- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Bebiş mi geliyor. Canım şişli Memorial da tedavi olmuştum. Çok eskiden darla idi ismim. Sağlıkla kucağına al çok sevindim.Çok öz0r dilerim çıkaramadım yabancı değil gibi link ama hatırlıyamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş mi geliyor. Canım şişli Memorial da tedavi olmuştum. Çok eskiden darla idi ismim. Sağlıkla kucağına al çok sevindim.Çok öz0r dilerim çıkaramadım yabancı değil gibi link ama hatırlıyamadım.
Evet kısmet olursa 2.5 ayımız kaldı. Senin varmı?Bebiş mi geliyor. Canım şişli Memorial da tedavi olmuştum. Çok eskiden darla idi ismim. Sağlıkla kucağına al çok sevindim.
Yok canım. Sağlıkla kucağına al canım.Evet kısmet olursa 2.5 ayımız kaldı. Senin varmı?
Teşekkürler.. isteyen herkese göster sin yaradanım.Yok canım. Sağlıkla kucağına al canım.
Selam canım oğlum nasıl?Selam herkese
İyi canım unutulmamak güzel sizden nevar ne yokSelam canım oğlum nasıl?
Ben cordelia_1605 idim.bulmem hatırladın mi? Oğlunun kalbinde birşey çıktı demiştin. İnşallah sağlığı yerindedir. Ben iyiyim canım.İyi canım unutulmamak güzel sizden nevar ne yok
Hatırladım canım. Doktırun işgüzarlıgıymış başka doktoro götürdüm hiç1şeyi yokmuş şükür Allaha sen nasılsın canım nasıl gidiyorBen cordelia_1605 idim.bulmem hatırladın mi? Oğlunun kalbinde birşey çıktı demiştin. İnşallah sağlığı yerindedir. Ben iyiyim canım.
Vaaayyy hafızana ve sana hayran kaldım şu anSenin 3 kızın vardı. En son prens geldi. P Psikolazzz
Yaa kız gelmiş yaşınacanım şükür iyi gidiyor.dörtlü taramayıda sıkıntısız atlattık ikinci gittiğimde gösterdi kendini.Allah nasip ederse kızımız olacak ama korkularım hiç bitmiyor yaa.1 hafta sonra 5 aylık olacağız ama çok nadir hissediyorum.bu ara pek bişey hissetmedim iyi mi acaba diye endişe edip duruyorum.
Canım iş güç koşturma.girmez oldum hiç .sen neler yaptın.eski günler güzeldi gerçekten.artık bebek işini bırakınca buraları da bıraktım ister istemez ama yine de arada girip bakmadan da edemiyorumTatlimmm nerdesin? Çok özledim topigimizi.
@hilallll tatlım meleğini Allah sana bağışlasın.
Ben de bıraktım bebek işini. Diyet yaptım kilo verdim. Çok şükür bu günlere. Kızın nasıl?Canım iş güç koşturma.girmez oldum hiç .sen neler yaptın.eski günler güzeldi gerçekten.artık bebek işini bırakınca buraları da bıraktım ister istemez ama yine de arada girip bakmadan da edemiyorum
Cidden 5. Mı düşünüyorsunuz?Kızlar adet gününe 5 gün kala beta hcg 0.100 sizce yükselme olurmu