- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 47
Evet hem yaldan hemde negatif gebelijlerim çok olduğu için gönderilcek. Senin??Senin genetiğe gidecek mi embriyolar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hem yaldan hemde negatif gebelijlerim çok olduğu için gönderilcek. Senin??Senin genetiğe gidecek mi embriyolar?
Benimde yaştan dolayı gönderilecek canım.Evet hem yaldan hemde negatif gebelijlerim çok olduğu için gönderilcek. Senin??
Yok canım. Yeni oluşacak embriyoları gönderecekler.senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz ben bu tüp aşamalarını henüz bilmiyorumda.senin daha önceden dondurulmuş yumurtaların mı vardı.onlarmı gönderiliyor.cahilce bi soru olduysa kusura bakma çünkü hiç bilgim yok.başıma gelince öğreneceğim
Yok canım. Yeni oluşacak embriyoları gönderecekler.senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz ben bu tüp aşamalarını henüz bilmiyorumda.senin daha önceden dondurulmuş yumurtaların mı vardı.onlarmı gönderiliyor.cahilce bi soru olduysa kusura bakma çünkü hiç bilgim yok.başıma gelince öğreneceğim
anladım canım.bende diyorum bu ay geçti nasıl gönderdiler ben devlet hastanesinde yaptırcam ya orda böyle bir şey yapmazlar galiba.bu kadar ilgilenmezler belkiYok canım. Yeni oluşacak embriyoları gönderecekler.
Senin yaşında gerek görmezler. Bir de düşük yok. Herhalde göndermezler.anladım canım.bende diyorum bu ay geçti nasıl gönderdiler ben devlet hastanesinde yaptırcam ya orda böyle bir şey yapmazlar galiba.bu kadar ilgilenmezler belki
şimdiye kadar hiç gebelik düşük falan olmadıda ekimde 36 olcam.kaç yaş üzerindekilere gerek görüyorlar kiSenin yaşında gerek görmezler. Bir de düşük yok. Herhalde göndermezler.
Allah emeğinizin karşılığını versin inşallah. Umarım her şey yolunda giderSüpersin. Hayırlısı olsun. Ben yarın tüp bebeğe başlıyorum. Embriyolar genetiğe gidecek. Sorun çıkmazsa transfer bir sonraki ay yapılacak.
Memorial 38 yaş dedi.şimdiye kadar hiç gebelik düşük falan olmadıda ekimde 36 olcam.kaç yaş üzerindekilere gerek görüyorlar ki
Tatlım olabilir. Henüz yeterli yükselişi göremiyorum. Operasyon ne zaman olmuştu sana?Yumurtam çatlamış mıdır acaba Cordelia
26 temmuz canımTatlım olabilir. Henüz yeterli yükselişi göremiyorum. Operasyon ne zaman olmuştu sana?
Daha erken olabilir. Opr. Yumurtlamaya etki edebilir. Bugün bi tık yüksek ama bu yükseliş devam etmeli. Çalışmalara devam. Sen naz olduğun için yumurtam nazlı olabilir26 temmuz canım
Çok tatlısın dr yum hakkın da bişey söylemedi. Tahmini ateş ölçülerini girdiğim de 14. Günü göstermişti.Daha erken olabilir. Opr. Yumurtlamaya etki edebilir. Bugün bi tık yüksek ama bu yükseliş devam etmeli. Çalışmalara devam. Sen naz olduğun için yumurtam nazlı olabilir
Tatlım daha önceki aylar bir tablon var mı? Karşılaştıralım. Normal düzeninde yumurtlayınca ateşin kaç oluyordu bilmem lazım. Bu veri ile emin olamıyorum. Şuan çatladı demek çok zor. Yapılan operasyonlar bir iki ay düzeni bozabiliyor. Hangi adamın helvasını yiyeceğiz?Cordeliaaaaa yarın için 36.4 girdim ve ff, çizgiyi 16 güne çekti vee bu ayda tırt oldu heralde. Ben bu adamı gebertebilirim
Adamı madamı boşverelim yaTatlım daha önceki aylar bir tablon var mı? Karşılaştıralım. Normal düzeninde yumurtlayınca ateşin kaç oluyordu bilmem lazım. Bu veri ile emin olamıyorum. Şuan çatladı demek çok zor. Yapılan operasyonlar bir iki ay düzeni bozabiliyor. Hangi adamın helvasını yiyeceğiz?
Canım bak, bu tabloya bakarsak bu ay henüz çatlamamış.Adamı madamı boşverelim ya
Tesekkür ederim canısı. Dediğin gibi belki bu ay hiç çatlamazCanım bak, bu tabloya bakarsak bu ay henüz çatlamamış.