• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz 🙏🙏ben bu tüp aşamalarını henüz bilmiyorumda.senin daha önceden dondurulmuş yumurtaların mı vardı.onlarmı gönderiliyor.cahilce bi soru olduysa kusura bakma çünkü hiç bilgim yok.başıma gelince öğreneceğim
Yok canım. Yeni oluşacak embriyoları gönderecekler.

senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz 🙏🙏ben bu tüp aşamalarını henüz bilmiyorumda.senin daha önceden dondurulmuş yumurtaların mı vardı.onlarmı gönderiliyor.cahilce bi soru olduysa kusura bakma çünkü hiç bilgim yok.başıma gelince öğreneceğim
Yok canım. Yeni oluşacak embriyoları gönderecekler.

Daha erken olabilir. Opr. Yumurtlamaya etki edebilir. Bugün bi tık yüksek ama bu yükseliş devam etmeli. Çalışmalara devam. Sen naz olduğun için yumurtam nazlı olabilir;)
Çok tatlısın 😍 dr yum hakkın da bişey söylemedi. Tahmini ateş ölçülerini girdiğim de 14. Günü göstermişti.

Screenshot_2019-09-03-23-50-46.png
işte tahmini grafik 🙂

Cordeliaaaaa 😓 yarın için 36.4 girdim ve ff, çizgiyi 16 güne çekti vee bu ayda tırt oldu heralde. Ben bu adamı gebertebilirim 🙄

Cordeliaaaaa 😓 yarın için 36.4 girdim ve ff, çizgiyi 16 güne çekti vee bu ayda tırt oldu heralde. Ben bu adamı gebertebilirim 🙄
Tatlım daha önceki aylar bir tablon var mı? Karşılaştıralım. Normal düzeninde yumurtlayınca ateşin kaç oluyordu bilmem lazım. Bu veri ile emin olamıyorum. Şuan çatladı demek çok zor. Yapılan operasyonlar bir iki ay düzeni bozabiliyor. Hangi adamın helvasını yiyeceğiz?

Tatlım daha önceki aylar bir tablon var mı? Karşılaştıralım. Normal düzeninde yumurtlayınca ateşin kaç oluyordu bilmem lazım. Bu veri ile emin olamıyorum. Şuan çatladı demek çok zor. Yapılan operasyonlar bir iki ay düzeni bozabiliyor. Hangi adamın helvasını yiyeceğiz?
Adamı madamı boşverelim ya

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-08-20-56-26.png
    Screenshot_2019-09-08-20-56-26.png
    185,6 KB · Görüntüleme: 131
Back