Amin cnm sağol hepimize inşallah.Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik olur Allah yardımcın olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm sağol hepimize inşallah.Canım geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik olur Allah yardımcın olsun.
Bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım .4ünde normalde adetim .çıkmadı bilmiyorum Ne kadar güvenilir erken gebelik testleriİnşallah hamilesindir. Belirti dinleme hiç gerek yok. Boşuna ümit, üzüntü yapıyor.
Günaydın. %90 doğrudur. Bugün 11. Gün, çıkması gerekirdi. Ama idrara geç geçen oluyor. Adet günü olmazsa tekrar test yaparsın.Bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım .4ünde normalde adetim .çıkmadı bilmiyorum Ne kadar güvenilir erken gebelik testleri
Ya çok üzüldüm 5.ay bu .olmucak gibi geliyor her ay böyle .muhtemelen bu ay da YokGünaydın. %90 doğrudur. Bugün 11. Gün, çıkması gerekirdi. Ama idrara geç geçen oluyor. Adet günü olmazsa tekrar test yaparsın.
Muhtemel yok. 5 ay uzun geliyor. Benim 3 yılı geçti. İnan 5 ay uzun değil. Sabırlı ol. Gelecek bebeğin.Ya çok üzüldüm 5.ay bu .olmucak gibi geliyor her ay böyle .muhtemelen bu ay da Yok
Canım misafir vardı Randevu önümüzdeki salı olacak. Erteledim. İstenilen testleri yaptım. Amh 2.45 ten 1.47 te düşmüş. Vaktim kalmadı. Senin Amh kaç çıktı. Sen nasıl oldun?Cordelia merhaba canım nasılsın? Memorıla gittin mi ?? Nasıl geçti??
Benim amh 1.35 çıktı ama bu deger iyimiş.. yoksa değil mi?? Ben iyiyim adetimi bekliyorum onun dışında lekelenmeler oluyor.Canım misafir vardı Randevu önümüzdeki salı olacak. Erteledim. İstenilen testleri yaptım. Amh 2.45 ten 1.47 te düşmüş. Vaktim kalmadı. Senin Amh kaç çıktı. Sen nasıl oldun?
İyi sanırım. Ben düşmüş ya yakında iyice düşer diye üzüldüm . Çok geçmiş olsun canım.Benim amh 1.35 çıktı ama bu deger iyimiş.. yoksa değil mi?? Ben iyiyim adetimi bekliyorum onun dışında lekelenmeler oluyor.
Canım şuan çatladı diyemeyiz. Bir kaç gün daha ölç izleyelim. Çalışmaları ihmal etme. Geçen ay ki döngüne bakınca çatlamış olma ihtimali var. Hayırlısı canım.Cordelia selam ❤ yumurtam çatlamış olabilir mi sence
Amin canım sagol. Ben geçen ay laparaskopi oldum iç kanama geçirdiğim için 12 saat sonra laparatomy ameliyatına alındım. İlac filan kullandım onun için adetim geçıktı.Canım şuan çatladı diyemeyiz. Bir kaç gün daha ölç izleyelim. Çalışmaları ihmal etme. Geçen ay ki döngüne bakınca çatlamış olma ihtimali var. Hayırlısı canım.
Henüz adet olmadım .öyle adet agrım da yok ama erken gebelik testim negatifti .bilmiyorum çok da ümit edip üzülmek istemiyorum canım
Çok geçmiş olsun. Bu ay bakalım nasıl olacak. Dr dinlenme önerdi mi?Amin canım sagol. Ben geçen ay laparaskopi oldum iç kanama geçirdiğim için 12 saat sonra laparatomy ameliyatına alındım. İlac filan kullandım onun için adetim geçıktı.
Teşekkür ederim. Hayır önermedi. 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi.Çok geçmiş olsun. Bu ay bakalım nasıl olacak. Dr dinlenme önerdi mi?
Sen safsarışın mısın ?Teşekkür ederim. Hayır önermedi. 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi.
Yok canım değilim neden sordunSen safsarışın mısın ?
Konuşmuştuk bir kez o da bebek düşünüyordu. Resme bakınca çağrıştırdı. Birde bir süredir görmediğimi hatırladımYok canım değilim neden sordun