• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın. Dün muayene oldum. Dr. 7 gün kadar önce yumurtlamışsın dedi. Bunu nereden biliyorsunuz dedim. Yumurtanın şeklinden anlıyoruz dedi. Neyse hayırlısı ile başlayacağız tedaviye. Embriyoları genetiğe göndereceğiz. Sağlam çıkarsa transfer olacak.
Tedavin hayırlı olsun canım. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.❤❤❤

Amin canım. Sağol. Senin nasıl gidiyor? Cinsiyet belli mi canım?
çok şükür iyi gidiyor canım. Gecen hafta ikili test icin gitmistim. Ultrason ölçümleri iyi , kıza benziyor gibi dedi. Test sonucum cıkmıs yarin onu gösterecegim dr. Dualarınızı eksik etmeyin.

Eklentiler

• 20190902_131941.jpg
    20190902_131941.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 64
Cordelia Cordelia canım ben şimdi bu ay ovu testi yapcam ya ne zaman yapmaya başlayım kararsız kaldım.salak gibi çok almadım,6 tane aldım.iki ay 26.gün adet oldum.sonra 27,28 ve bu ay 30.gün oldum.bu ay 9.ve 10.günler çok fazla kasık ağrım ve akıntım oldu.eskiden ovu.testi yaptığım zamanlarda da 13.ve 14. günler pik oluyordu.ve o zamanlarda hissediyordum pik olduğunu çünkü ağrım ve akıntım tam o zamanlar oluyordu.arap saçı gibi oldu demi 🙈

Cordelia Cordelia canım ben şimdi bu ay ovu testi yapcam ya ne zaman yapmaya başlayım kararsız kaldım.salak gibi çok almadım,6 tane aldım.iki ay 26.gün adet oldum.sonra 27,28 ve bu ay 30.gün oldum.bu ay 9.ve 10.günler çok fazla kasık ağrım ve akıntım oldu.eskiden ovu.testi yaptığım zamanlarda da 13.ve 14. günler pik oluyordu.ve o zamanlarda hissediyordum pik olduğunu çünkü ağrım ve akıntım tam o zamanlar oluyordu.arap saçı gibi oldu demi 🙈
Canım 11. Gün yap. Koyuluğuna bakalım. Duruma göre 12 yi atlarız. 13. Gün test yapıp tekrar değerlendiririz. 3-4 test yeter. Günde iki uç kere test yapma.

Canım 11. Gün yap. Koyuluğuna bakalım. Duruma göre 12 yi atlarız. 13. Gün test yapıp tekrar değerlendiririz. 3-4 test yeter. Günde iki uç kere test yapma.
yok canım zaten bir gün içinde tek test yaparım ;) erken yumurtlama olurmu acaba diye kararsız kalmıştım.dediğin gibi denerim.kasık ağrım akıntım olursa ona görede hareket ederim artık ;)

Cordelia Cordelia adetimin daha 8.günündeyim biraz önce çok affedersin tuvalette silince koyu kıvamda açık kahveden biraz daha koyu renk yoğun bi akıntı geldi 🤔 kasık ağrım yada herhangi dikkatimi çeken bişeyde yok.öylesine bir akıntıda olabilir belki

Cordelia Cordelia adetimin daha 8.günündeyim biraz önce çok affedersin tuvalette silince koyu kıvamda açık kahveden biraz daha koyu renk yoğun bi akıntı geldi 🤔 kasık ağrım yada herhangi dikkatimi çeken bişeyde yok.öylesine bir akıntıda olabilir belki
Bu akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu sanmam. Adetten kalan birşeyler olabilir mi?

Bu akıntının yumurtlama akıntısı olduğunu sanmam. Adetten kalan birşeyler olabilir mi?
daha önce pek olan bişey değil ama oladabilir.sonuçta daha önce olmayıp olan bir sürü şey oldu ;) dediğin gibi adet kalıntısıdır belki.bende yumurtlama olduğunu sanmam

Back