- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
keşkeeee Allahım hayırlısını versinHayırlısı olur inşallah. Tüp bebeğe gerek kalmasa muhteşem olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşkeeee Allahım hayırlısını versinHayırlısı olur inşallah. Tüp bebeğe gerek kalmasa muhteşem olur.
Tekrarla mutlaka canım.Cordelia canım özür dilerim seni tekrar rahatsız etcem.günlük pedim açık kahve rengi gibi pembemsi gibi akıntı olmuş hep.silincede yoğun akıntı geldi onunda için koyulu açık kahveli hep lekeydi.ve en son silince kahve rengi ama içine kanda karışmış nohut büyüklüğünde bi akıntı geldi.tam anlatabilmek için.açık açık anlattım kusura bakma.sence akşam testi tekrarlayım mı kafam karıştı
teşekkür ederim canım..en azından teste göre bugün ılişki olsunmu olmasın mı ona karar veririm.yarın silik çıkarsa hayal kırıklığı yaşamam en azındanTekrarla mutlaka canım.
teşekkür ederim canım..en azından teste göre bugün ılişki olsunmu olmasın mı ona karar veririm.yarın silik çıkarsa hayal kırıklığı yaşamam en azından
Evet canımCordelia canım testim pik olmuş.akıntıda dahada lekeli.bu geceyi değerlendirmek şart oldu
Eki Görüntüle 2308393
bugünü değerlendirmek için elimden geleni yaparımEvet canım
Senin zaten genelde 14. Gün çatlıyor. Kaçırma sakın
Çıkabilir ama zayıf ihtimal. İnşallah tutar sağlıkla:)kızlar herkese günaydın Cordelia dünü çok şükür değerlendirdim ilişkiden yarim saat önce türk kahvesi yaptım.eşim diyo gece gece canın mı çekti nerden çıktı bi sıkımlık pree seed jelim kalmıştı onuda kullandım.ama bugünde test koyu çıkarsa mıçtım çünkü bütün imkanları dün kullandım adamı zorla moda soktum.hayırlısı artık
inşallah canım çıkarsada yapacak bişey yok artık.inşallah içerde sağlıklı spermler vardır ve yumurtayla buluşurlarÇıkabilir ama zayıf ihtimal. İnşallah tutar sağlıkla:)
Canım ikisi de koyu. Çatlar yumurta bugün merak etmeCordelia bugün ki testim de pik ama dünkü mü daha koyuydu bu mu bak bak karar veremedim.
Eki Görüntüle 2308524
resimlere yakınlaştırarak bakınca dünkü daha koyu gibi gelmişti banada.bugün çatlarsa süper olur.hayırlısı bakalım.sağol yardımın için canım ❤Canım ikisi de koyu. Çatlar yumurta bugün merak etme
Canım yumurtalar toplandı. Şuan gelişimleri bekleniyor. P.tesi uygun olursa genetiğe gidecek.Cordelia canım tablona baktımda bi işlem girmişsin merak ettim.şu an hangi aşamadasın
eğer genetikten bi sıkıntı çıkmazsa (inşallah) bu ay transfer olacak mı peki canımCanım yumurtalar toplandı. Şuan gelişimleri bekleniyor. P.tesi uygun olursa genetiğe gidecek.
Yok canım. Sonucun çıkması 15-20 gün sürüyor. Ya ekim, ya da kasım ayıeğer genetikten bi sıkıntı çıkmazsa (inşallah) bu ay transfer olacak mı peki canım
hayırlısı olsun o zaman canım.sonu güzel olsunda beklemeye değerYok canım. Sonucun çıkması 15-20 gün sürüyor. Ya ekim, ya da kasım ayı
hayırlısı olsun o zaman canım.sonu güzel olsunda beklemeye değerYok canım. Sonucun çıkması 15-20 gün sürüyor. Ya ekim, ya da kasım ayı