Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizlerle beraber ateş Bi çıktı Bi indi diyerek almıştım gebelik haberimi 20 temmuz 2018 de. Şimdi bebeğim 3 yaşında ve ikinci hamileliğim için hazırlık içindeyim🥰

Herkese selamlaaaaar. Birden aklıma geldi buraya girmek. Nasılsınız neler yapıyosnz hanımlar. 🥰
Selam canım ben de bu topikteydim bir ara, biz de bebek düşünüyoruz kızım 2.5 yaşında, oğlum 4.5 :KK66: ateş ölçüyor musun? Ben ff i sadece döngümü görmek için kullanıyorum artık

İnan ateş ölçmüyorum aklıma da gelmedi değil ama başlayamadım Bi türlü. 11. Gün ovulasyon testim. O günü ve sonraki 4 günü değerlendirdik. Bilmiyorum neler olucak. Bu kadar erken yumurtlama olması şaşırttı beni. Adet döngüm 30 gün. Ne diyosn sen bu işe. Yarından itibaren ateş ölçme yi düşünüyorum
Selam canım ben de bu topikteydim bir ara, biz de bebek düşünüyoruz kızım 2.5 yaşında, oğlum 4.5 :KK66: ateş ölçüyor musun? Ben ff i sadece döngümü görmek için kullanıyorum artık

75116.jpg

İnan ateş ölçmüyorum aklıma da gelmedi değil ama başlayamadım Bi türlü. 11. Gün ovulasyon testim. O günü ve sonraki 4 günü değerlendirdik. Bilmiyorum neler olucak. Bu kadar erken yumurtlama olması şaşırttı beni. Adet döngüm 30 gün. Ne diyosn sen bu işe. Yarından itibaren ateş ölçme yi düşünüyorum

Eki Görüntüle 3031175
Henüz çatlamamıs ama siliklesmeye başlayınca çatlamış olur, lh artışından itibaren 24-36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor bugünü ve yarını değerlendirin canım :KK66:

Ateş olcemiyorum mağlum çocukların kalkma saatleri kalmadan önce son 3 saatte uyumuş olmak vs etkiliyor ama doğumdan sonra ovulasyonu bariz hissediyorum artık biraz akışına bırakmak istiyorum :KK66:

X