Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik i gördük hadi bakalım
IMG_20220412_215549.jpg

İkinci için mi uğraşıyorsun canım. İlk bebis 3 oldu di mi
Evet. Mart da 3 olduk çok şükür. Gecen ay da yumurtayı yakalım ama pik den önce 5 gün arka arkaya ilişki olduğu için sperm kalitesini düşürdüm sanırım. Bu geceyi ve yarını değerlendireyim diyorum

Screenshot_20220704_143608.jpg
Ovulasyon testleri benim için mutlu sonla bitmedi. O yüzden ateş ölçme yöntemine geri dönüş Yaptım. Ve çok ilginçtir ki 4 sene önce burda ff de son adet tarihim yine 20 hazirandı. Tarih tekerrür eder umarım

Eki Görüntüle 3093890 Ovulasyon testleri benim için mutlu sonla bitmedi. O yüzden ateş ölçme yöntemine geri dönüş Yaptım. Ve çok ilginçtir ki 4 sene önce burda ff de son adet tarihim yine 20 hazirandı. Tarih tekerrür eder umarım
Benim de 5 aydır sonuç hüsran doktoraya kabul edildim her an çocuk fikrinden vazgeçebilirim ama iç güdülerim beni engelliyor annelik duygusu ağır basıyor bir yandan, çok arafta kaldım :KK43:

Benim de 5 aydır sonuç hüsran doktoraya kabul edildim her an çocuk fikrinden vazgeçebilirim ama iç güdülerim beni engelliyor annelik duygusu ağır basıyor bir yandan, çok arafta kaldım :KK43:
Benim de 5. Ay denemede. Ovulasyon testleri ile yumurtayı yakaladığımı düşünürken her ay negatife karşı karşıya kaldım. Sen neler yapıyosn?

Benim de 5. Ay denemede. Ovulasyon testleri ile yumurtayı yakaladığımı düşünürken her ay negatife karşı karşıya kaldım. Sen neler yapıyosn?
Ben çatlamayı hissediyorum ve değerlendiriyoruz o günü, henüz olmadı, bir de son iki aydır yumurta olgunlaşmadan çatlıyor hatta bu ay regl 8 de çatlama oldu, gecen ay 18 mm de oldu muhtemen kalitesiz yumurta döllenme de olmuyor bu durumda sen hiç dr a gittin mi?

Ben çatlamayı hissediyorum ve değerlendiriyoruz o günü, henüz olmadı, bir de son iki aydır yumurta olgunlaşmadan çatlıyor hatta bu ay regl 8 de çatlama oldu, gecen ay 18 mm de oldu muhtemen kalitesiz yumurta döllenme de olmuyor bu durumda sen hiç dr a gittin mi?
Mayıs ayında gittim. Herşey tertemiz. Ama neden olmuyo anlamıyorum. Senin çocuğun olur stres yapıyosn dedi. Bu ay soğan suyu içtim günde iki kez aç karnına. Eşime de keçi boynuzu pekmezi. 13. Gün ateşim çakıldı ve sonraki iki gün yani dün ve bugün yükselişte. Tıpkı ilk bebekteki tabloyla eş değer gidiyo şu an. Benim yumurta da mı sorun var eşim de mi sorun var bilmiyorum artık. Erken mi çatlıyor geç mi kalıyo kafamda binlerce soru. Ateş ölçüyor musun sende bat ne zman

Mayıs ayında gittim. Herşey tertemiz. Ama neden olmuyo anlamıyorum. Senin çocuğun olur stres yapıyosn dedi. Bu ay soğan suyu içtim günde iki kez aç karnına. Eşime de keçi boynuzu pekmezi. 13. Gün ateşim çakıldı ve sonraki iki gün yani dün ve bugün yükselişte. Tıpkı ilk bebekteki tabloyla eş değer gidiyo şu an. Benim yumurta da mı sorun var eşim de mi sorun var bilmiyorum artık. Erken mi çatlıyor geç mi kalıyo kafamda binlerce soru. Ateş ölçüyor musun sende bat ne zman
İnşallah bu ay olur canım işte bir sebep oluyor vaktini bekliyoruz aslına bakarsan, ateş ölcmuyorum, dedim ya vazgeçmek üzereyim, reglin ikinci günündeyim

Sağlıklı beslenin canım. Bazen oluyor böyle. Sen yine de bir muayene ol. Rahimde bir şey var mı bakılsın.

X