- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
Evet yoktum bayağıdır ama onun profil resmi normal sarışın bi kadındı benim ki marley mornoooKonuşmuştuk bir kez o da bebek düşünüyordu. Resme bakınca çağrıştırdı. Birde bir süredir görmediğimi hatırladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yoktum bayağıdır ama onun profil resmi normal sarışın bi kadındı benim ki marley mornoooKonuşmuştuk bir kez o da bebek düşünüyordu. Resme bakınca çağrıştırdı. Birde bir süredir görmediğimi hatırladım
Tabloma bakar mısın çatladı mı acabaEvet yoktum bayağıdır ama onun profil resmi normal sarışın bi kadındı benim ki marley mornooo
Bu ay git. Neden erteledin? Ben başlıyorum bu adetselam kızlarr geçen ay hastaneyi aramıştım eylül sonu 3.yılım doluyor tüp bebek düşünüyoruz rapor nasıl çıkartacağız falan.hemşirede siz eylül ayı içindeki ilk adetinizin 2.günü gelin hem bi muayene olursunuz hemde ne yapilacak konuşursunuz dedi.FF e göre pazardı adet günüm.ben pazartesi olurum diye bugüne hastaneye randevu almıştım hala adetim sökülmedi.randevuyu iptal ettim.bir sonraki adeti bekleme kararı aldım.kahve lekeler geliyor her zaman ki gibi.peçeteye silince az kanda geliyor arasında ama sökülmedi bi.adet öncesi hep migrenim tutar oda olmadı.dün ağrım başlıyor gibiydi gece olur dedim gene olmadı.sitresi siniride beni yedi.sürekli gerginim.olamamakta kötü
Henüz belli değil. Ölçmeye ve çalışmalara devam.Tabloma bakar mısın çatladı mı acaba
ya hem işimi garantiye alayım dedim.çünkü daha eylül sonunda 3 yıl dolacak.tam dolmadığı için işlemlere başlamazlar belki dedim. hemde önümüzdeki hafta 1 haftalık bi iznim var onu kullancam.biryerlere falan gitme olayımız olur belki diye erteledim. adetim şaşmasaydı bugün gitcektim aslında,oda gelmeyince bekleyim dedim.senin içinde hayırlısı olsun canım.umarım herşey yolunda gider ve tedavin başlar sonundada sağlıkla evladına kavuşurdun inşallahBu ay git. Neden erteledin? Ben başlıyorum bu adet
Amin canım. Çok sağol. İnşaallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.ya hem işimi garantiye alayım dedim.çünkü daha eylül sonunda 3 yıl dolacak.tam dolmadığı için işlemlere başlamazlar belki dedim. hemde önümüzdeki hafta 1 haftalık bi iznim var onu kullancam.biryerlere falan gitme olayımız olur belki diye erteledim. adetim şaşmasaydı bugün gitcektim aslında,oda gelmeyince bekleyim dedim.senin içinde hayırlısı olsun canım.umarım herşey yolunda gider ve tedavin başlar sonundada sağlıkla evladına kavuşurdun inşallah
Sağol tatlım. Hepimizin inşallah
günaydın canım.hadi hayırlısı olsun.inşallah tedavin güzel sonuçlanır ve seninde hayırlı güzel haberini almak nasip olur ❤Herkese günaydın. Dün muayene oldum. Dr. 7 gün kadar önce yumurtlamışsın dedi. Bunu nereden biliyorsunuz dedim. Yumurtanın şeklinden anlıyoruz dedi. Neyse hayırlısı ile başlayacağız tedaviye. Embriyoları genetiğe göndereceğiz. Sağlam çıkarsa transfer olacak.
İnşallah her şey yolunda gider. Allah kolaylık versin.Herkese günaydın. Dün muayene oldum. Dr. 7 gün kadar önce yumurtlamışsın dedi. Bunu nereden biliyorsunuz dedim. Yumurtanın şeklinden anlıyoruz dedi. Neyse hayırlısı ile başlayacağız tedaviye. Embriyoları genetiğe göndereceğiz. Sağlam çıkarsa transfer olacak.
Canım yumurtan çatlamamış olabilir. Ölçmeye devam et lütfen.İnşallah her şey yolunda gider. Allah kolaylık versin.
Şimdilik iyi olduğunu söylediler. İnşallah sorunsuz bir süreç olur.İyi sanırım. Ben düşmüş ya yakında iyice düşer diye üzüldüm . Çok geçmiş olsun canım.
Senin genetiğe gidecek mi embriyolar?Şimdilik iyi olduğunu söylediler. İnşallah sorunsuz bir süreç olur.
Süpersin. Hayırlısı olsun. Ben yarın tüp bebeğe başlıyorum. Embriyolar genetiğe gidecek. Sorun çıkmazsa transfer bir sonraki ay yapılacak.bu ay ovulasyon testi aldım.tüp bebek öncesi son kez bi denemeye çalışcam.ateş ölçecektim ama benimki onu görüp triplere girmesin gene diye onu yapmayacağım.ovu testi yapıp duruma göre sinsi sinsi yaklaşırım :)
senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz ben bu tüp aşamalarını henüz bilmiyorumda.senin daha önceden dondurulmuş yumurtaların mı vardı.onlarmı gönderiliyor.cahilce bi soru olduysa kusura bakma çünkü hiç bilgim yok.başıma gelince öğreneceğimSüpersin. Hayırlısı olsun. Ben yarın tüp bebeğe başlıyorum. Embriyolar genetiğe gidecek. Sorun çıkmazsa transfer bir sonraki ay yapılacak.