER BVARMI DŞYE BAKIYOM opuyorumnanaktan

Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ovulasyon testim pozitif çıktı. Pataptım pazar da pozitifti. Ama ateşim artmadı. Sizce sebep nedir?

Bi dene bakalım tutarsa bizde peşinden geliriz
Kaç gün daha bekleyeceksin uygulamaya geçmek için
Yumurtlama zamanı yapmak daha doğru haklısın

Hesaplamalarım pazarı işaret ediyor;bu durumda cumartesi günü işlem yaparım;ovulasyon testim pozitif verdiği anda zerketmeyi düşünüyorum

GEBEMİİ SÜPERR DEĞİŞİK BİŞİ YAPIYOSUNN YAA HAHAHAHAHA KOCAYA BEN YAPTIM BU ÇOCUĞU DERSİN HEHEHEHE DAHA SPERMDEN BÜYÜTTÜM HEHEHEHE CANIM TAKİP EDİCEM SENİ İZLENİYOSUN :1ninca:
iyi fikir bak;benim derim :emir_bebek:yok yaaa;kıyamam ona;eşimi o kadar çok seviyorum ki herşeye bizim diyorum opuyorumnanaktan ...öpüldüün

Kızlar merhaba,
Cumartesi günü ovulasyon testim pozitif çıktı. Pataptım pazar da pozitifti. Ama ateşim artmadı. Sizce sebep nedir?

Kızlar pozitif olduğu halde neden başka kit harcıyorsunuz;testin kullanma kılavuzunda pozitif çıkarsa 2.gün test yapmayın;gerek yok 24-36 saat içinde kesin yumurtayacaksınız gibi birşeyler yazıyor.Ateşin artışı bende pozitif çıktıktan(yani sendeki gün cumartesi oluyor) 4 gün sonra oldu;2 gün sonra 0,2 derece,4 gün sonra 0,5 derece arttı.Bendeki değerleri ölçü alma ama;çok düşük çünkü;sizlerde daha fazla olabilir bu...

ah ahhh bende sizler kadar neşeli olabilsem kafama takmasam ama olmuyor her ay umudum tükeniyor eşimde ben böle olunca benim yüzümden diyor bende olurmu öle şey allahtan diyorum inş. benimde olur bebişim

bblau test pozitif verdikten sonraki 2 gün içinde yükseliyor genelde,ateşin artar merak etme.

gebemi olayın laboratuvar kısmını sana bırakıyoruz valla:) söylediklerin çok doğru,eşlerde daha çok bakteri ya da mikrop var.Biz doktora ilk gittiğimizde önce eşime antibiyotik vermişti doktor.

hadi Nazelmas bırak sen de bunalım yapmayı;biliyorsun ki öyle kafaya takmakla çocuk hiç yapılamıyor;gel kız katıl sen de bize gül;iyi gelir:Yeter ki bas şu beynindeki gülme düğmesine.Çok basit bak ben bastım şimdi:Huahahahaaaaaa gülüyorum bak niahohohoho;ben de bunalım yapacaktım az kalsın geçti bu sayede;bak hohohohohoooo

Heheheheh bebişin büyüdüğünde ben senin sperm hallerinide bilirdim dersin kuzu çok merak ettim vallahi senle birlikte bizde merak içindeyiz inş.tutar inş.olur

gebemi olayın laboratuvar kısmını sana bırakıyoruz valla:) söylediklerin çok doğru,eşlerde daha çok bakteri ya da mikrop var.Biz doktora ilk gittiğimizde önce eşime antibiyotik vermişti doktor.

ooo Julia;özlettin kız kendini...Doğrudur;pisçüklerden mikrop bulaşabiliyor bilmiyorumkismile;belki ben de onun için enfeksiyon kaptım geçen ay haa???

Heheheheh bebişin büyüdüğünde ben senin sperm hallerinide bilirdim dersin kuzu çok merak ettim vallahi senle birlikte bizde merak içindeyiz inş.tutar inş.olur
Nihahaha evet;koca bir kafan vardı bi de incecik kuyruğun;öyle balık gibi salak salak yüzüp arada mikroskopun diğer ucundaki anana öööyle eblek eblek bakardın derim.delikafadulden

Nihahaha evet;koca bir kafan vardı bi de incecik kuyruğun;öyle balık gibi salak salak yüzüp arada mikroskopun diğer ucundaki anana öööyle eblek eblek bakardın derim.delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

X