- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
Anladım, hakkınızda hayırlısı olsun, yine de bu topikten birilerini görmek güzelBen pes ettim. Artık olmadığını kabul ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım, hakkınızda hayırlısı olsun, yine de bu topikten birilerini görmek güzelBen pes ettim. Artık olmadığını kabul ettim.
teşekkür ederimmmzrn88 burası canım
Rica ederimteşekkür ederimmm
Selam canım ben de bu topikteydim bir ara, biz de bebek düşünüyoruz kızım 2.5 yaşında, oğlum 4.5 ateş ölçüyor musun? Ben ff i sadece döngümü görmek için kullanıyorum artıkHerkese selamlaaaaar. Birden aklıma geldi buraya girmek. Nasılsınız neler yapıyosnz hanımlar.
Selam canım ben de bu topikteydim bir ara, biz de bebek düşünüyoruz kızım 2.5 yaşında, oğlum 4.5 ateş ölçüyor musun? Ben ff i sadece döngümü görmek için kullanıyorum artık
Henüz çatlamamıs ama siliklesmeye başlayınca çatlamış olur, lh artışından itibaren 24-36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor bugünü ve yarını değerlendirin canımİnan ateş ölçmüyorum aklıma da gelmedi değil ama başlayamadım Bi türlü. 11. Gün ovulasyon testim. O günü ve sonraki 4 günü değerlendirdik. Bilmiyorum neler olucak. Bu kadar erken yumurtlama olması şaşırttı beni. Adet döngüm 30 gün. Ne diyosn sen bu işe. Yarından itibaren ateş ölçme yi düşünüyorum
Eki Görüntüle 3031175
Neyi canımNe yaptın canım?
Çocuk düşünüyordun durumlar nedır?Neyi canım
Hamileyim 12+4 canımÇocuk düşünüyordun durumlar nedır?
Sağlıkla gelsin cinsiyet tahmini yapabilirim biz de deniyoruz tekrardanHamileyim 12+4 canım
Sagolasın canım nasıl yapıcaksınSağlıkla gelsin cinsiyet tahmini yapabilirim biz de deniyoruz tekrardan
Hayırlısıyla güzel haberi alırsın inşaAllahSağlıkla gelsin cinsiyet tahmini yapabilirim biz de deniyoruz tekrardan
Amin hepimizin inşallah 11-13 Hf arası yandan USG si varsa bana gönder ister burdan ister mesaj at bilmiyorum paylaşmak istersenSagolasın canım nasıl yapıcaksın
Elimde sadece ilk ultrason kagıdı var ama cuma gidicem atarım sanaAmin hepimizin inşallah 11-13 Hf arası yandan USG si varsa bana gönder ister burdan ister mesaj at bilmiyorum paylaşmak istersen
Sağlıkla kucağına al canım. Cinsiyeti nedir?Hamileyim 12+4 canım
Sagolasın canım en son 10 haftalıktı gittim henüz bellidegilSağlıkla kucağına al canım. Cinsiyeti nedir?