Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanmam canım gönlünü ferah tut. Kac aydır deniyorsun ?
Mart ayından bu yana deniyoruz. Ama bizim şöyle Bi durumumuz vardı. Ben öğretmenim. Ve eşimle farklı illerdeyiz. Aramız 100 km. Ben ovulasyon testine göre onu 2 3 günlüğüne yanıma çağırıyodm. İlişki bu şekilde oluyordu. Belki de bu yüzden olmadı bilemiyorum. Şimdi artık tatil başladı ve Bi dolu bir boş devam ediyoruz.

Benim ilk tabloma hamileyim diye bağırıyo demiştiniz 😁 Hadi bu da oyle bağırsın nolur 🌼
Screenshot_20220707_104227.jpg

Benim ilk tabloma hamileyim diye bağırıyo demiştiniz 😁 Hadi bu da oyle bağırsın nolur 🌼
Eki Görüntüle 3095174
Aynen bağırıyordu. Bu çok güzel yumurtlama oldu herşey olabilir diye bağırıyor. Yerleşme düşüşü olmadığı için kesin degil ama ihtimal var tabi. Tablo harika yerleşme düşüşü her zaman olmaz. Hamile tablosudur inşallah. 😍💗♥️

Aynen bağırıyordu. Bu çok güzel yumurtlama oldu herşey olabilir diye bağırıyor. Yerleşme düşüşü olmadığı için kesin degil ama ihtimal var tabi. Tablo harika yerleşme düşüşü her zaman olmaz. Hamile tablosudur inşallah. 😍💗♥️
Yerleşme düşüşü ilk tablomda 25. Gün olmuştu. Ama dediğin gibi illa olucak diye bişi yok. Şey kafama takıldı. İlk tabloda 36.7 36.8 ler var ama bu daha sabit gidiyo 3 gün 36.5, 3 gün 36.6. Bu biraz kafamı karıştırıyor. Ne dersin sonu nereye varır. Birileriyle paylaşma isteğimi yenemedim buraya attım tabloyu 😁

Yerleşme düşüşü ilk tablomda 25. Gün olmuştu. Ama dediğin gibi illa olucak diye bişi yok. Şey kafama takıldı. İlk tabloda 36.7 36.8 ler var ama bu daha sabit gidiyo 3 gün 36.5, 3 gün 36.6. Bu biraz kafamı karıştırıyor. Ne dersin sonu nereye varır. Birileriyle paylaşma isteğimi yenemedim buraya attım tabloyu 😁
Bu ilk tablom canım Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20220706_111701.jpg
    Screenshot_20220706_111701.jpg
    148,3 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar suan tablom bu sekilde yorumlar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20220719-152356.png
    Screenshot_20220719-152356.png
    87,5 KB · Görüntüleme: 90
X