Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım,çok şükür 🙏 bizde dün prensesimizi kucağımıza aldık sağlıkla 🙏🥰🥰darısı başına inşallah canım 🙏
Selam canım sana bakmaya girmiştim bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün inşallah. dvtb dvtb sana da çok sevindim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.

hilallll hilallll tebrik ederim, çok sevindim sağlıkla büyüsün minnos😍 dvtb dvtb canım senin de bebisini sağlıkla kucağına almanı diliyorum, kolay doğumun olsun ins.🙏

H hilalll canim gecmis olsun. Bebeginde sen de iyisindir ins. En guzel gunlerinin tadini cikar. Prensesi de kokla bizim icin. dvtb dvtb canim sende hayirlisiyla kucagina al ins prensesi. Kolay dogumun olsun ins.
canım çok teşekkür ederim 🙏🥰 çok şükür bebeğimde bende iyiyiz,herşey yolunda 😉seve seve koklarım ne demek ☺️🥰🥰

amin Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah :)
Allahım inan uzun zamandır giremiyordum sana bakmaya girdim ya hamilesin yada doğum yapmışsın kalben o kadar dua etmiştim çok şükür rabbime Allahım sağlıklı sıhhatli evlât eylesin çok çok öpüyorum sizi

Merhabalar, ateş ölçümlerini 3 aydır takip ediyorum, adet derecem 36.0 ve geçen aylarda ovulasyondan önce 36 derecenin altına düşmüyordu. Ovulasyon sonrasi ise sürekli 36.4-36.6 arası seyrediyor ve adet günü düşüyor. Ama bu ay çok düşük seyrediyor 35.6lara kadar düştüğünü gördüm geçen aylarda hiç bu kadar düşük olmamıştı. şuan hala 36.1 36.2 seyrinde . Yarın adet günüm normalde. acaba bu ay yumurtlama olmadı mı? Bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı acaba? Bu arada Adetin 14. Günü başlayan ve 3 gün süren yumurtlama akıntısı oldu ve gecen ay klomen kullanmıştım. teşekkür ederim selametle 🌸

Sabahtan cremy akıntı vardı. kahvaltıdan önce rengi sarılaştı. Az önce baktım açık kahverengi. Bekleyip göreceğim. Bu arada cutemin dediklerini yaptım, önce FF çizgi çekmedi. Birkaç dakika sonra siteye yeniden girdim ve çizgiyi gördüm eski yerinde. Senin haklı çıkmanı çok isterim :) fekat kader başka bir şey diyor...

Offf dr.u aramalıyım, ilaca başlamadan regl geldi. Kırmızıları göreyim de arayayım diyorum.
Topik çok uzun bi kısmını okuyabildim, samimi paylaşımlar olmuş ne güzel.

Bu Ff çizgisi dediğiniz olay nedir?

X